“Hollywood on menettänyt suuren diivan ja Pariisi upean "cat-walk"- mallin Suosalossa. Mahtavaa katsottavaa. Nuojua oli "ihana hompsantuu". Kävin eilen 12.11 katsomassa ja suosittelen KAIKILLE tutuille ja tuntemattomillekin! Kiitoksia näyttelijöille, oli tosi hauskaa. 15 roolia ja 1,5 tuntia, huikeaa!!!”     “Parasta mitä ikinä. Kiitos.”     “Mitä näihin ylistäviin kommentteihin on enää lisäämistä! Onneksi keväällä loppuunmyydyt esitykset vielä jatkuvat, olisi harmittanut, jos en olisi päässyt näkemään tätä huikeaa kahden miehen teatteria! Kiitos!”     “Esityksen nähtyäni minusta tuli sekä Martti että Mika fani, olette mielettömän hyviä työssänne! Hieno näytelmä + mahtavat näyttelijät = paras teatterielämys aikoihin, kiitos.”     “Kiitos uskomattomasta teatterielämyksestä näyttelijöille! Eilisessä (12.11.2002)näytännössä ei hihityksestä meinannut tulla loppua. Martti ja Mika te olitte aivan uskomattoman hyviä! Pidin valtavasti konstailemattomasta esityksestä, jossa ei vaatteita pahemmin vaihdettu eikä lavastusta. Kasvot, hiukset ja olemukset tekivät hahmojen vaihdot helpoiksi tunnistaa ja helpoksi seurata. Martin naishahmo oli uskomattoman hieno figuuri meistä naisista. Naisen katse, eleet ja olemus tulivat niin luonnollisesti (mutta varmasti valtavan opiskelun seurauksena ;) KIITOS JA MENESTYSTÄ NÄYTÄNNÖLLE toivoo "tekin vaan hihitätte" ”    

Marie Jones

Kiviä taskussa

Komediasuosikki

Studio Pasila, Ratamestarinkatu 5

Rooleissa Mika Nuojua, Martti Suosalo

Suomennos Henri Kapulainen
Ohjaus Pentti Kotkaniemi
Koreografia Tuovi Rantanen
Lavastus ja puvut Jyrki Seppä
Valot Teppo Saarinen
Ääni Ari-Pekka Saarikko

Ensi-ilta 24.10.2002

Studio Pasila

Kesto 2 t 30 min

Liput 19,50 € - 39 € (sis. pm)

Tarina alkaa siitä, kun 35-vuotiaat luuserit Charlie ja Jake menevät avustajiksi amerikkalaisen elokuvan kuvauksiin ja joutuvatkin tekemään aivan muuta kuin ennakkoon aavistavat. Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen ihmisen elämän.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Näin hauskaa teatterissa on harvoin.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002


”Skådespelararbete av bästa sort”

Hufvudstadsbladet 31.10.2002


”Helsingin Kaupunginteatterilta Kiviä taskussa on todella onnistunut ohjelmistovalinta.”

Länsi-Uusimaa 29.10.2002


”Se miten kaksikko suoriutuu riverdance-osuudestaan, jää miltei tanssiteatterin historiaan.”

Uutispäivä Demari 12.11.2002


”Esitys on lumoavaa näyttämötyöskentelyä. Jos haluaa nähdä ehdotonta tinkimättömyyttä, laatua ja hyvää hauskaa, kannattaa ehdottomasti suunnata nokkansa kohti Pasilaa.”

Hämeen Sanomat 17.11.2002


”Harvoin kuulee teatterissa niin innokkaita suosionosoituksia. Vielä poistuessaankin yleisö nauroi, ja ihan syystäkin. Kiviä taskussa on vastustamaton esitys.”

Ilkka 17.11.2002


”Kaksikon yhteispeli on saumatonta ja lisäksi kaverukset piiskaavat toinen toistaan huikeampiin suorituksiin.”

Hyvinkään Sanomat 20.12.2002


”Virtuoottista näyttelemistä”

Turun Sanomat 17.2.2009 - Irmeli Haapanen


”Näytelmä on edelleen yksi parhaimmista koskaan näkemistäni esityksistä.”

Eläkkeensaaja 2011/2 - Leena-Maija Tuominen