“Nauroin vedet silmissä! Kaikki esiintyjät olivat loistavia, erityisesti tietysti Ilari "Stand-upin seksikkäin tukka" Johansson”     “La 6.4. Ilta lähti käyntiin hieman säästöliekillä,mutta sen edetessä saimme nauttia varsinaisista huumorileiskahduksista! Sokerina pohjalla Andrea Wikströmin naseva osuus.Kiitos,nimin.poskilihakset krampissa.”     “Paras on André Wickström, jonka huumorin on muutakin kuin niitä iänikuisia sinkkujuttuja ja alapäävitsejä. Yksi harvoista esiintyjistä, joka todella osaa kunnioittaa yleisöään. Kaikille lavalle pyrkiville kun ei ilmeisesti ole mennyt perille, missä menee vitsikelpoisen materiaalin ja yleisön intimiteettiin liittyvä raja. Juontajavalintoihin toivoisi parannusta.”     “Tykkäsin siitä ranskalaisesta hieman lyhyemmästä jätkästä oikein paljon ;) t. abiturienttityttö Vantaalta”     “Huippua!! Tosin lähdimme hieman hämmentyneinä, kun henkilökunta kävi huomauttamassa, että yleisön huutelu viivyttää esitystä. Me kun luulimme sen olevan olennaista. Anteeksi vain.”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015