“La 6.4. Ilta lähti käyntiin hieman säästöliekillä,mutta sen edetessä saimme nauttia varsinaisista huumorileiskahduksista! Sokerina pohjalla Andrea Wikströmin naseva osuus.Kiitos,nimin.poskilihakset krampissa.”     “Loistava esitys! En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon. Aivan mahtavaa!”     “Taas Pasilassa 28.2. ja voi veljet.. Niko Kivelä aivan loistava!! André Wickströmiä unohtamatta (kiitos nimmarista ;)). Hieman ärsytti takana istuva nainen, joka ei nauranut kenellekään muulle paitsi Wickströmille.. Olivathan muutkin hyviä..! Gay-ikoni oli hyvä lisä teini-idoli-juttuun.. Hieman samoja, jo kuultuja juttuja myös Eirtovaaralla, mutta onneksi myös uudistuttu! Tulen vieläkin uudestaan.. -siiri-”     “André Wickström on yksi Maailman ihanimmista miehistä! Ah ja voi.. Loistava ammattitaito mielettömän ulkonäön lisäksi.. ”     “12.11.06 Hieno show kaikenkaikkiaan! Erityisesti Johansson iski suoraan asian ytimeen! Suosittelen lämpimästi kaikille tätä kahden tunnin vatsalihastreeniä. En ole ikinä nauranut noin paljon noin lyhyen ajan sisällä.”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015