“Ville Tiihosen näyttelemä nörtti oli niin mainio ja osuva, että suosittelen esitystä erityisesti kaikille, joiden työpaikalla tai tuttava/perhepiirissä on IT-alan nörttejä! ”     “Mielenkiintoinen, ajoittain suorastaan mystinen juoni vie äkkinäisiä käänteitä vilisevää tarinaa jouhevasti eteenpäin. Loistavia, heittäytyviä näyttelijäsuorituksia. Kiitoksia kultaposse !”     “Näytelmässä kiteytyy mainiolla tavalla - väärien parisuhde valuntojen ironisuus. Hyvällä huumorilla höystettynä, ei niiden raadollisuus tunnu niin pahalta. Tässä kohtaamisessa on kaikkien kannalta onnellinen loppu. Hyvää teatteria - jälleen kerran! ”     “Kiitos hauskasta esityksestä! Tykkäsin kovasti ja naurattavia kohtia oli toinen toisensa perään. Näyttelijät oli myös tosi hyviä. #kultaposse”     “Ihmistyyppien ja maailmankuvien törmäyksen tuloksena karmivan hersyvät roolihahmot ja herkullista dialogia. Todella nautittavaa näyttelijäntyötä tältä nelikolta!”    

Moritz Rinke

Rakastetaan tietämättä mitään

Tavarat vaihtoon

Rooleissa: Laura Alajääski, Jouko Klemettilä, Ursula Salo, Ville Tiihonen

Suomennos: Liisa Urpelainen

Ohjaus: Arn-Henrik Blomqvist

Lavastus ja puvut: Alisha Davidow

Valosuunnittelu: Mika Ijäs

Äänisuunnittelu: Mauri Siirala

Naamiointi ja kampaukset: Tuula Kuittinen

 

Ensi-ilta 16.2.2017

Pengerkadun näyttämö

Kesto n. 2 t 10 min

Liput 17 - 34 €

Huom! Jotkut ihmiset ovat herkkiä vilkkuville valoille. Esityksessä on yksi kohtaus jossa käytetään strobovaloja.

Tämän päivän ilmiöillä ja parisuhteilla herkutteleva uutuus on nopea ja nokkela komedia, jossa kaksi pariskuntaa vaihtavat asuntoja – ja mehustimia – keskenään aavistamatta lainkaan tämän kätevältä tuntuvan käytännönjärjestelyn seurauksia. Kun parit törmäävät toistensa arkeen, parisuhteiden ajautuminen komeisiin kiemuroihin on vain ajan kysymys.


HUOM! VIIMEINEN ESITYS 11.5.

Median kommentit

Näytelmän teksti sekä Arn-Henrik Blomqvistin ohjaus tavoittaa hyvin modernin kaupunkilaisen eksistentiaalisen kriisin, jossa ei uskalleta kohdata aidosti edes omia tunteita saati toista ihmistä.”

Kulttuuriarviot.fi 19.2.2017 - Päivi Arvonen


 ”Näytelmän tärkeä opetus: jos mies pakottaa naisen pakastimeen selluliitin vuoksi, on aika vaihtaa miestä ja pitää selluliitti.”

Huono Äiti -blogi - 19.2.2017


 Rakastetaan tietämättä mitään oli hauska ja viihdyttävä esitys”

Teatterinna-blogi - 13.3.2017