Matti Laine

Kirka - Surun pyyhit silmistäni

Suomen ensimmäinen rock-tähti

Peacock-teatteri, Tivolikuja 1

▶ Tarkista esiintyjät täältä

Rooleissa KIRKA - Kalle Lindroth/Heikki Ranta, Sami Hokkanen/Juha Lagström, Rauno Ahonen, Jon-Jon Geitel, Sari Haapamäki, Sofia Hilli, Ilkka Kokkonen, Petrus Kähkönen, Kai Lähdesmäki, Kari Mattila, Vappu Nalbantoglu, Unto Nuora, Emilia Nyman, Sami Paasila, Tiina Peltonen, Raili Raitala, Inka Tiitinen, Marjut Toivanen, Mikko Vihma, Sonja Arffman, Nomi Enckell, Jaakko Hellsten, Rosa Herpiö, Saara Kaskilahti, Paulus Kähkönen, Petteri Lassila, Vera Lillqvist, Taneli Läykki, Alvari Stenbäck

Ohjaus Kari Rentola

Koreografia Mindy Lindblom

Kapellimestari Risto Kupiainen

Lavastus Antti Mattila

Puvut Elina Kolehmainen

Valosuunnittelu William Iles

Äänisuunnittelu Aleksi Saura, Janne Brelih

Naamiointi ja kampaukset Henri Karjalainen, Anu Laaksonen, Jaana Nykänen, Aino Hyttinen

Ensi-ilta 2.2.2017

Peacock-teatteri

Kesto 2 t 30 min

Mahtavaa musisointia ja loistava bändi! Kallelta loisto suoritus!

Hei. Olin eilen kuuntelemassa ja katsomassa kirkan musikaalia ! OLI HUIKEA!! Suositelen lämpimästi katsomaan ja kuuntelemaan musikaalia!!

Huikea esitys, mahtavasti vedettyja#128077;

Ihan loistava esitys tahtoisin nähdä uudestaan!

Koskettava, valloittava show! Nauratti paljon, välillä itketti. Kiitos hienoille tanssijoille ja mainioille laulajille. Biisit soivatkin sitten päässä varmasti hyvän aikaa. Kirkan persoona ja historia avautui ihan uudella tavalla. Päänäyttelijällä taisi olla Kirkan maneeritkin hyvin hallussa.

Aivan loistava kattaus Kirkan urasta. Erikois kiitos Samin esittäjälle!! Hän oli sisäistänyt roolihahmonsa uskomattonasti.

Heikki Ranta oli todella tehnyt kotiläksynsä tutustuessaan Kirkan ääntämiseen ja eleisiin. Loistavaa näyttelijätyötä!! Myös Sami Hokkanen oli erittäin hyvä. Kiitos!

Hurmaava esitys upeiden näyttelijöiden tähdittämänä. 1970-luvun alussa nouruuttani eläneenä koin esityksen koskettavaksi. Puvustuksessa ja maskeerauksessa onnistuttu loistavasti luomaan eri vuosikymmenten muoti ja tyyli. Niin loistava esitys että voisin mennä katsomaan uudestaan.

Elämänmakuinen ja mukaansatempaava! Surutkin tuli pyyhittyä silmistä hetkeksi. Tykkäsin!

Koskettava matka Kirkan mukana. Heikki Rannan tulkinta loistavaa. Musiikki ja huikeat tanssiesitykset tempaisivat katsojan melkein irti penkistä. Kiitos.

Mahtava aikamatka Kirkan laulujen maailmaan!

Mukaansatempaava,ihana musiikki ja Heikki Rannalta loistava suoritus. Tosi nautittava esitys, kiitos.

Upeaa tanssia ja laulua. Hauska retromeiniki, vaikka tarinassa on surullisetkin käänteensä. Sammy oli suosikkini näyttelijäsuorituksissa.

Lavalla kulki kuuluisuus toisensa perään ja hahmot oli luotu hyvin. Erikoismaininnan saa "Sopotin kapellimestari".

Heikki Ranta on erinomainen Kirka, laulaa hyvin. Sammyn osan vie Sami Hokkanen mainiosti läpi. Kaikkiaan hyvä esitys.

Kirkaa kunnioittava ja todellinen erittäin hyvin toteutettu.

HKT ei pettänyt tälläkään kertaa! Huikeita näyttelijäsuorituksia ainakin itselle vielä tuntemattomilta näyttelijöiltä. Tanssijat tekivät myös upeaa työtä. Näkemisen arvoinen, ehdottomasati.

Voihan Kirka, mikä show! Todellinen nostalgiatrippi lapsuuteen tuttujen ja koskettavien biisien parissa. Kaikin tavoin hienosti toteutettu tarina, upea puvustus, loistavat roolisuoritukset, ihan sanat loppuu kesken. Jos Kirka herättää yhtään mitään tunteita (ja kaikillahan herättää, turha yrittää muuta väittää :D) niin tämä on alkuvuoden ehdoton must katsottavaksi! Kiitos, kiitos, kiitos. -Kultaposselainen

Eilinen enakko oli huippu. Pitää varmaan käydä katsomassa myös Kallen versio!

Eritäin hyvä, suosittelen

Aivan mahtava esitys! Sykähdyttävä, koskettava ja hienosti toteutettu. Suosittelemme lämpimästi :) -Kultaposselainen-

Kaksi Kirka-fania kiittää.

Upea esitys Kirkan elämästä! Kuinka aito Kirkan ääni!

Kannatti ehdottomasti nähdä! Hienot näyttelijät, hyvin rakennettu esitys, joka sytytti tutustumaan enemmänkin Kirkan musiukkiin.

Wau! Kalle Lindroth herätti Kirkan henkiin. Kiitos mahtavasta musikaali-illasta.

Hiukan epäilytti, noinkohan esitys jaksaa kiinnostaa ja innostaa...turha huoli, esitys oli UPEA,Kalle oli aivan LOISTAVA ja Unto Nuora, kapellimestari vailla vertaa! Todellakin kannattaa ihmiset mennä katsomaan! Kyllä HKT OSAA!!

Sympaattinen aikamatka Kirkan elämään. Välillä kyyneleet silmissä ja taas toisessa hetkessä naurusta tikahtuen. Loistavaa. Sopotin kapellimestari saa erityiset suosionosoitukset. Kultaposse kiittää ja suosittelee.

Posiviisesti yllättävä esitys; 1.2.17 miehitys loistava. Varsinkin Kirka ja Sammy! Esityksestä jäi hyvä fiilis, tanssijat myös energisiä. Muusikoille ja puvustukselle kiitokset. Terveisin Jaana

Erityisen koskettava oli Kirkan ja Sammyn Mrs Robinson -laulunumero. Ihan unohti, että rooleissa olivat upeat näyttelijät ja laulajat Heikki Ranta ja Sami Hokkanen. Upea musikaali kaikkine tanssinumeroineen ja ajanmukaisine asuineen.

Hyvää viihdettä pari tuntia, huippuhyviä biisejä vedetään ja sairaan hauska kapelimestari-osuus!! Tykkäsin!

Loistava ja upea teatterielämys 31.1.! Kokonaisuus erinomainen, mahtavaa laulua ja tanssia. Paras roolisuoritus mielestäni Sammyn esittäjällä.

Hienosti toteutettu kokonaisuus. Loistavat laulajat, upeat tanssikoreografiat, hauska, liikuttava, viihdyttävä.

Taustavaikuttajat tekivät Kirkasta tähden, tarvittiin lahjakas laulaja ja Iso D:n koneisto iski kiinni. Imago vaatteista haastatteluihin oli tarkkaan harkittua mielikuavn luomista yleisölle ja tietysti tarvittiin hittibiisi. Esityksessä pääsee kurkistamaan "backstagelle", mitä kaikkea lahjakkaan laulajan taustalla tapahtuu. Kirkan uran ylä- alamäet ja artistin arki iloineen ja suruineen, esityksessä viedään pintaa syvemmälle. Lahjakkaita näyttelijöitä on aina ilo katsella, niin tälläkin kertaa.

Hieno esitys ja läpileikkaus Kirkan elämästä. Hauskoja hahmoja, hieno puvustus. Laulatti, nauratti ja liikutti kyyneleisiin. Tykkäsin ja suosittelen.

Kiitos mahtavasta teatteriesityksestä. 50-luvulla syntyneenä oli helppo samaistua esiintyjiin ja elää omia muistojaan Kirkan keralla. Hienoja oivalluksia lavastuksien, tanssien ym. suhteen (Kleinbus, asut, savuava rengas, viuluorkesteri ym. ym.). Upea esitys, jossa kaikki osallistujat olivat kiitettävän hyviä.

Koskettavaa! Suositeltavaa! Huippulahjakas ja monitaitoinen pääosan esittäjä, tulevaisuuden uusia kykyjä. Peukut koko tuotantoryhmälle! Ja kiitos Kirka urastasi!ja#10084;

Kiitos, että sain kokea jotakin näin mahtavaa! Esitys oli aivan upea ja mukaansatempaava kokonaisuus. Voin todellakin suositella tätä kaikille.

Ihana, vilpitön ja sydämestä laulava Kirka! Melkein teki mieli mennä lavan reunalle kirkumaan!

Mukaansa tempaava esitys. Teki mieli laulaa kokoajan mukana.

Kiitos loistavasta esityksestä! Heikki Ranta on loistava Kirka, ääni, eleet, hyvä. Monta muutakin hyvää roolitusta. Suosittelen. Kaikkiaan nautittava Kultaposse-ilta, kiitos!

Esitys oli mukaansatempaava, Kalle Lindroth teki hyvän suorituksen Kirkana lauloi upeasti, puvustus oli mielestäni onnistunut ja Kirkan laajasta tuotannosta oli poimittu hyvin kappaleet, jotka jäivät soimaan pitkäksi aikaa

Niin hyvä, että jo kotimatkalla teatterista suunnittelin uusintanäytöstä! :)

Kirka todellakin rocks! Taitava Kalle Lindroth! Tekee ihan väkisin mieli laulaa mukana. Kiitos #kultaposse

Todella huokea esitys. Puvut olivat makeita, varsinkin Dannyllä. Kalle oli oikein mainio ja Sopotin laulukisojen kapellimestari. Oikein huikeita esiintyjiä.

Hieno esitys johon eläytyi niin että tuntui kuin Kirka ja Sammy olisivat oikeasti paikalla. Hyvä pojat!

Aivan mahtava raikas musikaali.esiintyjat huippuhyvia laulajia.myos huumoria sopivasti.kiitos kaikille:) :)

Parasta,mitä teatterissa voi nähdä!Huippu!

Melkein pitää tulla katsomaan uudestaan, koska haluan nähdä ja kuulla Neidonryöstön uudestaan. Kiitos kapellimestari Palsternackin, meni osa hienosta biisistä ohi korvien! Huikea meininki!

Onnellinen, rentoutunut olo Kirka-esityksen jälkeen!! Kaikin puolin onnistunut esitys: upea, koskettava tunnelma, hyvät näytteljäsuoritukset, sopiva pituus ja hyvä rytmitys!! #Kultaposse-lipuilla ennakossa

Heikki Ranta Kirkana oli nappivalinta. Laulutaidot, näyttämöllä olo ja silmät! Vau, sanon minä.Sami Hokkanen Sammynä, Raili Raitala Muskana vakuuttivat myös.Koko ensemble ansaitsee lämpimän kiitoksen hienosta läsnäolostaan.Näytelmä myös muistutti, kuinka kamalan rumia vaatteita käytettiin 70- ja 80-luvuilla eikä pelkistetty näyttämökuvakaan nostanut esteettistä kuvaa. Valot kyllä olivat upeat ja äänentoisto +bändi.

Mahtava esitys, musiikki ja tanssi veivät mennessään, kiitos Kirkalle ja Kirkasta. Kultaposselainen suosittelee.

Ihana nostalgiapläjäys. Heikki Ranta antoi kaikkensa ja lauloi vetävästi. Oltiin ihka ensimmäisessä ennakkonäytöksessä ti 31.1., ja jännitys oli käsin kosketeltavaa. Taidokas musikaali taitavine esiintyminen. Menkää katsomaan ja nauttimaan.

Loistava esitys! Nuoret tanssijat ja näyttelijät valloittivat. Heikki Ranta Kirkana tempaisi katsojat ensi hetkestä alkaen. Matti Laine on kirjoittanut hyvän tarinan ja Kari Rentola ohjannut hyvän musikaalin. Musikaali kaikenikäsille ja -mielisille.

Erittäin hyvin kirjoitettu, valtavan hienolla energialla näytelty! Hauska ja kaunis esitys!

Upea roolisuoritus Heikki Rannalta Kirkana! Ääni kuin Kirkalla, kuunnellessa silmät kiinni,niin oli tunne kuin olisi ollut Kirkan keikalla! Ihanat lavasteet, vaatteet ja maskeeraukset!! Iloiset ja reippaat tanssijat. Upea ja ikimuistoinen teatteri-ilta, kiitos!!! T. Kultaposselainen

Kirka toi kylmät väreet, naurun huulille ja kyyneleet silmiin. Rehellinen tarina ja mukaansatempaavaa musiikkia, kiitos! #kultaposse

Oli todella vaikuttava esitys, erityisesti Kirkan ja Sammyn roolit hyvin toteutettu. Nimimerkki Kirka fani v.sta 1970

Aivan ihana, energinen ja valloittava, elämys.

Saimme tehdä kahden sukupolven voimin huikean matkan Kirkan elämään!Upea toteutus,esiintyjät,musiikki,lavastus!Todellinen kunnioitus Kirkan muistolle!Lämpimät kiitokset!Terv.Kultaposselainen

Mahtava hyvä esitys. Kiitos

Voi itku miten mahtava esitys! Henkilö hahmot olivat niin todellisia. Kyyneleet silmissä poistuin. Hyvä Hkt ja tuotannossa mukana olevat. Täydellistä!

Loistava esitys, bändi,näyttelijät,täysi kymppi ja#128514;

Uskomattoman upea esitys! Heikki Ranta Kirkana, laulunumerot jne... hipoivat täydellisyyttä. KIITOS :) Haluan nähdä uudestaan!#

Lauantain klo 13 näytös, sama miehitys kun ensi-illassa. Aivan MAHTAVA esitys!!! Hetkittäin epäilin että Kirka ja Sammy ovat itse lavalla niin hyvin oli rooleihin sukellettiin sisään. En ole aikoihin nähnyt musikaalia joka olisi koskettanut minua näin syvältä, kai se oli se oma nuoruus ja ihana Kirka musiikkeineen. Esitys on hauska, mutta ei mauton. Kirkan elämää käydään hyvin läpi, mutta ei kaikkea. Ihana esitys meille 70-luvun nuorille. Koko porukka hoiti homman hienosti. Ihaninta oli esityksen musiikki!! Kiitos koko tekijä kaartille, esitys lämmitti todella!!!

Yleisö osoitti seisaaltaan kunnioitusta ja suosiota esitykselle.Niin minäkin.Taputin,poljin jalkaa,huusin ja hurrasin; eritoten Petrukselle (Remu),Samille(Sammy)ja tietysti huikealle lahjakkuudelle Heikki Rannalle Kirkana!Haikeat taivasterveiset Kirkalle ja isot kiitokset Hkt ja Kultaposse muistojen elävöittämisestä!Upea esitys!

Esityksessä oli hyviä laulukohtauksia, huumoria, mutta myös surumielisyyttä. Sopotin laulujuhlien kapellimestari huvitti. Lavasteet olivat vaatimattomat, mutta johtuu varmaan siitä, että Kaupunginteatteri on remontissa ja Peacockin lava ei ole iso.

Oli hyvä esitys. Kylmät väreet meni iholla kun "Kirka" lauloi

Jösses, olihan viihdyttävä shöu!! Heikki Ranta Kirkana ja Petrus Kähkönen Remuna loistivat ja muukin esiintyjäkaarti oli erinomainen. Neidonryöstö oli kerrassaan mainio! Olipahan ihanaa musikaaliterapiaa - Kultaposset nauttivat. Kiitos!

Kirka-musikaali toi mieleen muistoja nuoruusvuosilta Kirka-ajalta. Heikki Ranta sopi erinomaisesti Kirkan rooliin. Kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa!

Yksinkertaisesti HYVÄ!

Enskari 2.2. oli huikeeta! Heikki Ranta Kirkana, Sami Hokkanen Sammyna tosi sydämeen käyvät! Kirkan herkkyys todella tuli esiin. Upeaa!! Teki todella mieli laulaa itsekin mukana. Aivan pakko nähdä uudestaan! Hyvän mielen musikaali!

Aivan huikee, Heikki ja Sami upeita lauluja Kirkana ja Sammyna. Tosi upeet vaatteet, nuoruus tuli mieleen farkkujen, hapsujen ja sreth kenkien myötä. kultaposselainen

Tänään päivänäytöksessä aivan superhuikee. Kyyneleet tuli lopussa ja jengi osoitti seisaaltaan suosiota esiintyjille.

Huikea esitys! Kiitos erityisesti Sami Hokkaselle, joka loisti roolissaan unohtamatta Heikki Rantaa! Hymyssä suin kotiin, Kirkaa lämmöllä muistaen.

Aivan loistava esitys! Kalle oli niin Kirka! Suru pyyhkiytyi silmistäni. T. Kultaposselainen

Taitavaa laulua ja tanssia. Mukaansa tempaava nostalgiamatka. ja#10084;Kirka

Aivan mainio esitys! En yleensä edes pidä musikaaleista, mutta tämä on todella viihdyttävä, hauska ja elämänmakuinen esitys! Uskallan suositella! Kultaposse kiittääjakuittaa!

Positiivinen yllätys tämä hupailu.Hienosti opeteltu Kirkan maneerit ja laulutapa,hausks Remu ja taitavaa tanssia.Kiitos miellyttävästä illasta!

Viihdyttävä,erittäin viihdyttävä. Kiitos!

Tosi mahtava esitys oli Kirka. Kultabosselaisena olen erittäin tyytyväinen. Kalle Lindroth ääni oli timanttia ja sopi rooliin. Toimii. Suosittelen

Aivan mahtava esitys. Kylmät väreet joka biisissä. Ikävä Kirkaa!!

Pääosan esittäjä oli esityksen kantava voima. Hieno show ja stoori!

Erinomainen, joka hetki sai nauttia ammattitaitoisesta esityksestä.

Ihanan energinen "kirkamainen" parituntinen, olisi katsellut ja kuunnellut vielä saman verran lisää.Lämpimästi suosittelen.

Aivan mahtava ilta! Todella mainio ja koskettava tarina! Upea lopetus! superkiitos :)!!

Onnistunut ja toimiva kokonaisuus, loistavat näyttelijät ja tanssijat, upea live-orkesteri! Kuin olisimme nähneet Kirkan, Muskan, Dannyn ja monen muun nuoruuden idolin livenä lavalla. Käsikirjoitus toimi hyvin. Kaiken kaikkiaan superviihdyttävä ilta - voimme todella suositella Kirka-musikaalia!

Kiitos HKT. Aivan huikea Kirka-musikaali. Valot, ääni, orkesteri, tanssijat ja näyttelijät aivan loistavia. Kalle Lindroth ja Juha Lagström sopivat rooleihinsa erinomaisesti ja eläytyivät Babizinin veljeksiksi täydellisesti. Esitys teki kauniilla tavalla kunniaa Kirkalle. Surun pyyhit -kappale nosti tunteet pintaan ja kyyneleet silmiin. Musikaali on valmis vientituote. Kiitos elämyksistä. Kultaposselainen kumartaa.

Hieno esitys ja hyvät esiintyjät. Mukana myös huumoria. Enemmän musikaaleja ohjelmistoon!

Upea, huikea esitys! Nostalgiset laulut! Kiitos! #kultaposse

Viihdyttävä esitys, etenkin toinen pioliaika, jonka Sopottikohtaus parasta antia! Esitys sai hyvälle tuulelle.

Sain esityksestä energiaa pitkäksi aikaa!

Taitavasti esitetyt tutut biisit parasta antia. Onnistunut retropuvustus ja maski - Sammy paras kopio alkuperäisistä henkilöistä. Muutamat kohtaukset olisivat kaivanneet tiivistämistä.

Hienoa duunia koko jengiltä, Kirka olisi ylpeä teistä. Mieletön musikaaliaikamatka, joka viihdyttää ja liikuttaa. Heikki Ranta teki äärettömän hienot kirkat.ja#10084;

Hieno esitys! Kultaposset kiittää ja kumartaa!

Esitys oli kaikin puolin viihdyttävä.Kalle Lindroth suoriutui roolistaan upeasti ja "Surun pyyhit silmistäni" oli vakuuttava esitys,joka sai kyyneleet silmiin.Suosittelen ehdottomasi kaikille Kirkaa kunnelleille,hyvä kokonaisuus:)

Aivan mahtava esitys. Ja mahtavat kiitokset illan Kirkalle eli Kallelle! Kun Kalle lauloi: Tunnetko niin kylmät väreet valtasi minut. Niin mahtava tulkinta oli. Mahtava ääni vaikka tämä jo tiedettiinkin. Petrus oli niin sopiva Remu rooliin. Esitys ei jätä ketään kylmäksi ja biisit jäävät soimaan päähän. Suosittelen kaikille!

Hieno nostalginen fiilis jäi esityksen jälkeen. Isosti toteutettu, kivasti kolahteli Kirkan hitit kohdalleen. Kiitos elämyksestä! -kultaposselainen

Aivan upea esitys 4.2. päivällä, ylitti kaikki odotukset! Kultaposset nauttivat, kiitos!

Mainio huumoripitoinen musikaali. Vähän jännitti uppoaako esitys, kun en hirveästi tiennyt Kirkan elämästä mitään, mutta turhaan. Hyvin pysyi kärryillä ja sai nauttia. Kalle veti hienosti! #Kultaposse

Ei täällä kukaan nyt missän vaiheessa tikahtunut nauruun tai "tipahtanut"" kuten eräskin kriitikko oudosti antoi ymmärtää, mutta hauska ja traagisisien tapahtumienkin käsittelystä huolimatta positiivinen esitys. Kiinnostava tarina kun päähenkilö on oikeastakin elämästä tuttu ja Kirkan musiikki tietysti toimii aina. Kaupunginteatterin taattua laatua, erityisesti bändi oli mahtava ihan näin maallikonkin mielestä. Peacockissa aina kiva tunnelma mutta katsojan kannalta haastava, kivikovat penkit ja huono akustiikka joka puurouttaa näyttelijöiden puheen.

Valloittavan energinen esitys,upeasti pelkistetty toteutus.Laulajat kuin Babitsinien veljessarja,I LIKE!!

Viihdyttävä, mutta samalla koskettava tulkinta.

Hieno, tätä on harvoi tarjolla! Taitavia laulajia. Myös tanssiosuudete oli suunniteltu hienosti.

Nautittava esitys kokonaisuudessaan. Kalle oli mahtava Kirka. Suosittelen lämpimästi.

Taas uusi helmi Kaupunginteatterin huippumusikaalien ketjuun! Jos pientä kritiikkiä pitää antaa, niin vaihtaisin repliikeistä pari nykypäivän muotisanontaa esim. "on liekeissä" 60-luvun puheenparteen (vanhoista Suosikeista varmaan löytyy...). Muuten täysosuma. Jos Kalle-Kirka ja Sami-Sammy päättäisivät heittää erillisen duettokeikan, niin varmaan liput myytäisiin loppuun hujauksessa :)

Todella huikea esitys,hyvät roolisuoritukset, varsinkin Heikki Ranta ja Sami Hokkanen. Suosittelen,kultaposselainen.

Olipa todella ihanan upea esitys.Kaikki tunteet pelissä,iloa,surua ja kyyneleet poskilla koskettavista musiikki- esityksistä.Kalle oli mahtava roolissaan.Haluaisin nähdä musikaalin uudestaan.Salit täyteen.KIITOS!

Sain uutta tietoa Kirkan elämästä ja kunnioitukseni häntä kohtaan artistina nousi entisestään. Hkt toteutus oli hyvä, viihdyin.

Huikea esitys! Mahtavia nuoria näyttelijälahjakkuuksia! KIITOS! #kultaposse

Muutti käsitykseni Kirkasta. Jopa yksi biisikin jäi sitkeäksi korvamadoksi.

Hieman epäilevänä menin esitykseen, mutta kun kultaposse-lipun halvalla sain. Yllätti todella positiivisesti, nuoria lahjakkaita esiintyjiä, huikea bändi, ajanmukainen puvustus kamaluudessaan, onnistunut käsikirjoitus ja koreografia, mainiot roolihahmot. Sammy oli Sammympi kuin henkilö itse aikanaan, Kirkan maneerit hallussa eikä laulaminen ollut "liian imitoivaa". Kisun tullessa lavalle, hetken aikaa luulin olevan itse Kisu:) Ehkä täytyy olla elänyt tuo aika, saadakseen kaiken irti esityksestä, mutta toimii nuoremmillekin. Saatanpa mennä uudelleen.

Ihana kuulla Kirkan tuttuja ja vähän tuntemattomiakin biisejä. Muistot heräsi! Kokonaisuutena ihana musikaali!

Aivan huikea. Tuli niin nuoruus mieleen :)

Viihdyttävä, mutta odotin enemmin ja enemmin lauluja, vähemmän puhetta. Jotenkin jäi sekava vaikutelma. "Kirka, Sami ja Muska" hyviä ja uskottavia.

Heikki oli hyvä Kirka. Koko esitys oli HYVÄ.

Meitsi diggas kyl täysii! Vielkää viikon pääst ei oo sjungit lähteny bollast. Ois siistii mennä tsiigaa uusiks! #kultaposse

Aivan ihana esitys, pääosan esittäjä ihan huippu hyvä, kiitos!

Upea, koskettava, hauska! Esitys vie yksinkertaisesti mukanaan. Heikki Ranta lunasti paikkansa Kirkana. Muutkin roolisuoritukset olivat hyviä. Mukavaa oli myös esityksen loppu. Jäi hyvä fiilis, eikä vain suru.

Upea Kirka - myös henkilönä tuli tutuksi, laulut lauloimme mukana. Vaan herranen aika mikä Sammy ja Daadadaada!! Huikeaa, onnisttelut ja kiitokset! Tiina Haapasalo

Aivan ihana esitys, siitä huokui hyvin Kirkan persoona. Laulajat olivat tosi ammattilaisia. Oli ilo kuunnella ja katsella.

Olimme eilen 8.2.2017 katsomassa esitystä, Kirkan esittäjä oli aivan uskomattoman hyvä, vieläkin on hyvä "fiilis"

Hengailkaa tekin vaikka koko työporukka katsomaan. Kyllä kannattaa!

Kiitos loistaville tenoreille ! Loistava ohjaus ja hienoa näyttelijätyötä . Kultaposse kiittää !

Loistava, elähdyttävä ja sydäntä pakahduttava nostalgiamatka nuoruuteen. Kalle kuin Kirka itse! Energinen ja vähäleisen tyylikkäästi toteutettu kokonaisuus. Kiitos!

11.2 katsomassa..aivan mahtava esitys,Kakke Linroth ainan kuin Kirkaja#9786;ja#65039;Ihanaa

Lämminhenkinen, sympaattinen, musiikkinumerot erinomaisen tasokkaita. Heikki Rannan Kirka on laulunumeroissa välillä jopa hämmentävän autenttinen.

Aivan ihana Kirka esitys ! Nautimme esityksestä, mukaansa tempaava ! Tuli vähän itsekin laulettua .

Kiitos mahtavasta musikaalista, se kosketti varmasti kaikkia katsojia. Ainoa todella iso ongelma/pettymys oli se ettei yleisö lähtenyt mukaan kaapleisiin. Olimme itse 6. rivillä keskellä ja tuskin välillä kuulimme dialogia. Eli ääntä lisää niin dialogiiin kun etenkin musaan, ei kukaan "kehtaa" laulaa kun oma tai naapurin ääni tulee kovempaa kun biisi. Kyllä musikaalissa musan pitää tulla reippaasti kovemmalla painolla!

Ystävänpäivän iltana oli mitä mieluisinta kuunnella Kirkan biisejä, joita itse kuunteli koko nuoruuden. Hienot näyttelijät ja upeaa tulkintaa. Kiitos!

Loistava esitys 15.2. Sen ajan nuoruutta fanina eläneenä ja kulmilla pyörineenä tuli nostalginen fiilis. Kirka ja Sammu loistavia, Dannykin eleistä lähtien tosi hyvä, tanssijat, fanit, kaikki hyviä. Orkesterinjohtaja hauska yksityiskohta. Aivan nappiesitys, jota tekisi mieli mennä katsomaan toisenkin kerran.

Kiitos Kultaposse! Kirka pyyhki surun silmistäni 4.2.! Suosittelen kaikille Kirka faneille ja muillekin!

Oli niin täysi ja hyvä esitys, tunnelmia kaikissa ulottuvuuksissa - ja Heikki Ranta omaa luokkaansa: eleet, ilmeet, äänenkäyttö, asemointi... Petrus Kähkösen Remu ja Sopotin charmööri juontaja...Kapellimestarin huikea show ja monta muuta ikimuistettavaa hetkeä. Kiitos!

oli upeaa musikka ja heikki ranta vetti täysillä ja tie huomiseen kapalle oli kauis ja surun pyyhtit pois oli huikea t.ville

Todella huikea Kirka_musikaali. Vei mennessään ensi sekunneista lähtien. Ja mikä tärkeintä, oli tehty Kirkaa kunnioittaen!

Olin perjantaina katsomassa Kirka-esitystä jo toiseen kertaan. Kalle oli taas huikea lauluesityksillään. Samoin pidän myös Sammyn esityksestä. Kapelimestari nauratti edelleen tosi paljon. Huikea esitys jota suosittelen kaikille. Kiitos kaikille esiintyjille, tanssijoille ja orkeskerille. Sain kokea ihanan esityksen.

Lauantaina päivällä todella hyvä esitys! Sopotin kapellimestari Unto Nuora on mestarillinen!!

Aivan upea esitys 21.2. Vieläkin ihan fiiliksissä. Sai nauramaan ja vähän myös itkemään. Heikki Ranta hurmasi Kirkana. Kiitos! ja#10084;

Aivan mahtavaa! Naurua ja itkuakin, ikävää ja kiitollisuutta!

Loistava. Mahtava. Suosittelen. *****

"Iltatähti" halusi viedä 50-luvulla syntyneet vanhempansa takaisin 70-luvulle. Onnistui! Välillä mietimme, että olemmeko oikeasti Kirkan konsertissa, vai olemmeko Helsingin kaupungin teatterin esityksessä. Te kaikki siellä lavalla annoitte meille, minulle ja miehelleni, unohtumattoman kokemuksen monipuolisesta taiteellisesta osaamisestanne. Kiitos teille kaikille! Eija ja Heikki

Hieno ja koskettava esitys, jossa tarina kulki hyvin eteenpäin.

Aivan loistava editys kiitos

Tänään käytiin päivänäytöksessä katsomassa Kirka: Kalle Lindroth oli aivan uskomattoman loistava, mahtava ääni. Lisäksi Sami Hokkanen Sammynä oli huippu ja Raili Raitalan (Muska) ääni yltäisi mihin vain. Lisäksi tietysti Jon-Jon Geitel, jonka takia ensisijaisesti näytelmää lähdin tyttären kaveriksi katsomaan. Uskomattoman hieno kokemus!

Hyvä näytös!Kannattaa mennä tsiigaan!

Mahtava esitys ja Heikki Ranta Kirkana aivan ihana! Hymyssä suin vielä seuraavana päivänäkin.

Upea esitys, Heikki Ranta loistava Kirka, häntä ei ole niin mainostettu, mutta hän teki upean roolisuorituksenja#128077;

Kerrassaan mahtava esitys , HKT ei petä ! Heikki Ranta upea Kirka, kaikki muutkin aiva super !

Hieno ilta! Heikki Ranta mykisti varsinkin laulutaidollaan, kylmät väreet meni jokaisen biisin aikana. Kiitos!

Heikki Ranta ja Juha Lagström olivat mahtavia, muista puhumattakaan. Kiitos! Kirka ei varsinaisesti ole ollut oman aikani idoleita, mutta kyllä esitys sai uteliaisuuden heräämään. t. Tiia Kouvolasta

Kävimme ensi-illassa, jossa oli Heikki Ranta pääroolissa. Siitä jäi niin hyvä fiilis ja Kirka musiikki ns. päälle, että oli pakko nähdä toistamiseen 25.2. Heikki Ranta loistaa Kirkan roolissa loistavalla lauluäänellä ja luontevalla karsimaattisella esiintymisellään. Lisäksi mm Sami Hokkanen loistava ja useat muut. Mielellään kuuntelisin/näkisin Heikki Rantaa ja Sami Hokkasta tulevaisuudessa enemmänkin :)ja#61514;

Oli saatu kovat ja hyvät elämän asiat kauniilla tavalla samaan esitykseen.

Upea esitys. Jatkakaa samaan malliin!

Täydellinen esitys ja huippuna Sammy/Sami Hokkanen ja Daa Da Daa Da. Todella tunteisiin vetoava esitys. Kiitos kaikille jotka teitte tämän! Karita

Tämä löi laudalta La La Landin mennen tullen .Ihan huippuesitys alusta loppuun.

Aivan mahtava musikaali. Suosittelen!

Aivan upee esitysja#128150;Ruotsin tytöt kiittää

Huippu-esitys, kiitos!

Sami Hokkanen ei näytellyt vaan hän OLI Sammy, aivan mahtava heittäytyminen. Kylmät väreet meni koko ajan ja Daa-da-daada oli hypnoottinen. Olisin heittänyt pikkuhousut lavalle, mutta harvemmin niitä älyää ylimääräisiä kantaa mukana. Onneksi.

Ihana esitys ja huippulahjakkaat Kalle Lindroth, Sami Hokkanen ja muut! Suosittelen!!

Järkyttävän hyvä

Huippu hyvä!

Suosittelen lämpimästi. Kallelta aivan loistosuoritus Kirkana. Upea ääni nuorella artistilla! Todella huikeaa! Koko porukalta mahtavat roolisuoritukset. Oli hauska ja mukaansa tempaiseva tarina. Liikuttava ja herkkä myös. Yleisölle pieni miinus, saa olla mukana jo ennen loppuaplodeja..

Tuli täys kybä fiilis!! Kirka(Kalle)jaSammy(Sami) olivat upeita!! Ihanaa ja hauskaa kapellimestaria unohtamatta:-)

Paljon on annettu positiivisia kommentteja. Olen kaikkien niiden kanssa samaa mieltä. Tykkäsin kovasti! SM

Aivan mahtava! Kalle Lindroth teki huikeaa työtä, ja niin tekivät muutkin!

Aivan mahtava! >Koskettava, hauska ,iloa ja surua, toivoa! Hienot roolisuoritukset kaikilta, etenkin Kirka (Kalle L) ja Sammy, hienoa musiikkia, hienoa teatteria, menkää katsomaan!

Molemmat miehitykset nyt nähty, ja aika erilaisia, mutta loistavia olivat molemmat Kirkat. Aivan mahtavan hyvä mieli jäi tämäniltaisesta (28.3.) esityksestä! :D Kiitos!!!

Hieno, huikea, eikä vain pääosan esittäjät! Uskomaton elämys! en odottanut että se on näin hyvä!!

Iso Kiitos Todella Viihdyttävästtä Esityksestä <3

Huikeeta!! Hattu kouraan ja isoa kättä koko näyttelijäkaartille. Uskomaton veto Heikki Rannalta Kirkana, mieletön ääni ja kieltämättä Kirka siellä kuului, unohtamatta Hokkasen Sammya,Geitelin Dannyä, sekä mieleen unohtumattomasti jäävää Unto Nuoraaja#128514; Suosittelen lämpimästija#128079;

Aivan huikea musikaali. Sami Hokkanen Sammyna oli onnistunut parhaiten, ulkonäkö, liikkeet. Myös Heikki Ranta Kirkana oli todella hyvä. Mikä ääni, melkein kuin Kirka. Ja Sopotin kapellimestaria sai nauraa. Erittäin hyvä. Suosittelen.

Ennen ekaa kertaa olin kenties epäileväinen, nyt olen ollut 3 kertaa katsomossa. Hahmot, laulut, tanssit mahtavuutta. Ja Heikki Rannan silmät, lumouduin.

Aivan huippua! Nauraa sai vedet silmissä ja kyllä ne kyyneleetkin tuli! Kalle ihan loistava ja ylös nostaisin "Remun, Dannyn ja Sotshin kapellimestarin". Mutta kaikki esiintyjät ja näytös 10 pistettä! harmi että loppuu jo huhtikuussa, oltas tultu uudelleen. Eläköön !!!!! Kirka, huippua että musikaali saatin tästä aikaseen. Kiitos kaikille esiintyjille ;)

Todella hyvä esitys, kiitos. Heikki Ranta oli huikean hyvä, upeat esitykset Kirkan huippuhiteistä.

Aivan loistava esitys ja mahtavia roolisuorituksia Kirka, Sammy, palsternak, yms moni muu. En ole vastaavaa kokenut aiemmin. Hieno kokemus ja#128077;

Esitys 8.4 klo 13.00 KIITOS KALLE teit unohtumattoman elämyksen Kirkana jo ensimmäisestä hetkestä lähtien.Kylmät väreet ja vedet silmiin tulivat jokaisen laulusi jälkeen.Olit mahtava ja uskottava Kirka. Olit UPEA! KIITOS p.s olisin halunnut esityksen vain jatkuvan ja jatkuvan t:merja

Kaikista monista näkemistäni esityksistä, jotka ovat käsittäneet Kirkan musiikkia ja elämää, oli tämä ehdottomasti paras ja ammattitaitoisin, virheineen kaikkineen. Kiitos tekijöille ja esiintyjille.

Ihanan viihdyttävä musikaali 8.4.-17,joka sisälsi myös teatterinkeinoin esitettyä tarinaa mainiosti lavastettujen musiikkilaulujen lisäksi. Sain ostettua vielä kaksi lippua la22.4.-17/kl 13 esitykseen, että saan vielä "imeä vaikutteita" terv. tapanilan työväen näyttämön ääni/valomiäs tapsaj.

Tätä tulee ikävä. Onneksi näen vielä viimeisen esityksen.

mahtava, sanaton olo! huikeaa..

Olin 19.4 katsomassa esitystä ja oli todella hyvä.!Hyvät esiintyjät olivat kaikki,

Kävin helmikuussa katsomassa näytöstä.Kotiin palattua kuuntelin You Tubesta Kirkaa aina kahteen asti yöllä kun en halunut luopua siitä mahtavasta fiiliksestä mitä esitys toi tullessaan. Aivan mahtavaa. Lisää näitä. Näytöksille jatkoa jotta voin tulla viellä uudelleen katsomaan ja fiilistelemään.

Paikka kaikella, kaikki paikallaan. Aika kaikella, kaikki ajallaan. Kirka on poistunut keskuudestamme, hänen ajaton musiikkinsa ei unohdu koskaan. Kiitos hkt!

Aivan huikea musikaali! Mielettömän hieno läpileikkaus Kirkan elämästä. Kalle oli mahtava ja hän jopa kuulostikin Kirkalta. Kaikinpuolin upea show!

Olipa hieno esitys.Tykkäsin kovasti!Hyvät esiintyjät, ihanat laulut, upeat roolisuoritukset. Puvustus, lavastus, valot, ohjaus, huippua! Kiitos.

 

Median kommentit

”Tässä on musikaali, jota ei voi kuin rakastaa.”

Eeva 3/2017 - Sari Salonen


”Kirka -musikaali Peacock-teatterissa on riemukas ja samalla vahvasti tunteisiin vetoava kokemus.”

Kansan Uutiset 6.2.2017 - Sirpa Koskinen


”Helsingin kaupunginteatterin uutuusmusikaali Kirka – Surun pyyhit silmistäni on ladattu täyteen upeaa laulua, vauhdikkaan taidokasta tanssia sekä surun ja ilon kyyneliä.”

Kulttuuriarviot.fi 5.2.2017 - Päivi Arvonen


Erityisesti lopun Surun pyyhit silmistäni -esitys hipoo tarkkuudessaan täydellisyyttä.
Musiikillisessa autenttisuudessa auttavat bändi ja sovitukset, jotka tässä tapauksessa ovat huippuluokkaa. On todella nautinto saada kuulla esimerkiksi Hetki lyö -laulussa oikeaa selloa ja huilua puhumattakaan komppiosastosta, joka puhaltaa musiikkiin kunnon svengin.”

Helsingin Sanomat 3.2.2017 - Mari Koppinen


”Täytyypä tunnustaa heti kärkeen, että heti ensisekunneista meikäläistä vietiin, vaikka istuin kymppirivillä asti.”

Teatterikärpäsen puraisuja -blogi - 3.2.2017


 ”Lämpimän humoristinen Kirka-musikaali uskoo musiikkiin ja vahvaan tarinaan (...) Nyt sitä muistaa taas, mikä merkitys musikaaleilla on ihmisen hyvinvoinnille.”

Extempore-kulttuuriblogit - 7.2.2017


 Kirkan (Heikki Ranta) laulun alkaessa olemme molemmat hetken aikaa liikuttuneen hämmennyksen vallassa; on kuin keskuudestamme lähtenyt ihminen olisi taikasauvan heilautuksesta tovin luonamme ja välitön ikävä Kirkan loistavaa persoonaa kohtaan valtaa mielen ja nostaa kyyneleet silmiin. Tästä musikaali lähteekin vauhtiin varsinaisella tykityksellä.”

Theatre of Being -blogi - 5.2.2017


 ”Kirkan musiikki jäi soimaan mieleen useammaksi päiväksi ja mieli palasi musikaalin tunnelmiin.”

Pessin ja Illusian luona -blogi - 7.2.2017


Peacockin jättikokoinen puulaatikko ei muuten ole tainnut koskaan soida näin hyvässä vireessä: selkeästi, lämpimästi ja tukevasti – ja samalla koko ajan volyymihanikkaa jarrutellen.”

Riffi 7.2.2017 - Tommi Saarela


 Kirkaa esittänyt Heikki Ranta kun aloitti laulamaan, niin mieleeni hiipi ajatus, siinä hän nyt on, Kirka – ilmielävänä.”

Viihteen Olohuone -blogi - 9.2.2017


”Kyllä Kirka-musikaali kannatti toteuttaa. Siitä paistoi tekemisen ilo, joka viihdytti ja kosketti. Pyyhki surun silmistäni.”

Seura 9.2.2017 - Tarja Hurme


Kirka-musikaali kerää katsomon täyteen hurmioituneita faneja”

Me Viisi -blogi - 10.2.2017


”Onneksi saimme Kirkan! Ja onneksi tämä musikaali toteutettiin!”

Bibobook.fi -blogi - 5.3.2017


Kirka – Surun pyyhit silmistäni on musiikkiteatteriviihdettä parhaimmillaan.”

Man Made Lifestyle -blogi - 5.3.2017


 ”Riemastuttava hittien täyttämä esitys vahvistaa lähimusiikkimuistia ja jättää suloisen haikean jälkimaun.”

Anna 16.2.2017 - Sanna Wirtavuori


 ”Rokkaava kansallisaarre (...) Hetki löi ja pyyhki surun silmistäni”

Voima 2/2017 - Iida Simes