“31.3. TTT, Ilari Johansson on kuuma ja pitelemätön pakkaus. Jauza!”     “no olisitte kuulleet, kun ilari johansson kertoo menneen vuoden kohokohtia: "mette-maritin ja haakonin häät" .. päivän naurupommi!! ilari on paras!!!”     “Sain kunnian olla paikalla 2.10. syksyn avauksessa. Oli todella mahtava avata syksy stand-up komiikalla! Nauruhermot hyrisevät vielä viikkoja... StudioPasila pitää pintansa!!! Jarkko Grönroos ja Ismo Leikola olivat hupaisan hauskoja, Andre Wickström tykitti omalla varmalla naurattavalla svensson-tyylillään ja Mika Eirtovaara salpasi hengityksen :) Hyvä Mika! Toivomme koko tyttöporukalla hyvää tulevaisuutta ja niiaten iso kiitos! :)”     “Andrei Viikströmmi on syötävä!”     “Kiitos mukavasta illasta viikolla 4. Erityisesti vaikutuksen teki se, kuinka esiintyjät nivoivat omiin juttuihinsa vantaalaisen lukion oppilaat ja sen yhden onnettoman Klaukkalasta. Upeaa ja riemastuttavaa.”    

Stand-up klubi

Club act!one

Suomen parasta stand-upia

Ensi-ilta 19.1.2002

Studio Pasila

Kesto noin 2 t

Liput 13 € - 26 € (sis. pm)

Ikäsuositus: K-18

Studio Pasila on Suomen johtava stand up -komiikan estradi, jossa lavalle nousevat maan eturivin stand up -koomikot. Näissä huikean hulvattomissa esityksissä aiheet vaihtuvat ja saavat uusia vivahteita yleisöltä. Noin kaksi tuntia (sisältää väliajan) kestävissä esityksissä vuorottelee 3-4 koomikkoa. Lämpiöesitysten aikana katsojilla on mahdollisuus nauttia alkoholijuomia (salissa juomien nauttiminen kielletty). Kielletty alle 18-vuotiailta.

▶ Lue lisää


Median kommentit

Raikuvista aplodeista päätellen yleisö on saanut haluamansa. Omatkin vatsalihakset ovat saaneet kiitettävästi kyytiä. Täytyy tulla uudestaan.”

Helsingin Sanomat 26.10.2002 - Tuomo Väliaho


 ”Ronskeja juttuja ja rohkeita esiintyjiä: Stand up -klubilla sai nauraa vedet silmissä”

Extempore Kulttuuriblogit - 23.3.2015