Vill ha mera

ANDRÈ WICKSTRÖM, STAN SAANILA, ANNA-LENA LAURÈN och ANDERS SLOTTE

I rollerna

Pia Runnakko
Sixten Lundberg
Birgitta Ulfsson
Pekka Strang
Sampo Sarkola
Joachim Wigelius
Mia Renwall

Premiär 14.10.2010

Lilla Teatern

Speltid ca. 2 t inkl. paus

VILL HA MERA

Ny revy på Lilla Teatern i oktober

Lillan fyller 70 år på hösten och firar sina jämna med att sätta upp en nyskriven revy. Som författare har en fyrklöver som säkert är uppgiften mogen anlitats:

ANDRÉ WICKSTRÖM, STAN SAANILA, ANDERS SLOTTE OCH ANNA-LENA LAURÉN!

Vad det sist och slutligen blir är fortfarande en väl bevarad statshemlighet, eller om sanningen ska fram så skrivs det ännu på manuset medan ni läser detta och repetitionerna är i full gång. En revy måste vara aktuell för att fungera och just nu verkar det som om alla vara vill ha mera. Våren var späckad av strejker och den grekiska förvaltningsmodellen kan lugnt läsas in under revytiteln. Vår verklighet bjuder hela tiden på nya uppslag och det är en fantastisk utgångspunkt för en helkväll med sånger, musik och underhållande sketcher. Och ju längre in på hösten vi kommer, desto närmare är riksdagsvalet och sällan har väl partierna varit ute och fiskat i så bräckt vatten om en rejäl valfångst.

Alla vill ha mera...

Efter att vi i maj gick ut med beskedet om revyn har nästan hälften av biljetterna till hösten föreställningar bokats. Det är många som vill ha mera revy och det kommer ni att få!

Borgåbladet 16.10.2010 - Egil Green


Median kommentit

”...en färggrann och renodlad triumf för revyn som konstart.”

Borgåbladet 16.10.2010 - Egil Green