“teemu vesterinen oli ihan ässä! käytiin kait keväällä kouluporukan kanssa katsomassa. taidan varata liput nyt syksyn näytökseenkin! tykkäsin myös saariluomasta ja vähän wickströmistäkin. ”     “Höpö-höpö! Ilari Johansson on EHDOTTOMASTI Suomen paras stand-up-koomikko! Hämeenlinna Rules!!!”     “4.10. Kyllä kannatti tulla. Ilta parani loppua kohden, Krisse Salmisella ihan mielettömät jutut, Mika Eirtovaaran kyvyistä esimakua Fantasticksissa, mutta en kyllä odottanut näin kertakaikkisen loistavaa esiintyjää! Ja voi veljet, kuinka IHANA (ja hauska) André Wickström on! kyllä tullaan uudestaan... ;) -siiri-”     “31.3. TTT, Ilari Johansson on kuuma ja pitelemätön pakkaus. Jauza!”     “no olisitte kuulleet, kun ilari johansson kertoo menneen vuoden kohokohtia: "mette-maritin ja haakonin häät" .. päivän naurupommi!! ilari on paras!!!”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015