“4.10. Kyllä kannatti tulla. Ilta parani loppua kohden, Krisse Salmisella ihan mielettömät jutut, Mika Eirtovaaran kyvyistä esimakua Fantasticksissa, mutta en kyllä odottanut näin kertakaikkisen loistavaa esiintyjää! Ja voi veljet, kuinka IHANA (ja hauska) André Wickström on! kyllä tullaan uudestaan... ;) -siiri-”     “Is there life before breakfast?!”     “Loistava esitys! En muista milloin olisin nauranut yhtä paljon. Aivan mahtavaa!”     “14.12 Stand-up show klo 22-24 oli loistava. Varsinkin André Wickström (se suomenruotsalainen) jutut nauratti vielä seuraavana päivänä. Uudestaan tullaan.”     “Taas Pasilassa 28.2. ja voi veljet.. Niko Kivelä aivan loistava!! André Wickströmiä unohtamatta (kiitos nimmarista ;)). Hieman ärsytti takana istuva nainen, joka ei nauranut kenellekään muulle paitsi Wickströmille.. Olivathan muutkin hyviä..! Gay-ikoni oli hyvä lisä teini-idoli-juttuun.. Hieman samoja, jo kuultuja juttuja myös Eirtovaaralla, mutta onneksi myös uudistuttu! Tulen vieläkin uudestaan.. -siiri-”    

Stand-up klubi

Club act!one

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015