“Nauroin vedet silmissä! Kaikki esiintyjät olivat loistavia, erityisesti tietysti Ilari "Stand-upin seksikkäin tukka" Johansson”     “Paljon stand-uppia katsoneena voin sanoa että Pasilassa on aina ykkösmeno. + Special kiitokset henkilökunnalle joka huolehtii siististi että ihmiset saa katsoa rauhassa koko näytöksen. (Näin ei jokapaikassa tehdä!!!)”     “Ilari Johansson sekä Jaakko Saariluoma olivat loistavia! Heitä tullaan katsomaan uudestaan. Markku Toikan meiningissä sen sijaan oli ylinäyttelyn makua, josta puuttui tyystin Stand Up-komiikan "henki" ja "itsensä likoon laittaminen"! ”     “Kaveri yllätti ja osti liput iltaan. Nauruhermot olivat hieronnan tarpeessa session!!! Mika Eirtovaarassa on tulevaisuutta!”     “Mukava ilta Pasilassa eilen. Teemu Vesteriselle Kiitos erityisesti siitä, että osaa kertoa juttuja ilman v:tä. Kyseinen taito tuntuu kadonneen monelta muulta. Muutenkin Vesterisen esitys oli todella hyvä ja raikas! ”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015