Phil Collins – David Henry Hwang

Tarzan

Disney seikkailumusikaali

Sävellys ja laulujen sanat PHIL COLLINS

Käsikirjoitus DAVID HENRY HWANG

Perustuu Edgar Rice Burroughsin tarinaan ”Tarzan, apinain kuningas” ja Disney-elokuvaan ”Tarzan”

Alkuperäinen Broadway-tuotanto: Disney Theatrical Productions

”TARZAN” is presented through special arrangement with Josef Weinberger Limited on behalf of Music Theatre International of New York

Rooleissa  Jon-Jon Geitel, Saska Pulkkinen, Elina Aalto, Raili Raitala, Sari Haapamäki, Haza Hajipoori, Pekka Hiltunen, Sara Hirn, Annamaria Karhulahti, Jimi Kettunen, Petrus Kähkönen, Matti Leino, Sanna Majuri, Kari Mattila, Hanna Mönkäre, Unto Nuora, Emilia Nyman, Kaisa Pesonen, Tuukka Raitala, Matti Olavi Ranin, Eero Saarinen, Inka Tiitinen, Panu Vauhkonen, Mikko Vihma, Sakari Saikkonen, Jeffrey Kam, Wilhelm Blomberg, Luka Haikonen/Wiljami Miettunen/Pablo Ounaskari 

Suomennos Mikko Koivusalo
Ohjaus Kari Rentola
Koreografia Marjo Kuusela ja Oula Kitti
Kapellimestari Risto Kupiainen
Lavastus Katariina Kirjavainen
Puvut Elina Kolehmainen
Valosuunnittelu William Iles
Äänisuunnittelu Kirsi Peteri, Jori Tossavainen
Naamiointi ja kampaukset Milja Mensonen, Jaana Nykänen

Saatavana tekstityslaite (suomi, englanti, venäjä)

Ensi-ilta 20.3.2014, 2.ensi-ilta 22.3.

Suuri näyttämö

Kesto 2 t 25 min

Ikäsuositus: kouluikäisestä ylöspäin

Jon-Jon on upea Tarzan! Ja Luka valloittava pikku-Tarzan. Upeat lavasteet! Musiikki aivan mahtavaa, samoin kaikki apinat. Odotan seuraavaa kertaa.

Maanantai-illan (17.3.) esityksessä Pekka Hiltunen Terk-apinan roolissa oli todella loistava, sekä Saska Pulkkinen Tarzanina! Aivan upeaa! Molemmat liikkuivat todella sulavasti ja lauloivat upeasti. Kokonaisuus ei jätä ketään varjoon. Hieno spektaakkeli sanan oikeassa muodossa. Hieno HKT!

Wau! Mikä musikaali! Vapaus, huumori, leikkisyys ja luovuus hauskutti koko katsomoa. Musikaali oli nappisuoritus, teatteriyleisönä voi todeta, että kehollisella työskentekyllä on mahdollista ilmaista niitä asioita, joita sanoilla ei pysty kertomaan. Loistava musikaali koko perheelle. Kiitos elämyksestä HKT(17.3)!

Aivan mahtava musikaali, elämys kaikille aisteille (18.3.)! Huikeat näyttelijä- ja laulusuoritukset, unohtamatta hienoja lavasteita. Kyllä mahtaa kaikilla gorilloilla olla reisilihakset kunnossa kun jaksaa koko shown läpi kyykkyasennossa =)

Kuullessani Tarzanin tulevan valloittamaan myös syrjäisen Suomen, olin hämmentynyt. Luulin, että elokuvan kauniita tunteita ja ajatuksia ei näyttämöllä saataisi toimimaan ja koko homma menisi pilalle. Voin myöntää; olin aivan väärässä! Alkuperäinen Tarzan- elokuva on mahtava, mutta samaa voi sanoa tästä Helsingin kaupunginteatterin musikaalista. Menkää katsomaan, niin poistutte teatterista onnellisena, hurmioituneena ja täynnä villiä viidakon voimaa! Kiitos, että osoititte luuloni vääräksi.

Todella mukaansa tempaava esitys. Phil Collinsin musiikki toimi upeasti. Aitoa viidakon tunnelmaa ja ennekaikkea onnistunut apinoiden koreografia. Hieno ohjelmavalinta. RN

Mikä energia ja esittämisen riemu nuorissa esiintyjissä! Nappisuoritus! Orkesteri soitti hienosti, apinalauma tanssi ja näytteli upeasti, lavastus oli silmihivelevää ja toimi täydellisesti. Päärooleihin Tarzaniksi ja Janeksi oltiin löydetty oikeat musikaalitähdet, kiitos Jon-Jon Geitel ja Elina Aalto! Energia ja iloinen mieli tarttui lavalta katsomoon. Näki, että koko esiintyjäryhmä oli hitsautunut upeasti yhteen. Vilpittömästi suosittelen!Kannattaa nähdä!

Ihanan valloittava musikaali! Sekä hauska , että liikuttava. Aika kului kuin siivillä. Erityiskiitos Luka (pikku-Tarzan), Jon-Jon (Tarzan), Matti (Terk), Sanna (Kala) ja Kari (Clayton) olette aivan loistavia!!

Todella viihdyttävä esitys (20.3). Ihanat taitavat ja leikkivät apinat, huikeat lavasteet ja kauniit tarinat lnovoutuivat hyvin yhteen. Komean Tarzanin (Jon-Jon Geitel) ja suloise ja sädehtivät Janen (Elina Aalto) laulu soi kauniisti ja eleettömästi. Myös Tarzanin apinaäidin Kala (Sanna Majuri ) loisti niin laulullaan kuin liikkeellään. Koko paketti oli hyvin koossa ja meno oli hienoa. Kiitos!

Odotin paljo, ja sain vielä enemmän! Kokonaisuutena mahtava ja hyvin rakennettu esitys. Nauratti ja itketti, teki mieli nousta penkistä mukaan tanssimaan. Näyttämökuva oli ihastuttava ja loi liikkuvine palasineen uskottavan viidakko kokemuksen. Kaikki näyttelijät niin lahjakkaita ja voi niitä ääniä! Varsinkin Saska hurmasi sympaattisella Tarzanillaan. ISO KIITOS!

Toinen ensi-ilta: Kiitos! Aivan mahtava esitys. Voi mikä lavakarisma Pekalla. Ja Saska, olit täydellinen Tarzan!

Upea, kerrassaan huikea kokonaisuus. Tanssijat, näyttelijät, orkesteri, lavastus, puvut - kaikki loivat vahvan elämyksen vertaa vailla. Erityisesti täytyy nostaa esiin Sanna Majurin apinaäiti-Kala. Suoritus antoi uuden syvyyden sanalle äidinrakkaus. <3 Koko perhe katseli, eli mukana ja hurmaantui. Kiitos!!!!!

Loistava esitys kaiken kaikkiaan. Erityisesti lavastus ja sen yhteispeli koreografian, valaistuksen ja musiikin kanssa kerrassaan loistavaa.

Olimme kolmen eri sukupolven voimin katsomassa Tarzania 27.3.14.Pidimme kaikki vauhdikkaasta esityksestä. Tyttärentyttären mielestä Tarzan (Saska Pulkkinen) oli ihana! Mielellään mummukin häntä katseli ja kuunteli, kuten myös muita esiintyjiä. Gorillojen liikkumista oli hieno seurata. Että jaksoivat olla jatkuvasti "apina-asennossa". Suuri kiitos kaikille tekijöille ihanasa teatteri-illasta! Hieno esitys kaiken kaikkiaan.

Aivan mahtava teatterielämys. Upea kokonaisuus.

vauhdikas, laulujen sanoista sai selvän, kiireetön, oleellinen välittyi. lapset 10,8v , kiinnostus kesti koko esityksen..... virkistävä kokemus, kiitos

Esitys oli upea, aikuisellekin paljon nautittavaa ja ihmeteltävää. Musiikkiesitykset olivat upeita. Kerrassaan piristävä ilta!

Todellakin ihana koko perheen musikaali. Vauhtia ja kaunista laulua sekä liikunnan iloa. Saska Pulkkisen Tarzan hymyili itsensä katsojan sydämeen heti lavalle saavuttuaan! Mikä lavakarisma nuorella miehellä!

Olimme viime lauantaina 29.3 koko perheen voimin katsomassa esitystä ja kaikki aivan fiiliksissä :) Upea lavastus ja koko toteutus, musiikki näyttelijät... Kaikki, mahtavaa! Tarzan (Jon-Jon Geitel) oli iiihana ja Jane (Raili Raitala) söpö <3

Aivan mahtava ilta 4.4! Suurkiitos taitavat näyttelijät ja mahtavat tanssijat, työryhmää unohtamatta, te mahdollistatte tämän huikean kokemuksen! Kiitos mahtava hkt!

Hieno elämys, keskellä kirkasta kevätpäivää sukelsimme viidakon hämyyn. Taitavaa laulua, tanssia, akrobatiaa, suuria tunteita ja eläimellistä eläytymistä... Erityisesti Saska Pulkkinen ja Matti Leino valloittivat täysin niin äidin kuin tyttäretkin:) Hymy huulilla ja kyyneleet silmissä sekä lauluja hyräillen lähdimme kotiin, missä esitystä käytiin vielä käsiohjelman kanssa hartaasti läpi. Kiitos!!

Tarzania pienestä pitäen katsoneena ja ylipäätään suurena Disney-fanina totta kai tämä musikaali oli päästävä katsomaan! Enkä todellakaan joutunut pettymään, esitys oli mieletön! Tarzan oli vaikuttava, viihdyttävä, ilahduttava ja koskettava musikaali, joka sisälsi jokaiselle jotakin. Siinä käsiteltiin todella tärkeitä aiheita, kuten esimerkiksi erilaisuutta ja sen hyväksymistä, perhettä, oman itsensä löytämistä, ahneutta ja kasvamista. Kyynelet valuivat esityksen aikana, sekä naurusta että koskettavuudesta. Lavalla nähtiin todella lahjakkaita ja taitavia esiintyjiä. Marjo Kuuselan ja Oula Kitin modernit ja taidokkaat koreografiat olivat huikeaa katseltavaa. Tarzanina nähtiin upeaääninen ja suloinen Jon-Jon Geitel sekä Janena ihastuttava ja hurmaava Elina Aalto, jotka tekivät molemmat erittäin hienoa työtä! Sanna Majuri oli erinomainen Kala, joka hurmasi häikäisevän kauniilla laulullaan sekä aidon apinamaisella liikekielellään. Jokainen esiintyjä teki kyllä loistavaa työtä! Kiitoksia superhienosta elämyksestä ja kokemuksesta, onnistuitte saamaan Disneyn taian näyttämölle! <3

vautsi! Tarzan esitys 3.5 oli mahtava. Erityisesti pidin matti leinon esityksestä tarzanin kaverina.

Meidän perhe (9v tytär mukana) nautti 2.5 esityksestä täysillä! Erityiskiitos orkesterille, valaistuksen suunnittelijalle ja näyttelijöiden fysiikkatreeneistä vastanneelle (mahtavaa apinaliikehdintää). Esitys oli kokonaisvaltainen elämys jota voin lämpimästi suositella kaikille!

Aivan huikeaa !

8.5 Aivan upea ilta! Saska Pulkkinen Tarzanina, Matti Leino Terkkinä ja Luka Haikonen Pikku-Tarzanina valloittivat tiensä suoraan sydämeen. Mahtavasti toteutettu, seikkailullinen kokemus koko perheelle, kiitos työryhmä ja hkt!

Viikko huipentui perjantaina 9.5 Tarzan musikaaliin ja mahtava huipennus se olikin! Ihana musiikki, laulut, flengaukset, lavastukset, näyttelijät, apinajengi ja pisteenä i:n päälle upeat Tarzan (Jon-Jon Geitel) ja Jane (Elina Aalto) <3

Aivan mahtava ja huippu! Valloittava kokonaisuus. Kiitos koko perheen teatterielämyksestä.

Oman lapsuuteni ikimuistoinen teatterielämys oli Kolme iloista rosvoa. Uskon, että Tarzanista jää omille lapsilleni pysyvä muistijälki. Kiitos elämyksestä!

Esityksen jälkeen kysyin oliko se hyvä? Poikani Eetu (7v.) vastasi seuraavasti: Äiti tämä päivä on minun tähänastisen elämäni paras viikonloppu.

Aivan ihana musikaali...kaikki esiintyjät olivat sisäistäneet todella hienosti roolinsa. Sanna Majurin apinaäiti Kala oli kuitenkin ylitse muiden...Sannan kaunis ääni ja täydellinen eläytyminen liikkeineen ihastutti ja liikutti.

Huikea ja monipuolinen kokemus! Näytöksessä sai sekä nauraa että itkeä ja silmät kostuivatkin heti ensimmäisen laulun aikana. Käsitteli tärkeitä asioita upealla tavalla. Musiikki ja lavasteet olivat henkeäsalpaavia ja näyttelijöille suurkiitos! Tämä on pakko nähdä uudestaan!!

Olin lukenut paljon kehuja musikaalista, mutta en osannut odottaa sen olevan näin mahtava! Näyttelijäsuoritukset, lavasteet, musiikki... Kaikki toimi ja lavaa käytettiin kekseliäästi ja monipuolisesti hyväksi. Odotin että Tarzan olisi ollut pelkästään kevyt ja hauska näytelmä, mutta se saikin liikuttamaan tunteita moneen eri suuntaan ja miettimään suvaitsevuuden merkitystä sekä nykyihmisen irtonaisuutta luonnosta. Eli siis Tarzanille kuuluisat kymmenen pistettä ja papukaijamerkki :D Iso kiitos tästä! Toivon, että ohjelmistossa on jatkossakin samantyylisiä musikaaleja :)

Vaikka olen Disneyn klassikkopiirrettyjen suuri fani, uskallan väittää, että Helsingin Kaupunginteatterin musikaaliversio Tarzanista peittoaa jopa alkuperäisen piirroselokuvan. Varaudu katsomossa sekä ilon että surun kyyneliin, sillä musikaaliversio ravistaa tunteita ja ajatuksia monin tavoin. Aivan mahtavaa, tällaista teatterin pitääkin olla!

Mieletön!! Kyllä kannatti tulla Seinäjoelta asti katsomaan! Jon-Jon Oli ihastuttava Tarzan! Herkkä ja sulavaliikkeinen. Railin Jane vei kuitenkin sydämen! Herkkä ja uskottava, hauska ja mikä ääni!! Huikeaa! Ensemble oli loistava! Kiitos! Kyllä Suomessakin osataan!

Wau! Tarzan musikaali on ihan mielettömän hyvä! Musiikki, rooli suoritukset, lavasteet, puvut, koreografi... ! Ihan täydellinen paketti. Pakko tulla uudestaan! Musikaali on hauska, koskettava ja opettavainen. Sitten vielä todella taitavat ihmiset näyttämöllä! :)

Kiitos upeasta teatterielämyksestä 23.5.!

Upea esitys. Oli aivan mahtavaa olla katsomassa, kun ammattilaiset esintyivät. Hienoa!

Ihan huikea, mieletön esitys (24.5.) ! Lavastus oli upea ja vei kyllä katsojankin syvälle viidakkoon, näyttelijät ja tanssijat olivat ihan huippuja. Tarzan sulatti niin äidin kuin tyttärenkin sydämen. Viihdettä parhaimmillaan!

oli upe musikaali

En ole koskaan nähnyt mitään näin liikuttavaa,koskettavaa, ja ihanaa! Pidin aivan älttömän paljon! (koska se oli niin älykäs) :D

24.5 olin viidettä kertaa katsomossa, mahtavasti vedetty! Koko viidakkojengi onnistuu piristämään ja liikuttamaan - aina! Hyvää kesää, syksyllä palaan viidakkoon!♥

Aivan ihana! Jon-Jon Tarzanina sai hymyn kaavoille, Matti Leino oli tosi hyvä laulamaan ja Pikku-Tarzan oli ihanan suloinen!

Siis aivan uskomaton esitys! Pääsinpä vielä eturiviin. Sieltä tarkkailin esitystä ja nautin suuresti, kiitos!

Huikean nautinnollista viihdettä! Esiintyjät ovat todellisia monitaitureita, ja apinamainen kehonkieli oli upeaa. Ihanaa musiikkia ja laulu- ja tanssitaitoa. Suosittelen lämpimästi kaikenikäisille.

Sanna Majuri aivan loistava gorillaäitinä. Liikekieli oli mieletön. Musikaali kokonaisuudessaan nautittava.

Eilen Tarzania katsomassa. Täytyy todeta, että esitys kokonaisuudessa oli elämäni paras teatterikokemus ja niitä sentään kuudenkymmenen vuoden aikana useita. Musiikki, lavastus,koreografia, puvut ja koko ensemblen esitys ERINOMAINEN. Tätä lisää. Erkki

Kiitos mahtavasta esityksestä. Se sai tunteet pintaan; kyyneliä ja naurua. Kiitos! (lauantai 20.9 klo 13)

Ihan mahtava!

30.9-14, Lämmin kiitos taiteilijoille! Ihana esitys, jossa kaikki tekivät täysillä kuin ensi-illassa!!! Itkin jo puolivälissä. Tyttäreni 18 v hiukan häpesi mammaa 61 v. Am Wass

Kolme kertaa olen jo nähnyt ja vielä ainakin kaksi kertaa on tiedossa tälle vuodelle. Tämä on ihana! Toivottavasti jatkuu vielä ensi vuonna!

Esitys oli aivan loistava! Näyttelijöiden tapa liikkua ja eläytyä eläimen rooliin oli huikeaa! Laulut ja tanssi menevää! Lavastus upea! Niin huumoria kuin liikutuksen hetkiäkin! Loistava kokonaisuus!

Aivan mahtava! Upeat lavasteet, musiikki kaikki! Näytteliät valittu loistavasti. apinat koko ajan liikkessä. Ja Sanna Majurin laulaminen loistavaa. kaikin puolin loista esitys kaupunginteatterissa.

Olimme tyttäreni kanssa 19.9 perjantaina katsomassa esitystä. En muista koska olisin viimeksi esityksessä tuntenut sellaista tunteiden kirjoa, kuin tämä esitys sai aikaan. Nauroin, itkin... aivan mahtavaa! Jos tykkäsi äiti niin tytär 9v. on nyt ihan Tarzan fani ;)

Aivan ihana musikaali! Erityissuosikkini Tarzan (saska pulkkinen), tarzanin äiti (sanna) ja matti leino ja pikku tarzan pablo. Ei parempempaa esitystä voisi olla: roolisuoritukset, lavasteet, puvut, meikit, musiiikki, tarina ja erikoisesti LIIKKUMINEN JA AKROBATIA!

Aivan upea esitys. En voi sanoa muuta kun kiitos ihanasta ja nautinnollista illasta. 14.11.2014

Kun näin Tarzanin ensimmäisen kerran, sanoin että haluan nähdä sen uudestaan. Tarzan teki minuun todella suuren vaikutuksen, suuremman vaikutuksen kuin mikään muu musikaali. Aika kului eikä halu nähdä Tarzan uudestaan kadonnut, päinvastoin. Nyt sainkin tilaisuuden nähdä sen uudestaan ja fiilis on ihan samanlainen kuin ensimmäisen kerran jälkeen. Ihan kuin olisin nähnyt sen jälleen ensimmäistä kertaa. Naurua ja iloa riitti, mutta kyyneleiltäkää ei jälleen vältytty. Ihana ja koskettava esitys jälleen kerran! Kiitos tästä unohtumattomasta kokemuksesta! Vieläkin tekisi mieli nähdä tämä kaunis tarina. Ja kiitos Tarzanille ja Terkille haleista!

Tarzan oli minunkin lapsuuteni sankari (itse olin niihin tarzaneita, jotka isä nosti puuhun), joten ennakkoluuloni ja odotukseni esitystä kohtaan olivat korkealla. Mutta 14.11. te esiintyjät ylititte ne kaikki. Tarzan ja koko porukka, teidän kohdallanne on puhuttava enemmästä kuin ammattitaidosta. Leopardi oli itkettävän upea ja apinalaumaa apinampia löytyy vain Korkeasaaresta. Lähdin näytöksestä lämpimässä ja valoisassa mielentilassa, jonka sivullisetkin huomasivat. Lisäksi sain uutta intoa kuntoiluun ja työhöni mielenterveysasiakkaiden kanssa. Kiitos teille kaikille.

Aivan upea musikaali, kiitos! Saska Pulkkinen ei ainoastaan näyttele Tarzania, hän ON Tarzan. Musiikista välittyi tunteita, apinaheimo oli loistava.

kävin katsomassa tämän eilen lauantaina 15.11 ja pakko on kyllä kehua. Pidän suuresti musikaali näytelmistä missä on myös huumoria ja huumoria tässä näytelmässä oli paljon.. laulut ja musiikki olivat tdella upeita ja kauniita sekä koskettavia aivan täydellinen paketti. Pidin kovasti tästä näytelmästä... mahtavaa työtä lavastuksesta pukuihin saakka.

Tarzan oli kaikinpuolin liian hyvä ollakseen totta. Siis WAUH! Että Hkt panostaa Disney-musikaaleihin näin paljon. Viimeksi oli Maija Poppanen sitä ennen Kaunotar ja hirviö, koskas näemme Helsingin kaupungin teatterin lavalla Disneyn Pienen Merenneidon Broadwaylta?

Mielettömän upea; eivät sanat riitä. Näyttelijät tekevät käsittämätöntä työtä ja lavastus ja musiikki luovat hienon tunnelman. Kaikki pelaa hyvin yhteen. Tarina tempaa heti mukaansa. Piti käydä katsomassa vain kerran, mutta nyt olen jo neljättä kertaa menossa katsomaan. Tarzan herättää suuria tunteita ja sitä rakastaa kerta kerralta enemmän. Yksinkertaisesti loistava.

Ihan mahtavaa Kiitos 29.11 näytöksestä. Kaikki toimi. Erinomaista.

Nyt on pakko sanoo, että oli 2.12. sellainen näytös että jouduin hetken aikaa miettimään olenko Suomessa vai Broadwaylla!! TOSI UPEETA! Jon-Jonin valovoimaisa esiintymiskyky, Sannan lumoava liike- ja lauluilmaisu, Railin odottamaton broadway tasoinen suoritus ja Matti Leinon ihana ja humoristinen eläytyminen Terkin roolin. Sekä tietysti kaikki ensemble tyypit, mahtavia ja lahjakkaita tanssijoita ja akrobatisteja! Kiitos ja hali! <3:lla Tarzanin JO 11 kertaa nähnyt!

AIVAN MAHTAVA :D

Tätä tulee IKÄVÄ. Onneksi on liput vielä kahteen esitykseen.

Kiitos esityksestä 17.12.2014. Itkin melkein koko esityksen ajan, liikutuksesta ja kunnioituksesta. Käyn paljon teatterissa enkä ole koskaan nähnyt vaikuttavampaa lavastusta. Kerrassaan upeaa! Koko esitys muutenkin oli kohdillaan kaikilta osin.

Tarzan musikaali saa tuntemaan sen sydämessään. Kala gorillan ja Tarzanin suhde on todella liikuttava, mikä tuntuu oikealta vaikka se olisikin joittenkin mielestä väärä. Musikaalissa paljastuu tarinan lisäksi tunteita mitkä on ennestään jo tuttuja että uusiakin. Ja ymmärrystä toista kohtaan. 10/10 Musikaali !

Suurkiitos ihan mahtavalle viidakkoporukalle!ja#9829;Yhdestoista ja viimeinen Tarzan tänään, kiitos teille kaikille. Maailmanluokan esitys.

 

Median kommentit

”Kylmiä väreitä. Harva musikaali ravistaa tunteita niin kuin Tarzan Helsingin Kaupunginteatterissa.”

Apu 27.3.2014 - Liisa Talvitie


”Huippuviihdettä. Tarzan on huikea ja huumorintajuinen.”

Eeva 4/2014 - Riitta Nykänen


”Tarzan-musikaali on sujuvaa viihdettä ja nautittava elämys”

Etelä-Suomen Sanomat 22.3.2014 - J.T. Laakso


”Disneyn Tarzan viihdyttää myös näyttämöllä. Hyvän mielen musikaalissa on ratkiriemukasta apinamaisuutta.”

Suomen Kuvalehti 13/2014 - Päivi Ängeslevä


”Kunkkua!”

Anna 3.4.2014 -  Emma Koivula


”Kekseliään ja monipuolisen lavastuksen (Katariina Kirjavainen) ja puvustuksen (Elina Kolehmainen) ohella kiitosta ansaitsee koko kööri, joka tosiaan joutuu koville ollessaan jatkuvasti liikkeessä koko näyttämön laajuudella.”

Episodi.fi 20.3.2014 - JV


 Kaiken kaikkiaan vaikuttava kokemus niin aikuiselle kuin lapsillekin. Unenomainen tunnelma Phil Collinsin musiikin tahdissa. Suosittelen.”

Dolce macchiato -blogi - 19.3.2014


 Tarzan-musikaali oli lyhyesti kuvattuna suurenmoinen.”

Tarinoita taivaanrannalta -blogi - 21.3.2014


”Vau!” huokaisee koko perhe jo väliajalla. Helsingin Kaupunginteatterin Tarzan on vaikuttava, sadun hohtoinen seikkailumusikaali, johon ihastuu koko perhe.”

Meidän Perhe 27.3.2014 - Pauliina Romppanen


Mitä tahansa Tarzan-musikaalilta odotinkin, en sitä, että se liikuttaisi. Niin vain kävi.”

Helsingin Sanomat 22.3.2014 - Suna Vuori


Tarinassa riittää jännittäviä käänteitä ja isoja tunteita”

Penkkitaiteilija-blogi - 21.3.2014


 ”Collinsin komeasti kudotun, afropotkuja vain mausteiksi sirottelevien sävelmien toteutus on Risto Kupiaisen mainion orkesterin hallussa.”

Aamulehti 22.3.2014 - Anne Välinoro


”Vastustamattomat hahmot ottavat näyttämön lempeästi haltuunsa - liikkuvat pehmeästi, pyörivät, kieppuvat ja kyhnyttävät kuin gorillat. Ovatkohan ne tosiaankin oikeita?”

Turun Sanomat 22.3.2014 - Ilona Kangas


”Tarzan tarjosi minulle kahmaloittain näyttävää visuaalisuutta ja upeita näyttelijäsuorituksia, joten niiden osalta suosittelen esitystä lämpimästi.”

Kujerruksia-blogi - 28.3.2014


Lähdin katsomosta suu messingillä ja ”hyvä pöhinä” oli katsomosta poistuttaessa muillakin.”

Teatterikärpäsen puraisuja 2 -blogi - 28.3.2014


Tarina oli hauska ja koskettava, musiikki menevää ja kaunista, visuaalinen ilme kekseliäs ja taianomainen, ja näyttelijäkaarti loisti yhteishengellään sekä taidoillaan. Tämä on todellista koko perheen musikaaliteatteria, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset, ja jonka haluan kokea ehdottomasti uudelleen!”

Use Your Illusion and Enter My Dream -blogi - 28.3.2014


Kolmekymmentähenkiseen näyttämöensembleen mahtuu teatterilaisten lisäksi breakdance- ja sirkustaitureita, ja esimerkiksi apinalauman koreografiat ovatkin huikeata nähtävää.”

Riffi 20.3.2014 - Tommi Saarela


”Esityksen toteutus on kaikilta osin ammattitaitoista ja näyttävää.”

Demokraatti 25.3.2014 - Annikki Alku


Seikkailutarina kääntyi valloittavaksi musikaaliksi ja kasvukertomukseksi.”

Skenet 27.3.2014 - Martti Mäkelä


 ”En heti muista yhtä hurmaavaa hahmoa näyttämöllä kuin on Sanna Majuri gorillaäitinä...”

Kotiliesi 9.4.2014 - Essi Salonen


 Mikä visuaalisuuden ja taitavan kehonkäytön ilotulitus.”

Jasmin Hamid -blogi - 9.4.2014


 ”Se on kasvutarinanuoresta pojasta josta tulee mies ympäristössä, joka on aina häntä arvostelut. Se on uskomattoman kauniin musiikin ilotulitusta. Se on henkeäsalpaava ja opettavainen, se saa niin lapset kuin aikuisetkin nauramaan.

XL Elämää -blogi - 11.4.2014


”Hyväntuulinen ja energinen musikaali soveltuu koko perheelle, ja elämys on täydellinen lasten seurassa.”

Kätilö-lehti 3/2014 - Eriikka Sailo


”Vauhdikas musikaali. Phil Collinsin musiikki tempaa katsojan mukaansa heti alusta alkaen. Upeat lavasteet luovat viidakkomaisen meiningin ja apinoiden huikeat tanssiesitykset saavat katsojissa aikaan kylmiä väreitä. Kaksi ja puolituntinen esitys kuluu kuin siivillä.”

Koululainen 5/2014 - MS


”...huikean hienot lavasteet ja apinoiden mahtavat tanssiesitykset saavat katsojan seuraamaan taatusti esitystä loppuun asti.”

Leppis 5/2014 - MS