Alexey Vasilchenko

AI-JAI-JAI!

Ratkihauska esitys perheen pienimmille

Ohjaus: Alexey Vasilchenko

Rooleissa: Usva Kärnä, Alexey Vasilchenko

Taskuteatteri MIMIC

Ensi-ilta 19.9.2013

Pieni näyttämö - lämpiö

Kesto 40 min

Ikäsuositus: +3v

AI-JAI-JAI!

Taskuteatteri MIMICin lennokas ja leikkisä AI-JAI-JAI! on suunnattu pienille ja isoille katsojille.

AI-JAI-JAI! on riemukas sekoitus kujeilevaa klovneriaa, mimiikkaa ja sanatonta komiikkaa. Ilmeikkäässä esityksessä on pieniä yksinkertaisia tarinoita suurista teemoista, kuten yhteistyöstä ja yhdessä elämisestä sekä ratkihauskoja kohtauksia, jotka vievät mielikuvituksen uusiin maisemiin.

TASKUTEATTERI MIMIC

Taskuteatteri MIMIC on pikkiriikkinen tamperelainen ammattiteatteriryhmä, johon kuuluu ohjaaja-näyttelijä-päähuligaani Alexey Vasilchenko ja näyttelijä-kiukkupussi-kaunotar Usva Kärnä. MIMIC keskittyy fyysiseen komediaan ja venäläiseen klovneriaan.

Esitys AI-JAI-JAI! sai ensi-iltansa 2012 Tampereen Työväen Teatterissa, ja kriitikot ja katsojat ovat tykästyneet esitykseen. Esitystä on kommentoitu mm. ”Ihanaa, kun ei ole liian valmiiksi pureskeltua lapsille, jää kuvittelulle tilaa!” ”Olitte hurmaavia!” ”Koko meidän perhe hihitti läpi shown.” ”Esitys yhdistää ihanasti lapset ja aikuiset” ”Meidän poika näkee unia ilmapallotaistelusta!”.

Syksyllä 2013 uudistettu, kahden klovnin AI-JAI-JAI! ihastuttaa nyt Helsingin Kaupunginteatterissa! AI-JAI-JAI! koostuu sanattomista klovninumeroista, joihin on ladattu isoja teemoja kuten yhteistyö, kilpailu, kateus ja ystävyys. Pienin ja suurenmoisin elein kerrotaan meistä ihmisistä, siitä millaisiin absurdeihin tilanteisiin me välillä joudumme.

Esitys sopii 3-vuotiaille, kaiken kielisille, myös kuulo- ja puherajoitteisille.


Median kommentit

Kärnä ja Vasilchenko ovat fyysisiä näyttelijöitä, joiden liikekieltä ei voi kuin ihailla. Varsinkin Vasilchenkon fyysinen ilmaisu hakee vertaistaan.”

Elämän teatteria -blogi - 5.10.2013