“Olin katsomossa to 10.2.2011, en muista pitkään aikaan nauraneeni niin makeasti. Aivan huikeita suorituksia tuhannet kiitokset, nautintoa joka hetki. Yksi mummo eläkeläisporukasta.”     “Kyllähän tollanen suoritus pojat neroutta vaatii! Käsittämätöntä seurata naamojen ja habituksen järjestymistä uuteen uskoon reaaliajassa. Mykistävää ammattitaitoa koko esitys. Tai en sitten tiedä miten mykistävää kun vähän väliä nauratti. Sen opettajan pitäisi mennä ulkomailla kassajonoon. Diivan je ne sais quoi (sano saksalainen) todella oli je ne sais quoi, mutta silti meille poimittu ja tarjoiltu kuin selviö. Esitys teksteineen ei aliarvioinut katsojaa, mikä ei nykypäivänä enää ole itsestään selvää sekään. Kiitoksetkin oma elämyksensä, nähdä ne kaikki peräkkäin. Voi pyhä sylvi. Tai paremminkin voi pojat.”     “KIITOS, että tulitte Turkuun 15.2.2009! Sunnuntaipäivä esitystänne seuratessa oli mahtavan viikonlopun paras loppu! Kiitos Martti Suosalo ja Mika Nuojua, ammattitaitoista ja säkenöivää näyttelijäntyötä <3”     “Kävimme koulun kanssa katsomassa esityksen, ja muuta ei voi sanoa kuin.. ööh..tuota - no oikeastaan en voi sanoa mitään sillä se oli niin hyvä. ”     “24.5.09 Paras koskaan näkemäni teatteri esitys! Miehet paikallaan! ”    

Marie Jones

Kiviä taskussa

Komediasuosikki

Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5

Rooleissa Mika Nuojua, Martti Suosalo

Suomennos Henri Kapulainen
Ohjaus Pentti Kotkaniemi
Koreografia Tuovi Rantanen
Lavastus ja puvut Jyrki Seppä
Valot Teppo Saarinen
Ääni Ari-Pekka Saarikko

Ensi-ilta 24.10.2002

Studio Pasila

Kesto 2 t 30 min

Liput 30 - 36 €

Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie ja Jake menevät avustajiksi amerikkalaisen elokuvan kuvauksiin ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen ihmisen elämän.

▶ Lue lisää


14. loppuunmyyty esitysvuosi!

Median kommentit

Näin hauskaa teatterissa on harvoin.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002


”Skådespelararbete av bästa sort”

Hufvudstadsbladet 31.10.2002


”Helsingin Kaupunginteatterilta Kiviä taskussa on todella onnistunut ohjelmistovalinta.”

Länsi-Uusimaa 29.10.2002


”Se miten kaksikko suoriutuu riverdance-osuudestaan, jää miltei tanssiteatterin historiaan.”

Uutispäivä Demari 12.11.2002


”Esitys on lumoavaa näyttämötyöskentelyä. Jos haluaa nähdä ehdotonta tinkimättömyyttä, laatua ja hyvää hauskaa, kannattaa ehdottomasti suunnata nokkansa kohti Pasilaa.”

Hämeen Sanomat 17.11.2002


”Harvoin kuulee teatterissa niin innokkaita suosionosoituksia. Vielä poistuessaankin yleisö nauroi, ja ihan syystäkin. Kiviä taskussa on vastustamaton esitys.”

Ilkka 17.11.2002


”Kaksikon yhteispeli on saumatonta ja lisäksi kaverukset piiskaavat toinen toistaan huikeampiin suorituksiin.”

Hyvinkään Sanomat 20.12.2002


”Virtuoottista näyttelemistä”

Turun Sanomat 17.2.2009 - Irmeli Haapanen


”Näytelmä on edelleen yksi parhaimmista koskaan näkemistäni esityksistä.”

Eläkkeensaaja 2011/2 - Leena-Maija Tuominen