“Paljon stand-uppia katsoneena voin sanoa että Pasilassa on aina ykkösmeno. + Special kiitokset henkilökunnalle joka huolehtii siististi että ihmiset saa katsoa rauhassa koko näytöksen. (Näin ei jokapaikassa tehdä!!!)”     “Kiitos mukavasta illasta viikolla 4. Erityisesti vaikutuksen teki se, kuinka esiintyjät nivoivat omiin juttuihinsa vantaalaisen lukion oppilaat ja sen yhden onnettoman Klaukkalasta. Upeaa ja riemastuttavaa.”     “Olin katsomassa Standup-komiikkaa ensimmäistä kertaa elämässäni ja enpä ole koskaan nauranut vatsaani niin kipeäksi!Kiitos!Ja terveiset etenkin illan ainoalle naiselle!Blondijutut puree!Loistavaa!”     “Teemu Vesterinen mainio!”     “Kaveri yllätti ja osti liput iltaan. Nauruhermot olivat hieronnan tarpeessa session!!! Mika Eirtovaarassa on tulevaisuutta!”    

Stand-up klubi

CLUB ACT!ONE

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015