“Mieleenjäävää fiktiota. En tainnut ääneen kokoaikaa nauraa, jokusen kerran kyllä. Olisko tämä sellaista elämää suurempaa teatteria, joka tarttuu mukaan ja mieleen jää päällimmäiseksi siltikin optimismi ja usko ihmiseen. Kiitos todella hyvästä esityksestä. - työmatkalla 18.1.2011 ”     “Erittäin hauska.”     “Sanaton tervehdys ja kumarrus herroille Suosalo ja Nuojua. 13.5. esitys oli juuri sitä mitä odotinkin: ripsivärit nauraen poskille saava spektaakkeli, rajatonta riemua. Vielä kotonakin hymyilyttää:)! t. Piitetta”     “Eilen illalla sai esityksessä sellaisen piristysruiskeen ja hyvän mielen, että voi jestas. Koko illan oli naama virneessä. Aivan loistavat,ammattitaitoiset esiintyjät, vaikka välillä pokka petti myös lavallakin :-) Zumbat ja vesijumpat...heh. Presidentin läsnäolokin antoi lisämausteen koko illalle. Kiitän ja kumarran ihan omana itsenäni. - Perheenäiti :-)”     “Sain vihdoin liput 10.9.2007 näytökseen ja eilisen kokoiltaisen nauramisen jälkeen nauran edelleen, kun muistelen kohtauksia. Taitavaa ja hulvattoman hauskaa katseltavaa !Voi kun sais vielä kerran liput. (Ainoa pikku miinus -neljännelle riville ei kaikki puhe kuulunut selvästi.) ”    

Marie Jones

Kiviä taskussa

Komediasuosikki

Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5

Rooleissa Mika Nuojua, Martti Suosalo

Suomennos Henri Kapulainen
Ohjaus Pentti Kotkaniemi
Koreografia Tuovi Rantanen
Lavastus ja puvut Jyrki Seppä
Valot Teppo Saarinen
Ääni Ari-Pekka Saarikko

Ensi-ilta 24.10.2002

Studio Pasila

Kesto 2 t 30 min

Liput 19,50 € - 39 € (sis. pm)

Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie ja Jake menevät avustajiksi amerikkalaisen elokuvan kuvauksiin ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen ihmisen elämän.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Näin hauskaa teatterissa on harvoin.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002


”Skådespelararbete av bästa sort”

Hufvudstadsbladet 31.10.2002


”Helsingin Kaupunginteatterilta Kiviä taskussa on todella onnistunut ohjelmistovalinta.”

Länsi-Uusimaa 29.10.2002


”Se miten kaksikko suoriutuu riverdance-osuudestaan, jää miltei tanssiteatterin historiaan.”

Uutispäivä Demari 12.11.2002


”Esitys on lumoavaa näyttämötyöskentelyä. Jos haluaa nähdä ehdotonta tinkimättömyyttä, laatua ja hyvää hauskaa, kannattaa ehdottomasti suunnata nokkansa kohti Pasilaa.”

Hämeen Sanomat 17.11.2002


”Harvoin kuulee teatterissa niin innokkaita suosionosoituksia. Vielä poistuessaankin yleisö nauroi, ja ihan syystäkin. Kiviä taskussa on vastustamaton esitys.”

Ilkka 17.11.2002


”Kaksikon yhteispeli on saumatonta ja lisäksi kaverukset piiskaavat toinen toistaan huikeampiin suorituksiin.”

Hyvinkään Sanomat 20.12.2002


”Virtuoottista näyttelemistä”

Turun Sanomat 17.2.2009 - Irmeli Haapanen


”Näytelmä on edelleen yksi parhaimmista koskaan näkemistäni esityksistä.”

Eläkkeensaaja 2011/2 - Leena-Maija Tuominen