“Olin katsomassa esitystä jokunen viikko sitten, ja siellä sai nauraa oikein mahansa kipeäksi. Joku hämeenlinnalainen Ilari oli vähän turhan agressiivinen mielestäni koomikoksi, mutta illan isäntä oli oikein nokkela ja hauska. Erityisesti pidin siitä suomenruotsalaisesta esiintyjästä.”     “Olin katsomassa Standup-komiikkaa ensimmäistä kertaa elämässäni ja enpä ole koskaan nauranut vatsaani niin kipeäksi!Kiitos!Ja terveiset etenkin illan ainoalle naiselle!Blondijutut puree!Loistavaa!”     “Kiitos eilisestä.Aivan hervotonta pari tuntia. Ismo Leikola mukavan rauhallinen josta solui luontevasti mukavia juttuja. Se mikä parasta ei jatkuvaa vitsailua vaan mukavaa soljuvaa hervotonta jutskaa. Andren saksalaisuus-ruotsi-suomal. meni läpi hilseen, mutta hyvin nokkelia juttuja muut.Kiitos pojat!”     “Vain Ilari Johansson osaa sanoa sanan 'saatana' seksikkäästi. Sydän meni, onneksi muut sisäelimet ovat tallella. :) (Tampere)”     “La 6.4. Ilta lähti käyntiin hieman säästöliekillä,mutta sen edetessä saimme nauttia varsinaisista huumorileiskahduksista! Sokerina pohjalla Andrea Wikströmin naseva osuus.Kiitos,nimin.poskilihakset krampissa.”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015