Lee Hall - Elton John

Billy Elliot

Vuoden 2015 musikaalitapaus

Peacock-teatteri, Tivolikuja 1

▶ Tarkista esiintyjät täältä

Rooleissa mm. Henrik Björklund / Amos Brotherus / Lassi Hirvonen, Luka Haikonen / Luca Elshout / Kasperi Virta, Siiri Kaskilahti / Ella Ingraeus / Nicole Karlsson, Jonna Järnefelt / Helena Haaranen, Risto Kaskilahti / Kari Mattila, Leena Uotila / Leenamari Unho, Petrus Kähkönen, Antti Keinänen / Elias Girod, Sofia Hilli, Pekka Hiltunen, Juha Jokela, Kirsi Karlenius, Ilkka Kokkonen, Jukka Kontusalmi, Tuukka Leppänen, Kai Lähdesmäki, Unto Nuora, Emilia Nyman, Sami Paasila, Tiina Peltonen, Raili Raitala, Inka Tiitinen, Antti Timonen, Panu Vauhkonen, Mikko Vihma

Suomennos Mikko Koivusalo
Ohjaus ja koreografia Markku Nenonen
Kapellimestari Risto Kupiainen
Lavastus Jani Uljas ja Jari Ijäs
Puvut Elina Kolehmainen
Valosuunnittelu William Iles
Äänisuunnittelu Kirsi Peteri, Jori Tossavainen

Ensi-ilta 27.8.2015

Peacock-teatteri

Kesto noin 2 t 45 min

billyelliot.fi

 

Billy Elliot -teatterilipulla merimaailma SEA LIFE -pääsylippu puoleen hintaan. Tarjous voimassa näytöspäivänä ja viikon ajan sen jälkeen.

 

Eilwn Peacokissa, hieno esitys suosittelen muillekin.

Yksi loistavimmista esityksistä, mitä olen koskaan ollut katsomassa. Koko esitys ilotulitusta ja kuitenkin myös niin koskettava.En pysty erittelemään esityksen erilaisia kohokohtia enkä näyttelijäsuorituksia, koska koko esitys oli kohkohta. Billyn rooli vaatii esittäjältään todella paljon sekä fyysisesti että henkisesti. En tiedä, kuka pojista esitti 24.8 roolin, mutta esitti sen todella taidolla. Hienoa, että esityksessä on paljon lapsia. Miljoonat kiitokset kaikille esityksen onnistumiseen vaikuttaneille.

Ihana Billy, ihana tarina ja#10084;ja#65039;!

Viihdyttävä, liikuttava, hauska, kantaaottava! Erityiskiitos Leena Uotilalle; roolityö isoäitinä oli huikean hyvä! Kiittäen, Kultaposselainen

Aivan mahtava esitys! Ihanat ja lahjakkaat lapsinäyttelijät!

Oli hyvä ja onnistunut esitys. Lapset suoriutuivat rooleistaan todella hyvin ja nauttivat esiintymisestä. Suosittelen.

Kiitos upea esiintyjäkaarti tiistain 25.8. ennakkoesityksessä, veitte sydämen. Näyttämön lumoa parhaimmillaan. Loistelias ilta!

Loistava, monipuolinen ja monikerroksinen esitys. Kiitos.

On selvää, että tästä Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot -esityksestä tulee huippusuosittu. Viihdyttävä ja liikuttava elämys. Kiitos

Todellinen elämys ja mitkä lapsitähdet. Upea esitys, minkä kehumiseen eivät superlatiivit riitä. Syvä kiitos ja kumarrus tekijätiimille.

Sydämellinen kiitos, Kultaposse ! Käytiin katsomassa Billy Elliot ja voi taivas mikä esitys. Monenlaisia esityksiä olen elämässäni nähnyt, mutta enpä tiedä, että olenko koskaan upeampaa teatterispektaakkelia kuin Billy Elliot. Amos Billynä oli kyllä käsittämättömän hyvä. Kuinka hän onkaan sisäistänyt Billyn maailmankuvan ja tanssii ja laulaakin komeasti. Leena Uotila tekee mummona vakuuttavaa jälkeä ja Kaskilahden Risto isänä on oma sympaattinen itsensä. Täytyy kyllä sanoa, että jos tämän jätät katsomatta, niin sivistykseesi jää melkoinen monttu ! /@facebook/hktfi

Kiitos Kultaposse! Olin tyttäreni kanssa tänään katsomassa Billy Elliotia ja nautimme kovasti koko illasta. Billy oili fantastinen ja muutkin lapset tosi hyviä. Leena Uotila ja Risto Kaskilahti eivät petä koskaan - hienot suorituksey /@facebook/hktfi

Aivan uskomaton esitys ja ihmettelen nuoren Billyn suoritusta, se oli huikea /@facebook/hktfi

Olipas huikea esitys. Kaikki näyttelijät mahtavia. Etenkin nuorten lasten suoritus aivan huikea. Myös lavastajalle kiitokset. Suosittelen sydämellä.

Käytiin katsomassa 26.8. Hyvä esitys. Nuoret lapset esiintyivät hyvin ja jaksoivat näytellä koko pitkän esityksen loppuun asti.

Eka ennakkonäytös oli ainakin loistava. Upeat pojat! Hieno musiikki. Hauska ja liikuttava. Vielä ihan pientä tiivistystä loppupäähän niin on lähes täydellinen.

Hieno esitys. Lapset tekivät hyvää työtä. Kannattaa käydä katsomassa viidyttävä.

Kultaposselaisena pääsin katsomaan esityksen 25.8. Tarina ja musiikki olivat ennestään tuttuja, mutta eihän niihin koskaan kyllästy. Varsinkin musikaalin ensimmäinen puolisko oli huikea, täytyy tunnustaa, että pala nousi kurkkuun monessa paikassa. En tiedä, ketkä esittivät Billyä ja ystäväänsä Michaelia, mutta onpahan nuorilla pojilla taitoa ja he kuuluvat lavalle, niin luonnollisia he olivat. Michaelia esittänyt poika varasti sydämeni, BRAVO! Leena Uotila oli niin koskettava kuin nauruhermoja kutkuttava roolissaan, ja Risto Kaskilahti esitti takuuvarmaa työtä isänä. Mene ja ihastu, naura ja itke, mutta ennen kaikkea, nauti sydämesi pohjasta!

Aivan ihana esitys kokonaisuudessaan! Ja varsinkin monitaitoinen ja vilpitön Billy voitti koko katsomon puolelleen ensi hetkistä alkaen - suosittelen !! Terveisin Leena 25.8. esityksessä käynyt

Kultaposselainen kiittää 25.8. ennakkonäytöksestä. Hieno esitys taitavien näyttelijöiden, upeiden tanssikohtausten ja Elton Johnin upean musiikin yhteistyönä. Nautintoa alusta loppuun. Erikoiskiitos Risto, Jonna ja Leena!

Todella upea kokemus: upeat näyttelijäsuoritukset ja musiikki! Suosittelen tätä kaikille hyvän teatterin ja musiikin ystäville. Elämäni parhaiten sijoitettu kaksieuronen. Kiitos Hkt ja Billy Elliot -näyttelijäkaarti! ja#8234;#ja#8206;kultaposseja#8236; ja#8234;#ja#8206;billyelliothktja#8236;

Esitys ma 24.8. Upeaa katsottavaa, hyvää musikaaliteatteria teatterin omalla porukalla.

Loistava esitys! Esiintyjät antoivat kaikkensa! Kannattaa käydä katsomassa!

Eilen 25.8.Peacokissa kultapossena katsomassa. Vaikuttava esitys, hauska, liikuttava ja koskettava. Billyn ja Hänen ystävänsä Michaelin suoritus huippua. Leena Uotisen isoäiti todella hyvä. Kiitos kaikille

Upea esitys! Tunteiden vuoristorataa kyynelten ja naurun välillä. Kiitos!

Peackokin Billy Elliot musikaali on onnistunut esitys. Billyn rooli on monitaito rooli, josta suoriuduttiin hyvin. Erityisesti kiinnitti huomioni ohjaajan mainiot oivallukset ohjauksessa. Jonna Järnefelt on hyvä tanssinopettajan osassaan. Musiikki on mukaansa tempaiseva, viihdyttävä. Esitys on siis kaikin puolin suositeltava ja viihdyttävä. Tarina on kertomus onnistumisesta.

1. ennakko Billy Elliott tiistai 25.8. Mahtava esitys, kiitos HKT! Upea ääninen Amos Brotherus Billynä ja kerrassaan mahtava, lavan valloittanut ilopilleri Luka Haikonen Michaelina, tähtiainesta. Käykää ihmeessä katsomassa!

Tiistain 25.8. esityksessä Billy ja hänen ystävänsä Michael tekivät aivan huikeat roolisuoritukset - todella loistavaa esiintymistä ja lahjakkuutta nuorilta pojilta. Ja tietenkin iki-ihana Leena Uotila Mummin roolissa oli ihastuttava. Peacock-teatteri paikkana sopi vallan mainiosti tähän musikaaliin. Suosittelen!

Mahtava energia läpi koko esityksen! Voin suositella.

Hi! Estonian Billy Elliot wishes you all the best, and we will be watching the noon show on 29.08 :) Wishing you all the best and great success!

Ihana esitys! 9-vuotias tyttärenikin oli täysin lumoutunut.

Ylitti odotukset! Suosittelen esitystä myös perheen teini-ikäisille!

Upea esitys ja varmasti paranee kun esitykset jatkuvat

Aivan uskomaton esitys. Upea!!

Aivan upea esitys ja mahtavat esiintyjät.Todella ammattimaisesti ja intohimolla tehty esitys.ja#9734;ja#9734;ja#9734;ja#9734;ja#9734;

Hieno Billy Elliot!ja#10084;ja#65039;! Kiitos!

Lapsinäyttelijät olivat hyviä, etenkin Michael :-) Musikaalissa oli myös hyvää huumoria. Esitys ei mielestäni sovi ala-asteikäisille, mutta teinit saattavat pitää. Aikuisten makuun uppoaa varmasti.

26.8.15 esitys oli aivan loistava. Millä innolla ja antaumuksella nuoret näyttelivät, Michaelin roolia esittävä poika oli loistava samoin Billy Elliot´n roolia esittävä poika, muutaman vain mainitakseni. Kiitos hienosta illasta!

Loistava spektaakkeli! Lassi Hirvonen oli upea Billynä, kuten myös iki-ihana Kasperi Virta Michaelin roolissa. Mahtavaa näyttelijäntyötä nuorilta pojilta! Lavastus oli upeasti toteutettu, kuten myös ohjaus, käsikirjoitus ja kaikki muutkin osa-alueet. Todella koskettava esitys, vähän väliä sai olla tippa linssissä. Kultaposselainen kiittää ja kumartaa koko työryhmää erinomaisen hienosta työstä.

Hyvää ja viihdyttävää musikaalia. Nuorilta rentoa ja iloista esittämistä. Suosittelen

Hieno esitys 26.8. Lassi Hirvonen loisti Billynä. Upea into, esiintymisen ilo ja taidot kaikilla illan esiintyjillä. Tarina ja toteutus yllätti iloisesti. Kiitos Kultaposse!

Todella loistava ja vei mukanaan. Mieltäni jäi vaivaamaan se pieni poika joka esim pukeutui tutuun ja sai kaikista raikuvimmat abloodit. Hänestä tullan vielä kuulemaan tulevaisuudessa. Mikä on nimensä?

Hieno esitys! Huumoria ja herkkyyttä. Upeita roolisuorituksia. Erityisesti jäi mieleen pienet ihmiset eri roolissaan.

Esitys oli todella vaikuttava, jää varmasti pysyviä muistoja. Esiintyjät tekivät hienot roolisuoritukset. Minuspuolina mainitsen, että kiroilua aivan liikaa, vie paljon nautinnosta, kun lapsetkin on pantu kiroilemaan. Englanninkielisessä versiossa kiroilu ei satu niin korvaan, mutta suomeksi kyllä. Samoin esitysaika olisi parempi klo 18 tai sitä ennen. Kuitenkin oli kauniita kohtauksia, surullisia kohtia, mutta myös yliammutun humoristisia ja tuskin kukaan lähtee pois ilman, että olisi tullut liikutetuksi. Kiitos kaikille :)

Billy Elliot on IHANA ELÄMYS. Se liikuttaa, naurattaa, koskettaa, pistää jalan vipattamaan - kertakaikkiaan tempaa mukaansa. Erityisen maininnan ansaitsevat Billy ja pikku-Michael, varsinkin steppinumero on mahtava! Balettitytöt kruunaavat esityksen napakan ja taitavan opettajansa johdolla. Lava täynnä taitavaa osaamista ja tunneskaalaa riittää riehakkaasta ilosta syvään kaipaukseen. Suosittelen lämpimästi!

Aivan mahtava esitys!!!Olen eilisestä ennakkonäytöksestä (26.8.) todella haltioissani. Upeita suorituksia ja koko konaisuus toimi loistavasti. Kiitos, kiitos, suositeltu on jo eteenpäin monelle!

Loistava musikaali. Aika meni todella nopeasti. Voin suositella.

Upea ja viihdyttävä suurmusikaali! Esitys on koskettava, riemukas ja kertakaikkiaan mahtava esitys, kannattaa mennä katsomaan! Kymmenet esiintyjät, taidokas musiikki, mielenkiintoiset lavasteet ja päätähtenä nuori superlahjakkuus, voiko musikaalilta enempää toivoa? Leena Uotila <3

Billy Elliotin suola on lapset. Lahjakas Lassi H. Billyn roolissa ja hurmaava Kasperi V. Michaelina olivat esityksen vetovoimaisimmat tähdet. Esittämisen into ja rentous välittyi peräpenkille asti. Viihdyttävää ja iloista. Suosittelen!

Kiitos! Hieno esitys 26.8. Ihana katsoa energisiä, lahjakkaita lapsia ja nuoria. Tarina on hyvä ja koskettavakin. Maggie Thatcher nukke oli mainio;-)

Hieno, vaikuttava ja koskettava esitys. Hienoja näyttelijä- ja tanssisuorituksia; upeita, vahvoja joukkokohtauksia.

Huikean hieno ja upea esitys, Suosittelen !!

Raikas kannanotto oman lahjakkuuden ja unelman toteuttamisesta eriarvoisessa, ennakkoluulojen hallitsemassa yhteisössä. Musiikki ja tanssiesitykset valloittivat yleisön, minut muiden mukana. Ja elämä maistuu taas hieman valoisammalta ajankohtaisten uhkakuvien keskellä.

Kaikki esityksessä mukana olevat nuoret ja lapset tekevät ällistyttävän upeasti oman roolinsa! Kerta kaikkiaan Upea Esitys!

Upea ja ihana musikaali. Parasta, mitä olen koskaan nähnyt. Raikkaat ja taitavat lapsinäyttelijät, Billy Eliot (Lassi Hirvonen tällä kertaa ) oli samaan aikaan sekä luonnollinen, herkkä että vauhdikas ja uskomattoman taitava tanssija 12-vuotiaaksi. Lauluosuudet menivät suoraan sydämeen. Jänniä kontrasteja myös nähtiin: lavalla oli samaan aikaan pieniä röyhelöhameisia ballerinoja, jämäköitä poliiseja suojakilpineen sekä lakkoilevia työläisiä. Tämä musikaali pitäisi kaikkien nähdä. Ja kiitos vielä kultaposselipuista.

Billy Elliott on musikaali, jota ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan. Mahtava miehitys, musiikki ja hyvät laulut/laulajat sekä kantava juoni. Billy, tässä esityksessä, Amos Brotherus on nuori taitava näyttelijä, tanssija - mikä ääni nuorella miehellä. Mummon osassa Leena Uotila oli loistava. Käyn varmasti katsomassa myöhemmin uudelleen. Suosittelen...

Esitys oli mainion hyväntuulinen ja tunteita herättävä. Lapsinäyttelijät olivat ihatuttavia ja balettikohtauksia oli ilo seurata! Suosittelen!

Hieno ja yllättävän hauska musikaali. Ensimmäinen puoliaika jopa parempi kuin toinen. Hyviä näyttelijäsuorituksia, varskinkin Michaelin roolissa Kasperi Virta oli loistava! Peacockin penkit ovat turhan kovia pitkään esitykseen. Kielenkäyttö hauskaa ja rohkeaa. Vahva suositus tälle!

Todella mieletön elämys! Välillä itkin ja välillä nauroin. Yksi parhaista kohdista oli, kun Billy Elliot ja Michael steppasivat. Heillä oli aivan uskomaton meno päällä. Näki että he itsekin nauttivat siitä. Elton Johnin musiikki oli upeaa. Jos jotain muuttaisin, niin vähentäisin kiroilua. Suosittelen esitystä. Kultaposselainen kiittää.

Billy ja Michael ihania lapsinäyttelijöitä. Billy mahtava tanssija, mitenkähän hyväksi vielä kehittyykin. Aikuisten miesten vuorosanoista oli välillä vaikeuksia saada selvää.

Ennakkonäytös 26.8 oli niin taidokas ja upea, että vieläkin liikutun sitä ajatellessani. Aivan mahtava elämys.

Olin 25.8 katsomassa Billy ElliotIa. Lumouduin. Huikea esitys. Loistavat roolisuoritukset. Upeat lapsiesiintyjät unohtamatta Risto Kaskilahea ja Leena Uotilaa Mene ihmeessä katsomaan.

#kultaposse Hyvä!

Käytiin katsomassa billy Elliot kolmen sukupolven naisten voimin. Kaikki nauttivat suunnattomasti! Upeat lapsiesiintyjät! Kiitos!

Kahden pojan steppikohtausta olisi voinut katsoa tuntitolkulla.

Lahjakkaita lapsia on löytynyt esitykseen. Heissä näkyi esiintymisen ilo. Hieno musikaali,tekisi mieli katsoa vielä toisenkin kerran.

Markku Nenonen on huikean taitava ohjaaja. Lsssi Hirvonen karismaa säteilevä Billy Elliot.Koko ensemblr oli mielettömän hyvä. Kaapo Virta Michelinä oli valloittava. Kiitos kaikille bravuurisuoritus. Suvaitsevaisuuden puolesta.

Aivan mahtava ensi-ilta esitys, uskomattoman taitava Billy!!

Ensi-ilta 27.8! " Todella mahtava esitys, tähän pystyy Suomessa vain HKT:n upea osaavien ihmisten joukko!! Ihastuttavat Billy(Lassi Hirvonen)ja Michael (Kaapo Virta) Tarina toimii edelleen loistavasti.Esitys ei kalpene pätkääkään Lontoon näytökselle. Herkät kohtaukset äidin ja Billyn välillä viimeistään nostivat vedet silmiin, eikä vähiten upea äänisen Emilia Nymanin ansiosta!Kiitos!"

WAU !!! Aivan huikea lapsinäyttelijoiden kavalkadi. Michael [Kasperi Virta] nousee hienosti esiin päärooli-Billyn 'varjosta'. Tästäkin pojasta kuullaan vielä.

25.8 ennakko. Ihana ja koskettava esitys. Naurua, kyyneleitä ja tunteiden kirjoa. Upeat lapset lavalla, Amos, Luka ja iki-ihanat balettitytöt. Kiitos kaikille esiintyjille upeasta elämyksestä!

Esitys 25.8. oli loistava paketti: ohjaus, lavasteiden huomaamaton vaihtaminen esityksen aikana, upeat näyttelijäsuoritukset, musiikki ja liikunnallisuus. Kaikinpuolin nautinnollinen esitys, jota voi lämpimästi suositella ihan jokaiselle. Kiitokset tästä!

Olin ensi-illassa! Upea kokemus! Billy ja Michael ovat mielettömän taitavia! Balettitytöistä Susan Parks oli säteilevä ja hauska!

Onnistunut toteutus. Koskettava. Huumoria, sekä myös vakavia teemoja. Lapset ovat harjoitelleet, mestariaineksia. Kiitos aikuisille. Kaskilahti ja Uotila tuovat näyttelijäosaamista. Emilia Nyman laulaa koskettavasti ja kauniisti. Nenäliinat mukaan. Evakko Peacockissa jää mieleen positiivisena tapahtumana ainakin katsomosta.

Kaikki maailman positiiviset adjektiivit kuvaavat tätä esitystä. En ole koskaan, ikinä nähnyt mitään näin mahtavaa. Ensi-illassa Billy Elliot oli huikea. Kiitos koko työryhmälle! Olette tehneet upean esityksen.

Ennakkonäytös 26.8. Olen nähnyt useita musikaaleja Lontoossa, menin suurella varauksella. Ei tarvinnut pettyä. Varsinkin lapsinäyttelijät Billy ja Michael olivat erittäin hyviä. SUOSITTELEN :)

Ensi-ilta 27.8. Kiitos mielettömän hienosta illasta!! Balettitytöt todella säteilivät, Billy ja Michael loistivat. Todella onnistunut miehitys. Menkää ja kokekaa -selllainen tunteiden vuoristorata!!

Wow mikä ensi-ilta 27.8! Liikutuin, nauroin,lumouduin! Billy (Lassi Hirvonen) hurmasi ja Michael (Kasperi Virta) oli suorastan sensaatiomaisen hyvä, mikä tähti! Esityksessä on paljon upeita lapsinäyttelijöitä, balettitytöistä Susan Parks-roolissa oleva tyttö erottui joukosta, kuka hän on? Upeaa myös kun kontrastit korostuvat joukkokohtauksissa (pienet balettitytöt ja ronskit kaivosmiehet). Kiitos Markku Nenonen, fantastiststa työtä olet tehnyt! Aikuisnäyttelijöistäpitää mainita empaattinen Jonna Järnefelt (opettaja), aivan ihana! Sekä mainio Risto Kaskilahti (Billyn isä). Menkää katsomaan!

Upeaa työskentelyä sain nähdä.Nautin liki jokaisesta sekunnista Michael vei sydämeni, mikä taitavuus Luca Elshout onkaan, entäpä Debbienä lumoava Siiri Kaskilahti,mainita pitää myös Billy, vuorossa oli Henrik Björklund,hän myös ensikertalaisena veti hyvän roolinsa ja sitten vielä Helena Haaranen yllätti, hänhän on taitava,suorastaan loistava!Isänä oli Kari Mattila.Haluan nähdä uudelleen ja taas uudelleen ja kaikissa kokoonpanoissa. Onnittelut ja kiitokset koko esiintyjäkaartille, taustatekijöille ja ohjaajalle: Nautittavan esityksen olette tehneet!

Tykkäsin tosi paljon. Billy ja Michael olivat mahtavia ja muutkin selkesti tosi hyviä. Oli koskettava ja hauska esitys. Suosittelen!

Ensi-ilta 27.8 oli aivan huikea! Billy (Lassi Hirvonen) teki aivan mahtavaa työtä. Huomasin myös, että joku kyseli kuka esittää Susan Parks-nimistä tyttöä. Susania esitti ensi-illassa Silvia Korpisola

Bravo mikä ensi-ilta 27.8! Lahjakas Lassi Hirvonen(Billynä), charmikas Kasperi Virta (Michael), hauskat balettitytöt, valloittava Jonna Järnefelt ja muut taitavat näyttelijät. Upeat tanssi- ja laulunumerot, Billyn mummin (Leena Uotila) laulu ja tanssi oli koskettava! Riemukkaita kohtauksia, tanssin iloa, upeaa energiaa! Suosittelen!

Aivan MIELETTÖMÄN upea!

Loistava esitys! Amos Billynä ylitti kaikki odotukseni. Olen nähnyt kappaleen myös Lontoossa ja tämä esitys ei kalpene rinnalla tippaakaan. Miinusta tulee liiasta kiroilusta, osittain hyvä tehoste mutta liian monessa kohdassa särähti korvaan. Siitä huolimatta ehdottomasti suomalaisen teatterisyksyn kohokohta jota ei kannata jättää väliin!

Vaikuttava esitys. Erittäin onnistunut roolitus. 13 vuotias poikani totesi "mieluummin tää, kuin Stadikalle uimaan".

Kiitos nautittavasta esityksestä, varsinkin nuoret Billy ja Michael loistivat tanssi- ja steppikohtauksessa. Tämä ei jätä kylmäksi!

Tunteisiin vetoava, lumoava. Ihan huippu! Kultaposse# on nyt lähes sanaton.

Jonna Järnefelt lunasti paikkansa naispääroolissa. Hän tanssii, laulaa ja näyttelee upeasti!

Loistava musikaali! Isot kiitokset!!

Hienoa työtä! Viihdyttävä ja koskettava.

Tyttären kanssa kultaposse lipuilla esitystä katsomassa. Aivan huikea meidän kummankin mielestä. Kokonaisuutena loistava, mutta nuorten poikien mahtava roolisuoritus oli uskomaton. Myös juoni oli hyvä ja saatu hienosti brittitaustastaan huolimatta sopimaan suomalaiseen teatteriin. Upeaa musiikkia, taidokkaita tanssijoita ja laulajia. Suosittelen lämpimästi.

Olen nähnyt Billy Elliot -musikaalin tänä vuonna Lontoossa, Tallinnassa, Haagissa ja nyt Helsingissä. Kansainvälisesti vertaillen haluan nostaa Helsingin produktiosta esiin Panu Vauhkosen roolityön Georgena: mielestäni paras George näkemistäni esityksistä!

Vähän jännitti etukäteen että onko näytös liian pitkä perheen pienimmälle, mutta kolme tuntia hujahti kaikkien mielestä kuin huomaamatta. Isopeukalo!

Viihdyttävä, hauska ja koskettava musikaali!

Myönnän etukäteen pelänneeni, että suomenkielinen versio tästä huikeasta musikaalista vesittää elokuvan ja Lontoon esityksen sydämeeni jättämät tunne-ja aistikokemukset. Turhaan. Helsingin Kaupunginteatterin Billy Elliot on järisyttävän hyvä! Nuoren Amoksen lisäksi ketään nostamatta ja siten unohtamatta jokainen roolityö, tanssi-tai laulukohtaus vie samaa unelmaa kohti: musikaalin kokonaisuus on koskettava, hauska ja nautinnollinen. Esitys saa katsojan leijumaan ilmassa -ilman vaijeria! Kiitos henkeäsalpaavasta elämyksestä! Tarja

Billy (Amos) ja Michael (Luka)aivan mahtava parivaljakko. Hauskaa oli katsoa, kun kaivosmiehet, poliisit ym tanssivat balettia. Välillä kyyneleet valuivat pitkin poskia, välillä nauru raikui. Tunteisiin vetoavaa. Yleisön reaktioita kuunnellen, uskon, että koko Peacockin täpötäysi katsomo nautti esityksestä niinkuin minäkin. Kiitos Kultaposse.

Kiitos aivan mahtavasta esityksestä; erityisesti Billynä Henrik Björklundille ja Michaelina Luca Elshoutille. Elämys oli mieleenpainuva; sai itkeä ja nauraa ja ihailla sitä miten noin nuoret selvisivät fyysistekin rankasta esityksestä. KIITOS!

Olipa mahtava esitys tämä Billy Elliot! Aivan ihania nämä nuoret tähdet! Amos oli vuorossa tänään päivänäytöksessä. Hänellä on kaunis lauluääni ja liikkuminenkin oli luontevaa. Esityksessä on monta herkkää kohtausta ja nenäliinoja todellakin tarvitaan. Jonna oli ihanan tiukkis tanssiopettaja. Kiva nähdä Risto Kaskilahti asiallisessa roolissa joka hoituikin hienosti! Leena mummona, valloittavaa. Lavastus sopi hyvin tarinaan. Tämä esitys on kyllä jokaisen musikaalin ystävän pakko nähdä, ehkäpä kolmeen kertaan jotta näkisi kaikki Billyt. Ja muillekin suosittelen ainakin kerran katsomaan. Kiitos koko porukalle!!!

Billy Elliot sulatti täyden katsomollisen sydämiä tänään Peacockissa. Reilu parituntinen täynnä naurahduksia ja ilahtuneita hymähdyksiä. Jatkuvia liikutuksen kyyneleitä ei tarvinnut yrittää peitellä, nimittäin sen verran runsaasti "hikoili" vieruskaverienkin silmät ja katsomossa kaivettiin nenäliinoja ahkerasti esiin. Hienoa työtä, ihana cast, taitavasti käännetyt sanoitukset ja upeasti toimivat lavasteet. Poistuessani teatterista, kuulin ulkona erään katsojan toteavan: "Mun maailma on nyt onnellisempi paikka." Epäilemättä. Niin on minunkin. Kiitos Kultapossen, HKT:n ja Billy Elliotin.

Ihana, suosittelen ehdottomasti! Menen katsomaan toisenkin kerran.

Lauantain 29.8. Iltaesitys oli silmälle, korvalle ja sydämelle mannaa. Suurimman vaikutuksen tekivät, takanamme istuneet (minkä innostukseltaan malttoivat), nuoret esiintyjämiehet jotka olivat olleet lavalla päivänäytöksessä. Se vilpitön ja tunteikas kannustus mitä nämä nuoret taiteilijat osoittivat lavalla olleille kolleegoilleen oli jotain esitystäkin suurempaa. Vahvistitte uskoani ihmisyyteen ja hyvyyteen. Kaikkea hyvää elämän polullenne! Harri Halko

Lauantain matineassa 29.8. Billyn (Brotherus) ja Michaelin (Haikonen) kemia lavalla aivan uskomaton. Molempien poikien roolisuoritus aivan loistava. Erityisesti Michael varasti shown pariinkin otteeseen, BRAVO!! Kiitos myös Tonya näytelleelle Kähköselle!

Aivan uskomatonta taituruutta nuorilta taiteilijoilta. Toki taidokasta varttuneemmiltakin. Ennakkonäytös 25.8.2015 oli yhtä tanssi- ja teatteritaiteen ilotulitusta. Kiitoksemme siitä Tarja ja Juhani

Aivan mahtava esitys, ei kalpene Lontoossa näkemälleni, päinvastoin. 83vuotias ystäväni joka oli mukanani eikä ollut koskaan nähnyt Billy Elliotia eikä tiennyt edes juonta, sanoi minulle etten olisi ikinä uskonut, että tämä on näin hyvä. Kertoi nauttineensa esityksestä niin ettei ole mistään teatteri kappaleesta nauttinut näin paljon. Kiitos ihanasta esityksestä ja mahdollisuudesta päästä esitykseen edullisesti. terveisin Pirjo Uotila

Oli aivan huikea esitys lauantaina päivällä. Amos ja Luca loistava parivaljakko. Oli hieno miehenäkin pyyhkiä välillä silmäkulmia. Myös Jonna sopivan tiukka opettaja ja isän Risto Kaskilahden roolisuoritus mainio. Koko ensemble huikea eikä moitittavaa juuri löytynyt

"Billyn vihatanssi kosketti minua niin syvältä. Miten ihmeessä tämä lapsi pystyi tulkitsemaan ja tanssimaan sen niin aidosti! Upea yhteinen baletti isolla ja pienellä Billyllä, herkkää, taitavaa ja aitoa. Kiitos tästä kokemuksesta Hkt!Huikeaa! Billyn ja Michaelin välinen kemia toimi hyvin. Olin ensi-illassa 27.8, Billynä Lassi Hirvonen ja Michaelina Kasperi Virta.

Kiitos! Aivan loistava esitys la 29.8. klo 13. Upeaa, että Suomessa on tällaista monilahjakkuutta.

Aivan mahtavat roolisuoritukset lapsinäyttelijöiltä!

Koskettava teatteriesitys, jonka ohessa oli runsaasti laulua, musiikkia ja tanssia. Hieno tilaisuus esiintymiseen monelle lapselle ja vähän vanhemmallekin. Nuoret tähdet loistivat rooleissaan.

Olen nähnyt Billyn Lontoossa kolme kertaa ja elokuvan samoin. Suomen esitys oli kovista odotuksista huolimatta positiivinen yllätys. Upea esitys, hienot roolisuoritukset kautta linjan ja hyvä suomennos! Kieli kuvasi hyvin roolihenkilöiden yhteiskuntaluokkaa, mutta ei turhaan mässäillyt kiroilulla. UPEAA! KIITOS! T: Kultaposse.

Mahtava esitys , kosketti kaikilla tasoilla. KIITOS !

Lauantain Ensi-ilta musikaalia parhaimmillaan. Helena Haarasen tanssinopettaja oli uskottava ja sydämellinen. Kaunista liikettä, upeaa tanssia ja selkeää laulua. Kaupungin Teatteri yllätti.

La 29.8. klo 13 esitys oli loistava, hauska ja koskettava. Upeita roolisuorituksia ja upea tunnelma. Erityisen kiitoksen annan Billy Elliotin roolin esittäneelle Amokselle. Lisää tällaista.

To 27.8. ensi-ilta. Tätä täytyy saada lisää, ihana, musiikki jäi korviin ja näyttelijöiden esitykset mieleen. Kiitos mahtava Lassi ja ihana Kasperi. Ja kiitos HKT, kun toitte ja loihditte tämän esityksen meille.

Aivan mahtavaa työtä Henrik Björklund ja Luca Elshout!!! Upeaa!!

Kertakaikkisen upea esitys (la 29.8.klo 13.00). Amos Brotherus hurmasi Billynä ja varsinkin Billyn kaveri (nimeä en valitettavasti muista)oli ilmiömäinen taituri. Loistava esitys, hyvä musiikki ja hienosti toimiva lavastus. Kultaposselainen kiittää!

Loistavasti toteutettu esitys. Huikeat suoritukset lapsilta ja aikuisilta. Kultapossea parhammillaan. Lisää samanlaisia.

Huikean hauskaa ilottelua. Stoorissa sopivasti kantaa ottavaa kerrontaa. Loistavat näyttelijät. Rohkeita nuoria lavalla. Tykkäsin.

Esitys oli aivan ihana. Voin suositella.

Billy Elliot 2.9.2015, esitys oli huikea. Olen nähnyt kaikki HKT:n musikaalit parinkymmenen vuoden ajalta ja tämä menee ihan kolmen kärkeen. Yhtään puuduttavaa suvantokohtaa ei löytynyt, edes väliajan jälkeen. Miehitys oli loistava, koko esitys oli täydellinen nautinto, jonka haluan heti uusia. Tavoite nähdä kaikki 3 Billyä. Ja se ainainen jauhaminen kiroilusta voitaisiin unohtaa, tämän esityksen ajankuvaan se kuului. Ei lapsia voi suojella kaikelta. Usein lapsia esityksiin vievät aikuiset eivät vaivaudu ottamaan tarinasta etukäteen selvää. T: Ahkera penkin kuluttaja

Billy Eliot teki minuun todella voimakkaan vaikutuksen, se oli suuri elämys! Lasten taiturimaiset tanssit ja upeat lauluesitykset saivat silmiini kyyneleet. Olisi ollut suuri vahinko, jos en olisi nähnyt tätä kaikkea! Aino Päivärinta

Mahtava esitys. Hyvä Amos ja Luka.

Ylitti odotukset! Hauska esitys, lahjakkaita nuoria...suosittelen!

Loistava esitys myös niille, joiden mielestä musikaalit ovat liian lällyjä tai vailla sanomaa. Karski ja koskettava - kaksi maailmaa kohtasi. Vähän epäilin, ettei Peacock olisi esityspaikkana riittävän "arvokas" odotetulle uutuudelle, mutta kaikki toimi mahtavasti väliaikatarjoiluja myöten. Aikuista Billyä olisin toivonut näytettävän hieman enemmän - mutta sittenhän se olisi ollut jo liiankin täydellistä!

Elämys työviikon päätteeksi! Vahva näyttämöllä olemisen riemu välittyi katsomoon, visuaalisuus hiveli silmiä ja musiikki korvia. Loistavia suorituksia lapsinäyttelijöiltä. Unelmilla on mahdollisuus toteutua.

oli kyllä paras musiikaali kun aamos oli hyvä

Pituudestaan (3h) huolimatta ei aika käynyt pitkäksi kertaakaan. Ihana katsella vaihteeksi muitakin kuin samoja telkkarinaamoja. Parasta jälleen kerran isoilla ryhmillä tehdyt tanssikohtukset. Hieman jäi askarruttamaan, olisiko ollut vielä vaikuttavampi omalla isolla näyttämöllä, mutta huikea esitys kerta kaikkiaan! t. K.Possu

Elokuvasta tuttu Billy Elliotin tarina on toteutettu onnistuneesti Peacockissa. Ankeissa oloissa kasvava Billy vaihtaa nyrkkeilytunnit balettiin. Perheen sekä ympäristön vastustuksesta ja epäilyistä huolimatta hän pitää kiinni tavoitteistaan, saaden tukea balettiopettajaltaan. Vaikka tarina on tuttu, siihen on saatu upeaa, omaleimaista virettä persoonallisilla toteutuksilla ja pienten päätähtien huikeilla suorituksilla. Jos tunnekuohujen määrä on mittari, esitys ansaitsee täyden kympin. Joku kohtaus saa silmäkulmat kosteiksi, ja hetken päästä nauru on hervotonta. Youtube-videoista voi nähdä paloja Lontoon-versiosta. Kotikatsomomme vaihtoehto on mielestäni huomattavasti parempi. Yksityiskohtiin on paneuduttu hienosti ja kokonaisuus on aidompi. Esimerkiksi poikien ”mekkotanssi” (Expressing Yourself) antaa tähdille enemmän vapautta, ja lava täyttyy laulun loppuvaiheilla paljon osuvammilla hahmoilla kuin brittiversion kummajaisilla. Pienempien katsojien vanhemmat saattavat ajoittain yllättyä ronskista tekstistä. Kaikkiaan upea kokemus, joka jättää hyvän mielen. (Heikki Merihaara, Vantaa)

Mieleenpainuva esitys. Hämmästyttävän osaavia lapsinäyttelijöitä ja laulajia. Näkemässäni esityksessä Billyä näytteli Amos Brotherus, täysi ammattilainen maallikon silmissä. Yleisö puhkesi suosion osoituksiin monen kohtauksen jälkeen. Kriitikot ovat moittineet kiroilua. Mielestäni sitä ei ollut korostetusti.

Olipa hämmentävän hieno maailmanluokan esitys tunnelmallisessa Linnanmäen Peacockissa! Kerrassaan upea tanssishow yhdistettynä mahtavaan musiikkiin. Tunnelmat vaihtuivat lennossa liikutuksesta hurmioon.

Esitys oli oikein tunteisiin vetoava. Näyttelijäsuoritukset olivat tosin hieman epätasaisia. Näkisin esityksen mielelläni myös toisella kokoonpanolla. Billyn mekkoon pukeutuva kaveri loisti 29.8. klo 19 esityksessä.

Loistava esitys. Billy kaverinsa kanssa hurmasi minut täysin. Mistä näin ihania lapsinäyttelijöitä löytyy? Balettikoulun pianisti oli myös uskomattoman ihana; kuin kuminen sätkynukke konsanaan. Kiitos kaupunginteatterille upeasta elämyksestä. Suosittelen lämpimästi.

Speechless ja#128525;ja#128077;

Aivan loistava esitys! Esitys yllätti hauskuudellaan ollen samalla myös koskettava. Esiintyjinä oli erityisen lahjakkaita nuoria, varsinkin Billyn ja Michaelin rooleissa. Lumoava esitys kaikin puolin. Suosittelen lämpimästi kaikille! Kiitos HKT ja koko näyttelijäkaarti. #kultaposse

Aivan mielettömän upea esitys! Kiitos Kultaposse!

Kultaposselainen seuralaisineen koki esityksen viihdyttävänä. Universaali tarina yksilöstä solidaarisuuden paineiden alla. Unelmille siivet ja kohti parempaa huomista! Kerronnallisesti kevyt ja raikas, vaikka asia tumma. Ihanat lapsinäyttelijät.

Huikean hieno, koskettava ja ajatuksia herättävä esitys! Tarina piti tiukasti otteessaan ja Mikko Koivusalon hienossa käännöksessä englantilaisen työväenluokan puhekieli oli uskottavaa. Näyttelijät olivat kautta linjan upeita ja varsinkin Billy ja hänen kaverinsa tekivät hienot roolit. Jonnan rouva Wilkinson huvitti, sillä hän muistutti kovasti omaa balettiopettajaani 1970-luvulla. Esitys oli jotain sellaista, mitä en ole tottunut näkemään Suomessa ja moni muu taisi olla samaa mieltä: lopussa yleisö osoitti suosiotaan seisaaltaan. Kiitokset ikimuistoisesta elämyksestä La 29.8.2015 klo 13, #Kultaposse!

Todella viihdyttävä, hieno näyttelijäporukka mahtavilla laulusuorituksilla. Etenkin lapset valloittivat sydämeni. Michael oli niin symppis! Kiitos Kultaposse-lipuista, muuten en olisi päässyt tätä näkemään.

Olen sanaton, niin viihdyttävä ja koskettava oli Billy Elliott-musikaali. Kiitos tekijöille viimeistä ballerinaa ja kaivostyöläistä myöten, tästä ei enää teatteri voi paljon parantua! Pitäisi varmaan tulla uudelleen...!

10.9. Huikea esitys! Todellista tykitystä tunteiden vuoristoradalla itkusta nauruun! Loistavat näyttelijät! Pääsylipulle tulee todellista vastinetta.

Täytti enemmän kuin täydellisesti odotukseni! Oli ilo seurata kuinka tarinasta pääsi mukaan, alkumetreiltä käsin. Ei mitään turhaa, ei hitustakaan pitkästyttävää - aivan mahtava kokemus :) Mummo Hollolasta

Luca Elshout oli aivan mahtava Michaelina! Niin taitava, valloittava, hauska ja sydämestään näyttelevä poika. Samoin Billyna näytellyt Henrik oli erittäin taitava ja suoriutui liikuttavan hyvin vaikeasta roolista.

Kiitos! Odotin paljon, mutta sain vielä paljon, paljon enemmän. Lassi Hirvonen - uskomaton nuorimies. Aito, ihanat siniset tähtisilmät. Niin vahvasti näytelty raivo, että itkin mukana. Ihanat laulut, itkin taas mukana. Ja mikä tanssien taituri. Kiitos myös Michael - Kasper Virta - hymyilen edelleen. Iso kiitos myös kaikille muille näyttelijöille ja taustajoukoille. Olipa todella tunteikas esitys!

Mahtavat nuoret tanssijat ja koskettava kokonaisuus!

Kasperi Virta Michaelin roolissa oli aivan hersyvän upea! Mikä mieletön ilo ja kuplinta huokui koko pojasta! Lisäksi vielä tanssia, laulua, heittäytymistä, herkkyyttä... Toivottavasti Kasperia ja muita nuoria näyttelijöitä nähdään vielä aikuisenakin lavoilla. Kerrassaan upeita olette!

Hieno esitys 19.9 klo 19.00 Michaelin roolin vetänyt poika vei sydämen:) Myös Billyn suoritus oli hieno, Ammattinäyttelijöistä Jonna Järnefelt teki loistosuorituksen Kiitos elämyksestä

Paras suomalainen musikaali ever! Olin onnellinen vielä seuraavana päivänä.

Kerrassaan mahtava! Lassi oli niin aito Billyn roolissa - sai kyyneleet nousemaan silmiin. Kiitos huikeasta kokemuksesta!

Ihana esitys ja varsinkin lapset (Amos Brotherus ja Luca Elshout) loistivat!

Upea esitys- loistavat Henkka ja Kaapo! Ja musiikki... Ja...

Loistava esitys - paras mahdollinen tapa viettää laatuaikaa tyttären kanssa. T. Äiti ja Matleena 11v.

Tämän syksyn ehdotonta huippua! Lapset rooleissaan aivan mahtavia, Michaelin roolin esittänyt poika oli aivan mielettömän etevä. Koskettava ja vaikuttava, nessuja kului yleisöllä. Kiitos tästä mahtavasta näytelmästä!

Ihan huikea esitys!! Mä oon käynyt jo kaksi kertaa katsomassa! Ihan huikee show, ja huikeet näyttelijät!

Laitan vielä paremmaksi. Olen nähnyt Billyn Lontoossa vuosien saatossa neljä-viisi kertaa, mutta tämän Suomen version olen kokenut jo kahdeksan (8) kertaa. Eikä tämä jää tähän, vaan jatkoa taatusti seuraa. Lapsinäyttelijät ovat erinomaisen upeita taidoiltaan ja kyvyiltään. Lisäksi koko esitys pelittää kaikilta osin erinomaisesti musasta alkaen. Suosittelen ihan kaikille. Harmillisesti esitykset loppuvat jo 17.12.15. Kannattaa siis pitää kiirettä!

Upea ja viihdyttävä esitys. Tanssinopettaja Helena Haaranen oli todella hyvä roolissaan, tanssitaito, laulutaito, näyttelijäsuoritus veti vertoja Lontoonesitykseen minkä näimme viime vuonna.

Mahtava kokonaisuus,näyttelijät ja musiikki vievät mennessään minut 100ja:sti. ps.Yksi Billystä on pojanpoika!

Hyvä esitys! Lassi ja Luka aivan upeaa. Liput ovat todellakin kaiken tämän arvoista. Vaikka onkin pitkä esitys , niin ei aika kyllä käy pitkäksi . Kaikki osaavat laulaa tosi upeasti! Ei tässä voi muuta kuin vain ihailla! Hienoa työtä kaikki!

Yleensä tiedän teatterissa heti ensimmäisen 10 minuutin aikana, osuuko esitys sydämeen vai ei. Billy Elliot osui heti. Kiitos!

Uskomattoman hieno esitys. Loistokasta laulua ja tanssia. Pelkkä Lassi Hirvosen olemus sai loppupuolella kyyneleet silmiin. Mitä näistä lapsinäyttelijöistä vielä tulee?! Peacock sopii stooriin ympäristönä hyvin.Menkää katsomaan!!

Bily Elliot oli huikea esitys !! ( 27.8. )

Aivan mahtava! Herkistyä sai sekä nauraa. Mieletön musikaali! Suomen teattereihin lisää musikaaleja! Ja hyvä näyttelijät!! Kymppi suoritus!

Tosi upea musikaali. Lapsitähdet mahtavia ja poikien steppiesitys oli tosi ihanaa katseltavaa. Upeaa musiikkia.

Aivan ihastuttava ja koskettava esitys tänään 3.11.15. Näyttelijät huippuhyviä erityisesti nuoret pojat ja tytöt. Kokonaisuus toimii loistavasti! Todella nautittavaa - kiitos.

Aivan ihana esitys ja hienot roolisuoritukset kaikilla. Tippa tuli silmään niin kuin elokuvaakin katsellessa.

Ihana ja niin koskettava esitys. Tuli valoa pimeään marraskuiseen iltaan. Kiitos kaikille.

Tämä tuli nähtyä syyslomalla. Mistä näin hyviä lapsinäyttelijöitä saa? Tyttöni sanoin 6/5 c:

Viikon huipennus perjantaina 6.11. Billy Elliot ei jättänyt kylmäksi, vaan valtasi koko tunneskaalan kirjolla - naurusta kyyneliin. Aina ihana Jonna Järnefelt teki jälleen loistavan suorituksen, Lassi Hirvonen Billynä ja Luca Elshout Michaelina pitivät aidolla heittäytymisellään tiiviissä tunnelmassa koko esityksen ajan. Antti Keinästä olisi katsellut enemmänkin :) Pitkän linjan ammattilaisten ja lahjakkaiden nuorien mukaansatempaavaa yhteistyötä!

Lassi Hirvonen oli niin hyvä Billynä että hän yllätti minut täysin!!! Myös Michael oli niin hauska, ja kun Billy ja Michael olivat yhdessä lavalla ei voinut olla nauramatta. Elämäni paras kokemus. Sain itkeä ja nauraa sydämeni kyllyydestä ja vaikka olenkin vasta 13v. lapsi niin sanon että tässä ei kiroiltu liikaa, ne kuuluvat vain näytelmään. Aivan paras näytelmä ikinä!!!

Lassi Hirvonen oli aivan mahtava!!! Elämäni paras kokemus ikinä!!! Ja aivan loistavat kohtaukset laulut ja tanssit olivat ihania!!!

Paras näytelmä ikinä!!!

Olen nähnyt leffan ja se on lempileffani, mutta nyt tämä on lempi esitys!!! Rakastan Billy Elliottia yli kaiken ja Lassi Hirvonen oli aivan mahtava!!! Vaikka olenkin 13v.tyttö moitin kritiikkejä.Kirosanoja ei ollut liikaa. Ne kuuluvat näytelmään. Ne tekivät siitä hyvän ja hauskan. Paras kokemu ikinä!!! Rakastan Billy Elliottia ja en vain tajua miten voi tehdä noin huikean esityksen ja mistä löytää niin huikeita lapsinäyttelijöitä!!! Nyt nään että kaikki on mahdollista pitää vain uskoaitseensä. Ajattelen joka pävä Billy Elliot näytlmää ja saan siitä voimaa. Aina jos voin huonosti pitää vain ajatella tätä niin kaikki on hyvin. Sai nauraa ja itkeä. Oli laulua ja tanssia. Koko paketti, ja vaikka koko ajan hoenkin sitä niin aivan huikea Billy!!! Toivon että tulen näkemään Lassi Hirvosta muissakin näytelmissä. Hän on niin lahjakas että pystyisi mihin vaan!!!

Loistava ja liikuttava. Huippua. Karskia kaivosmiesympäristöä olisi ymmärtänyt vähemmälläkin kiroilulla. Ei lapsille.

Upea suoritus, niin aikuisilta, kuin lapsiltakin! Mahtava Lassi Hirvonen suoriutui Billyn roolista erinomaisesti, myös Michael suoriutui upeasti. Lapset loistavat tässä musikaalista, balettitytöistä erottui ihanasti persoonia, ja esimerkiksi Keeleyn(?) roolissa olevan tytön hymy säteili takariviinkin asti. Debbie Ella Ingreaus oli myös loistava. Ihana oli katsoa pienimpienkin lasten tanssia! Suosittelen ehdottamasi!

Olen nähnyt leffan. Ja olen käynyt katsomassa näytelmän jo kaksi kertaa ja ensi viikolla kolmannen kerran. On vaan niin hyvä!!!

14.11.15 klo 13,.Lassi Hirvonen oli tosi hyvä sekä Luca Elshout mahtava (tästä pojasta kuullaan vielä)! ,sekä kaikki ihanat balleriinat ! Kiitos nautittavasta esityksestä ! :)

Amos Brotheruksesta kuulemme vielä! Upea UPEA, monipuolinen lahjakkuus! Kiitos! (Esitys 14.11.)

Aivan mahtava! Lisää tälläistä!

Sanaton ! Suunnatonta arvostusta, NIIN upea esitys, kaikki oli loistavaa. Lapset on pakko nostaa jalustalle.

Aivan loistava esitys , painoarvoa antaa se että arvostelija ei ole ollut tähän asti musikaalien suurikaan ystävä. Tämä esitys muutti käsityksen. Amos ihan mahtava Jari Mahlamäki

Billy Elliot oli aivan mahtava esitys, kaikki palaset toimivat. Erityisesti minua ilahdutti Lassin suoritus Billynä, uskomatonta tulkintaa ja monilahjakkuutta! Samoin muiden nuorten esitykset olivat energiaa ja iloa täynnä. Esitys oli voimaannuttava. Sitä voi suositella monenikäisille (seurueessamme oli ikähaarukka 10-63 ja kaikki pidimme) . Musikaalin aiheet ovat ajankohtaisia.

Billy Elliot la 21.11. klo19 oli kerrassaan upeaa katsottavaa. Laulu, tanssi, tarina - kaikki alusta loppuun hiottua. Roolisuoritukset etenkin nuorilla pojilla aivan huikeat. Kiitos Helsingin kaupunginteatteri ja Linnanmäen Peacock-teatteri, toivottavasti tällaista tulee lisää!

Loistava ja tunteita sekä omankin elämän muistoja herättävä kappale. Billy ja Michael fantastisia nuoria ja odottaa voi loistavaa uraa Suomalaisessa viihdetaiteessa jos itse pojat itse sitä haluavat tt. jj ja tj

ke 25.11.15 Aivan ihana ja tunteellinen esitys. Billyn roolissa uskomaton monilahjakkuus ja Michaelin roolissa aivan ihana symppis ja myös lahjakas kaveri. Ja muutenkin lasten suoritukset kaiken kaikkiaan todella onnistuneita.

Aivan kertakaikkisen huikea elämys la 21.11. Sai nauraa, nauttia musiikista ja itkeäkin. Erinomaiset suoritukset kaikilta näyttelijöiltä. Laulu äidin kirjeestä on soinut siitä lähtien päässä ja on tullut katsottua Youtubesta moneen kertaan. (Valitettavasti siinä ei ole tämän näytöksen huikea Lassi, vaikka hyvä tämäkin.) Vieläkin meinaa tunteet nousta pintaan.

esitys 26.11,15 päivänäytös. Mahtava esitys ja elämys! Kiitos kaikille esiintyjille!

Billy Elliot on lempileffani ja kun näin näytelmän niin siitä tuli lempinäytelmäni! Nauroin hirveästi ja itkinkin. Lassi Hirvonen oli huikea Billy ja Luca Elschout oli niin hauska. Tanssi ja laulukohtaukset olivat aivan mahtavat! Varsinkin solidaarisuus,itseilmaisua,sähköä ja viha tanssi oli todella hieno! Todella loistava suosittelen!

BE 28.11, upea näytös! Lukea Haikonen vei mun ja ystäväni sydämet! ja#128522; Osaisinpa opettaa omillekin pojilleni tuollaista pokkaa ja heittäytymistä!

Billy Elliot 29.11.15 oli todella koskettava musikaali, jossa näkyi aito tekemisen ilo ja osaaminen myös nuorilla esiintyjillä. Luca Elshout ja Lassi Hirvonen olitte aivan huikeita! Kiitos kaikille ihanasta ja hauskasta teatteri-illasta.

Aivan mahtava ja loistava esitys, en muista koska olisin kokenut teatterissa tällaista. Ihanat lapset ja nuoret esiintyjät. Kasperi Virta sulatti sydämeni.

Oli aivan huikea!!! Lassi Hirvonen tanssi, lauloi ja näytteli aivan uskomattomasti. Myös Luca Elshout oli todella ihana ja hauska. Suosittelen todella paljon myös teineille koska olen itsekin ja tykkäsin niin paljon että ensi viikolla menen kattomaan neljättä kertaa. Paras näytelmä ikinä!!!

Helena Haarasta katsoi kyllä todella ilolla! Kerrankin on hän saanut ansaitsemansa roolin! Baletin opettajan rooli sopii hänelle kuin tehty!! Tytöksi pukeutunut pikkupoika myös todella hauska ja taidokas näyttelijäsuoritus. Kokonaisuus upea ja viihdyttävä!

Olen nähnyt viimesen kymmenen vuoden aikana yli sata teatteriesitystä ja tämä on yksi parhaista!

Nyrkkeilijä oli todella hyvän näköinen

Loistavat lapsitähdet pääroileissa.Luottamus omiin kykyihin, unelmoin rohkeus kulkea omaa polkua, aikuisten tuen tärkeys.Liikutti, nauratti.

Koskettava, hakuska ja KAIKEN KAIKKIAAN PARAS NÄKEMÄNI TEATTERIESITYS!!!!! LOISTAVAT NUORISONÄYTTELIJÄT!!!!!!!!!!!!! Toivottavasti jatkuu ensi vuonna, jotta myös kummilapseni ehtivät näkemään sen.

Aivan loistava esitys! Välillä naurua ja välillä itkua. En ole koskaan nähnyt mitään moista... Huikeat näyttelijät ja varsinkin Amos (Billy, täydellinen monilahjakkuus) ja Luka (Michael). Paljon töitä tehty. Kiitos ja suosittelen! Pitäisi mennä katsomaan uudelleen.

Ke 16.12. Loistava esitys, loistavat esiintyjät, 100% nautintoa.

 

HUOM! VIIMEINEN ESITYS 17.12.2015

Median kommentit

”Hurmaava, voimaannuttava, fantastinen.”

Savon Sanomat 29.8.2015


”Billy Elliot on alusta asti mahtaavaa tunteitten tykistystä!”

Pilkkuun asti -blogi - 3.9.2015


Billy Elliot on esitys, jota ei voi olla rakastamatta.”

Demokraatti 3.9.2015 - Annikki Alku


”Billy Elliot on aseista riisuva ja sydämeen käypä musikaali.”

Kaleva 29.8.2015 - Eeva Kauppinen


”Billy tanssii nyt myös suomalaisten sydämiin”

Keskipohjanmaa 30.8.2015 - Jussi Kareinen


”Billy Elliot viihdyttää, koskettaa ja antaa voimaa”

Yle Kulttuuri 10.9.2015 - Tuula Viitaniemi


”Huumori ja taidot valloittavat.”

Aamulehti 31.8.2015 - Soila Lehtonen


”Billy Elliotin joukkovoima hurmaa (...) Tanssin ja riemun lisäksi se tarjoaa katsojille monia liikuttavia hetkiä, joten herkimpien katsojien kannattaa varata nenäliinat mukaan.”

Helsingin Sanomat 29.8.2015 - Kaisa Paavolainen


Jos haluaa nauttia täysipainoisimmasta suuren mittakaavan musiikkiteatterista mitä kotimaassa on tarjolla, kannattaa hankkia liput. Ja kunnon pinkka nenäliinoja.”

Riffi 1.9.2015 - Tommi Saarela


”Lassi Hirvonen on hurmannut minut Billynä täysin, tanssinut ja laulanut itsensä suoraan sydämeeni. Haluaisin saman tien nähdä lavalla vuorotellen kaikki Billyt ja Michaelit myös.”

Teatterikärpäsen puraisuja -blogi - 28.8.2015


 ”Esitys kyllä teki tehtävänsä ja sinkautti minut taas sille musikaalien ja tanssin siivittämälle lentoradalle, jolla jalat eivät hetkeen osu lattiaan.”

Ihan tavallisena päivänä -blogi 29.8.2015


Voimaannuttava Billy Elliot (...) Mikäli ensi-iltayleisön lukuisista väliaplodeista ja -huudahduksista sekä seisaaltaan annetuista loppusuosionosoituksista voi jotain päätellä, musikaalin liput menevät kuin kuumille kiville.”

Turun Sanomat 31.8.2015 - Irmeli Haapanen


Kaupunginteatteri osoittaa jälleen musiikkia, tanssia, puvustusta ja lavastusta myöten osaamisensa musikaalien saralla.”

Kirkko & kaupunki 1.9.2015 - Marjo Kytöharju


Tee itsellesi palvelus ja raahaa peppusi Peacockiin.”

Thoughts of a Ticket Holder -blogi - 12.9.2015


Billy Elliot koskettaa syvästi ja liikuttaa kyyneliin asti, koska se on totta.”

Apu blogit, Liisa Talvitie - 14.9.2015


”Tämä riemullinen esitys koskettaa jokaista, joka on edes joskus uskonut unelmiin.”

Anna 10.9.2015 - Sanna Wirtavuori


 ”Nuoret loistavat Billy Elliotissa”

Kotiliesi 16.9.2015 - Essi Salonen


”Billy Elliot on vetävä ja tavallista fiksumpi musikaali”

Kotimaa 10.9.2015 - Olli Seppälä


Billy Elliot – syksyn paras musikaali”

Me Viisi -matkailublogi - 1.10.2015


”Musikaali oli huikea kokemus.”

Lukupino-blogi - 10.10.2015


”Tanssin riemu. Lapsinäyttelijöissä on vahvaa energiaa.”

Eeva 10/2015 - Pirjo Houni


”Tanssi antaa siivet”

Rondo Classic 10/2015 - Harri Kuusisaari


Helsingin Kaupunginteatteri on tehnyt loistavaa työtä menestysmusikaalin kanssa ja tarjoaa korkeatasoista viihdettä koko rahan edestä. Ihanat ja taitavat lapsinäyttelijät ovat tuotannon sydän ja sielu, ja heillä on varmasti edessään loistava tulevaisuus.”

la mia Grande Avventura -blogi - 27.10.2015


 Suosittelen kokemaan tämän kulttuurinautinnon, josta tulee hyvälle tuuella ja koko musikaalilla on sellainen jännä voimaannuttava vaikutus.”

Marjon matkassa -blogi - 29.11.2015


 Se oli alusta loppuun tunteita ja ajatuksia herättävää, kaunista ja hurjaa, hauskaa, koomista, traagista, tragikoomista, se oli aivan kaikkea. Ja mitkä näyttelijät! En voi kuin ihailla pääosan esittäjää: noin nuori ihminen osaa sekä näytellä, laulaa että tanssia ja vielä noin hyvin ja kaikkea yhtä aikaa. Aivan huikeaa.”

Pitkospuut -blogi - 29.11.2015