Helsingin Kaupunginteatterin asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä teatterissa saamaansa palveluun ja näkemiinsä esityksiin. Taloustutkimus Oy:n loka-marraskuussa 2015 toteuttaman tutkimuksen mukaan Kaupunginteatterin asiakkaiden kokonaistyytyväisyys saa keskiarvoksi kouluarvosanan 8,75.

Edellisvuosien 2013 ja 2011 tapaan Helsingin Kaupunginteatterin valtteina olivat erinomaiset näyttelijät sekä monipuolinen ja kiinnostava ohjelmisto.  89 prosenttia vastanneista piti näyttelijöiden tasoa erinomaisena, ja asteikolla 1-5 kyselyyn vastanneet pitivät Helsingin Kaupunginteatterin ohjelmistoa erittäin monipuolisena (keskiarvo 4,20) ja kiinnostavana (keskiarvo 4,05). Yli neljän keskiarvon saivat myös väittämät ”ohjaajien erinomainen taso” ja ”korkealaatuisuus”.

Suurin osa kävijöistä oli varsin tyytyväisiä Helsingin Kaupunginteatterissa näkemäänsä esitykseen. Kaikki esitykseen liittyvät tekijät saivat asteikolla 1-5 keskiarvoksi yli neljä. Korkeimmat keskiarvot saivat onnistuneet näyttelijävalinnat, näkyvyys katsomosta sekä musiikin sopiva kuuluvuus.

Katsojista 61 prosenttia kertoo saaneensa tiedon esityksestä Kaupunginteatterin omasta Teatteriin-asiakaslehdestä tai teatterin internet-sivuilta. Tärkeänä (39 %) tietolähteenä ovat myös ystävät ja tuttavat.  

Suuri tyytyväisyys johtaa siihen, että teatteriin halutaan tulla uudestaan. Lähes kaikki vastaajat, 97 prosenttia, haluavat tulla uudelleen Helsingin Kaupunginteatteriin. Suurin osa vastaajista (81 %) aikoi varmasti tai melko varmasti suositella näkemäänsä esitystä.

Kaupunginteatteri teettää katsojatutkimuksen säännöllisesti kahden vuoden välein. Kattavassa tutkimuksessa olivat mukana 20 eri näytelmän ja viiden eri näyttämön katsojat, ja vastauksia saatiin 869.

Seuraavaksi esitämme 13.02.2016

11:00 Studio Pasila, Satulämpiö

BABYSAUNA

 
 

13:00 Lilla Teatern

VISOR MEDAN MAN LEVER

 

 
 

13:00 Arena-näyttämö

KAKTUKSEN KUKKA

 

 
 

13:00 Peacock-teatteri, Linnanmäki

VAMPYYRIEN TANSSI

 
 

14:00 Pengerkadun näyttämö

LUONNON LAKI

 
 

18:00 Lilla Teatern

FASTER OCH JAG

 
 

19:00 Arena-näyttämö

KAKTUKSEN KUKKA

 

 
 

19:00 Peacock-teatteri, Linnanmäki

VAMPYYRIEN TANSSI

 
 

19:00 Studio Pasila

VAKAVUUSONGELMA

 
 

19:00 Pengerkadun näyttämö

LUONNON LAKI

 
 

22:00 Studio Pasila LÄMPIÖ

CLUB ACT!ONE