“KIITOS!! Paras esitys aikoihin.”     “Olimme katsomassa Kiviä taskussa 9.5. isolla seurueella. Tämä tulee meidän kaikkien puolesta; MIELETÖNTÄ TEATTERIA!!! Kiitos Nuojualle ja Suosalolle sekä koko työryhmälle elämää suuremmasta kulttuurikokemuksesta. Näytelmän hahmot ovat vielä nyt esitystä seuraavana päivänä täysin iholla. Suosalon Caroline-hahmoa on suorastaan ikävä, niin nerokas se oli! Pakko nähdä näytelmä uudestaan jotta pääsee nauttimaan vielä paremmmin kaikista vivahteista. ”     “Kun työ ootta huipputyyppejä, loistavii kerrassaa, niin jättäkeepä noita r- ja v -alakusii vähemmäks. Työ että niitä tarvii. Kirroilu o huonoja essintyjjii varte.”     “Kiitos teille Ihanille ikimuistoisesta teatterielämyksestä 25.3! Olette niin loistavia, että pakko tulla katsomaan uudestaan (kolmannen kerran) mahtavaa esitystä. Kiitos Mika, Kiitos Martti. -hannis-”     “Tilanne on tämä. Kun mä tänä aamuna (27.5.2006)heräsin, en olis voinu kuvitellakaan, että mä nauran illalla itteni kipeeksi! Kiitos! Lavalla työskentely oli niin loistavaa ja aitoa, että Caroline ja Finn kävisivät hyvin luokkalaisistanikin! Ja Erin oli ihastuttava ponnareineen ja järjestelmällisyyksineen! Välillä ei tiennyt ollenkaan onko kyseessä improvisaatio vai käsikirjoituksen teksti, eikä pokan pettäminen haitannut ollenkaan; oli vain kahta hauskempaa, aina kiimaisesta rusakosta lähtien!<3 Tunteet meni "laiasta laetaan", kirkkokohtaus oli kaunis. Pakko päästä katsomaan vielä ainakin kerran tätä "kauhean, siis jotenkin lumoavaa Irlantia". Esityksessä kaikki kohdallaan riverdancesta koulun penkille, ja tien poskessa seisovaan maalaistalon isäntään koiransa kanssa. Sydämellinen kiitos koko työryhmälle, erityisesti Martille ja Mikalle! Tällä nyt elää kevyesti ainakin satavuotiaaksi! Hauskaa, kaunista ja ihanaa kesää! Kiitos. "Täält tulee tää roori ny, koppoti koppoti. Te seurata sitä mukana. Se pysähtyä tähä näin ja ku käsi mene alas se ei enä nouse ylös." -Sonja-”    

Marie Jones

Kiviä taskussa

Komediasuosikki

Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5

Rooleissa Mika Nuojua, Martti Suosalo

Suomennos Henri Kapulainen
Ohjaus Pentti Kotkaniemi
Koreografia Tuovi Rantanen
Lavastus ja puvut Jyrki Seppä
Valot Teppo Saarinen
Ääni Ari-Pekka Saarikko

Ensi-ilta 24.10.2002

Studio Pasila

Kesto 2 t 30 min

Liput 19,50 € - 39 € (sis. pm)

Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie ja Jake menevät avustajiksi amerikkalaisen elokuvan kuvauksiin ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen ihmisen elämän.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Näin hauskaa teatterissa on harvoin.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002


”Skådespelararbete av bästa sort”

Hufvudstadsbladet 31.10.2002


”Helsingin Kaupunginteatterilta Kiviä taskussa on todella onnistunut ohjelmistovalinta.”

Länsi-Uusimaa 29.10.2002


”Se miten kaksikko suoriutuu riverdance-osuudestaan, jää miltei tanssiteatterin historiaan.”

Uutispäivä Demari 12.11.2002


”Esitys on lumoavaa näyttämötyöskentelyä. Jos haluaa nähdä ehdotonta tinkimättömyyttä, laatua ja hyvää hauskaa, kannattaa ehdottomasti suunnata nokkansa kohti Pasilaa.”

Hämeen Sanomat 17.11.2002


”Harvoin kuulee teatterissa niin innokkaita suosionosoituksia. Vielä poistuessaankin yleisö nauroi, ja ihan syystäkin. Kiviä taskussa on vastustamaton esitys.”

Ilkka 17.11.2002


”Kaksikon yhteispeli on saumatonta ja lisäksi kaverukset piiskaavat toinen toistaan huikeampiin suorituksiin.”

Hyvinkään Sanomat 20.12.2002


”Virtuoottista näyttelemistä”

Turun Sanomat 17.2.2009 - Irmeli Haapanen


”Näytelmä on edelleen yksi parhaimmista koskaan näkemistäni esityksistä.”

Eläkkeensaaja 2011/2 - Leena-Maija Tuominen