“Kaksi pariskuntaa vaihtaa asuntoa ja mikä soppa siitä syntyykään! Hauskoja kohtauksia, nasevaa dialogia ja hyviä näyttelijöitä. Pengerkadun näyttämö oli sopivan intiimi tämänlaiseen komediaan. Ursula Salon roolisuoritus kruunasi illan :-)”     “Hauskat ja erikoiset henkilöhahmot saivat nauramaan.”     “Ihmistyyppien ja maailmankuvien törmäyksen tuloksena karmivan hersyvät roolihahmot ja herkullista dialogia. Todella nautittavaa näyttelijäntyötä tältä nelikolta!”     “Ville Tiihosen näyttelemä nörtti oli niin mainio ja osuva, että suosittelen esitystä erityisesti kaikille, joiden työpaikalla tai tuttava/perhepiirissä on IT-alan nörttejä! ”     “Kiitos hauskasta esityksestä! Tykkäsin kovasti ja naurattavia kohtia oli toinen toisensa perään. Näyttelijät oli myös tosi hyviä. #kultaposse”    

Moritz Rinke

Rakastetaan tietämättä mitään

Tavarat vaihtoon

Rooleissa: Laura Alajääski, Jouko Klemettilä, Ursula Salo, Ville Tiihonen

Suomennos: Liisa Urpelainen

Ohjaus: Arn-Henrik Blomqvist

Lavastus ja puvut: Alisha Davidow

Valosuunnittelu: Mika Ijäs

Äänisuunnittelu: Mauri Siirala

Naamiointi ja kampaukset: Tuula Kuittinen

 

Ensi-ilta 16.2.2017

Pengerkadun näyttämö

Kesto n. 2 t 10 min

Liput 17 - 34 €

Huom! Jotkut ihmiset ovat herkkiä vilkkuville valoille. Esityksessä on yksi kohtaus jossa käytetään strobovaloja.

Tämän päivän ilmiöillä ja parisuhteilla herkutteleva uutuus on nopea ja nokkela komedia, jossa kaksi pariskuntaa vaihtavat asuntoja – ja mehustimia – keskenään aavistamatta lainkaan tämän kätevältä tuntuvan käytännönjärjestelyn seurauksia. Kun parit törmäävät toistensa arkeen, parisuhteiden ajautuminen komeisiin kiemuroihin on vain ajan kysymys.


HUOM! VIIMEINEN ESITYS 11.5.

Median kommentit

Näytelmän teksti sekä Arn-Henrik Blomqvistin ohjaus tavoittaa hyvin modernin kaupunkilaisen eksistentiaalisen kriisin, jossa ei uskalleta kohdata aidosti edes omia tunteita saati toista ihmistä.”

Kulttuuriarviot.fi 19.2.2017 - Päivi Arvonen


 ”Näytelmän tärkeä opetus: jos mies pakottaa naisen pakastimeen selluliitin vuoksi, on aika vaihtaa miestä ja pitää selluliitti.”

Huono Äiti -blogi - 19.2.2017


 Rakastetaan tietämättä mitään oli hauska ja viihdyttävä esitys”

Teatterinna-blogi - 13.3.2017