“Olipa hämmentävän hieno maailmanluokan esitys tunnelmallisessa Linnanmäen Peacockissa! Kerrassaan upea tanssishow yhdistettynä mahtavaan musiikkiin. Tunnelmat vaihtuivat lennossa liikutuksesta hurmioon. ”     “Hieno, vaikuttava ja koskettava esitys. Hienoja näyttelijä- ja tanssisuorituksia; upeita, vahvoja joukkokohtauksia.”     “Billy Elliott on musikaali, jota ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan. Mahtava miehitys, musiikki ja hyvät laulut/laulajat sekä kantava juoni. Billy, tässä esityksessä, Amos Brotherus on nuori taitava näyttelijä, tanssija - mikä ääni nuorella miehellä. Mummon osassa Leena Uotila oli loistava. Käyn varmasti katsomassa myöhemmin uudelleen. Suosittelen...”     “Hi! Estonian Billy Elliot wishes you all the best, and we will be watching the noon show on 29.08 :) Wishing you all the best and great success!”     “Oli aivan huikea esitys lauantaina päivällä. Amos ja Luca loistava parivaljakko. Oli hieno miehenäkin pyyhkiä välillä silmäkulmia. Myös Jonna sopivan tiukka opettaja ja isän Risto Kaskilahden roolisuoritus mainio. Koko ensemble huikea eikä moitittavaa juuri löytynyt”    

Lee Hall - Elton John

Billy Elliot

Vuoden 2015 musikaalitapaus

Ajankohtaista

Kari Heiskasen ohjaama Mestari ensi-iltaan Pengerkadulla

Helsingin Kaupunginteatterin Pengerkadun näyttämöllä sai 19. marraskuuta suomenkielisen kantaesityksensä Daniel Kehlmannin kirjoittama ja Liisa Urpelaisen suomentama Mestari (Der Mentor). Kari Heiskasen ohjaama Mestari on purevalla huumorilla höystetty tuore draama, jossa läsnä ovat ihmisen raadollisuus ja turhamaisuus, julkisuuden valta, sen sattumanvaraisuus ja suhteellisuus. Rooleissa nähdään Iikka Forss, Taneli Mäkelä, Sanna-June Hyde ja Jouko Klemettilä.

Martin Wegner (Iikka Forss), sukupolvensa ääneksi kutsuttu, nouseva näytelmäkirjailija on saanut taidesäätiöltä palkinnoksi viikon mentorointijakson kuuluisan Benjamin Rubinin (Taneli Mäkelä) kanssa säätiön omistamassa kartanossa maaseudun rauhassa. Mikä upea tilaisuus tämä voisi olla kummallekin, mutta kuinka käykään? Ainoan mestariteoksensa 24-vuotiaana kirjoittanut konkari tarttuu pilkkuvirheisiin. Onko etabloitunut kirjailija Rubin vain katkeroitunut menneisyyden tähdenlento vai viisas mentori, joka pirullisesti pakottaa Martinin näkemään totuuden?

Mestarin lavastuksen on suunnitellut Katariina Kirjavainen, ja pukusuunnittelusta vastaa Sari Salmela. Valosuunnittelija on Mika Ijäs ja äänisuunnittelija Eradj Nazimov.

Moneen kertaan palkittu kirjailija, itävaltalais-saksalainen Daniel Kehlmann (s. 1975) on julkaissut yhdeksän romaania, kaksi näytelmää sekä neljä kuunnelmaa. Hänen tuotannostaan ovat suomeksi ilmestyneet romaanit Maailman mittaajat (2007), Maine (2011) ja Minä ja Kaminski (2013). Mestari on kirjailijan toinen näytelmä, jota on Wienin ensi-illan 2012 jälkeen esitetty ja esitetään parhaillaan ympäri Saksaa ja Itävaltaa.

Mestarin ensi-ilta 19.11.2015 Helsingin Kaupunginteatterin Pengerkadun näyttämöllä (Pengerkatu 11)

Liput 31 €

tänään esitämme

12:00 Stoa, Teatterisali

KEIJUKAISNEUVOS KOO

 
 

15:00 Stoa, Teatterisali

KEIJUKAISNEUVOS KOO