Konsertti

Arenan aarteet

Aarrearkku täynnä musikaalihelmiä

▶ Tarkista esiintyjät täältä

Esiintyjinä vuorottelevat Vuokko Hovatta, Sanna Majuri, Pertti Koivula, Tuukka Leppänen,  Emilia Nyman, Raili Raitala, Antti Timonen, Sara Welling, Mikko Vihma, Marika Westerling

Ohjaus Kari Rentola
Kapellimestari Lasse Hirvi
Lavastus ja valosuunnittelu Antti Rehtijärvi
Äänisuunnittelu Sakari Kiiski 
Maskit ja kampaukset Veera Putkonen 

Bändi Lasse Hirvi (kapellimestari ja piano), Tommi Rautiainen (rummut), Jari Heino (basso), Jari ”Heinä” Nieminen/Juha Lanu (kitara)

 

Ensi-ilta 12.2.2013

Arena-näyttämö

Kesto n. 1 t 25 min

Arenan aarteet on musikaalikonsertti, jossa kuullaan joka ilta Helsingin Kaupunginteatterista tuttuja laulusolisteja, jotka kukin esittävät tunnettuja kappaleita bändin säestyksellä. Ohjelmistossa on musikaaliemme huippuhetkiä ja lisäksi esittäjien muita mielenkiintoisia laulunumeroita. Kuulemme lauluja mm. seuraavista musikaaleista: Les Misérables, Evita, Hairspray, Cabaret, Spring Awakening, Maija Poppanen ja Kaunotar ja Hirviö.

▶ Lue lisää


Median kommentit

 

”Tällaisia hetkiä ei unohda koskaan”

Iiris-lehti 14.2.2013 - Pauliina Susi


”Suoritukset kestävät kansainvälisenkin vertailun”

Apu 28.2.2013 - Liisa Talvitie


”Juuri näin pitää musikaalilauluja esittääkin! Bravo!”

Being Alive -blogi  17.2.2013


Arena-teatteri oli kaunis tila konsertille ja valoilla saatiin paljon tunnelmaa aikaiseksi. Välillä tosin oli pakko vain sulkea silmät ja nauttia musiikista, kuunnella itselle rakkaita kappaleita tai yksinkertaisesti vain nauttia taitavien laulajien ja orkesterin yhteistyöstä.”

Kujerruksia-blogi 16.2.2013


Puolisentoista tunnin jälkeen astelin hyvillä mielin ulos Arena-näyttämöltä ja kiitin onneani siitä, että pääsen näkemään esityksen vielä ainakin kerran. Arenan Aarteet-musikaalikonsertti toimii oivana piristeenä kaamoksen aiheuttamien oireiden hoitoon sekä ennaltaehkäisyyn...”

Use Your Illusion And Enter My Dream -blogi 15.2.2013