Ajankohtaista

Clear Channel on Kaupunginteatterin mediayhteistyökumppani

Helsingin Kaupunginteatteri ja ulkomainontayritys Clear Channel Suomi Oy ovat solmineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen.

Sopimuksen myötä Helsingin Kaupunginteatteri tavoittelee vaikuttavaa näkyvyyttä Clear Channelin ainutlaatuisten ulkomainonnan keinojen avulla. Clear Channelille yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa visuaalisesti kiinnostavaa mainontaa.

- Haluamme olla mukana edistämässä kaupunkilaisten viihtyvyyttä ja olla mukana Suomen suurimman, perinteikkään teatterin toiminnassa. Uskon, että yhteistyömme kantaa hedelmää, kun ainutlaatuinen ulkomainonnan verkostomme viritetään mielenkiintoisella visuaalisella mainonnalla, jota uudistuneella Kaupunginteatterilla varmasti on tarjota, toimitusjohtaja Timo Tammi Clear Channel Suomi Oy:stä sanoo.

Uudistunut teatteritalo avataan elokuussa

Helsingin Kaupunginteatterin Eläintarhanlahden rannalla sijaitseva teatteritalo avautuu mittavan peruskorjauksen jälkeen elokuussa. Avajaisia vietetään Suomi 100 -hengessä Myrskyluodon Maija -musikaalin ensi-illan yhteydessä. Samalla juhlistetaan 110-vuotiasta Kaupunginteatteria ja 50 vuotta täyttävää teatteritaloa.

Kaksi vuotta kestäneen remontin aikana Helsingin Kaupunginteatterin esityksiä on nähty useilla näyttämöillä eri puolilla Helsinkiä.

- Me Kaupunginteatterissa haluamme olla lähellä kaupunkilaisia myös jatkossa. Ulkomainonta ja sen uusimmat toteutustavat tarjoavat meille laajaa näkyvyyttä ja vaikuttavaa huomioarvoa. Haluamme yleisömme löytävän meidät, ja uskon, että laaja näkyvyys Helsingin kaupunkikuvassa tuo teatteriin myös uusia katsojia. Olen erittäin iloinen mediayhteistyökumppanuudestamme Clear Channelin kanssa, kertoo markkinointipäällikkö Olli Eljaala Helsingin Kaupunginteatterista.

Lisätiedot: Olli Eljaala, markkinointipäällikkö, Helsingin Kaupunginteatteri, olli.eljaala@hkt.fi, 050 3799 648

Seuraavaksi esitämme 22.08.2017

19:00 Suuri näyttämö

MYRSKYLUODON MAIJA ENNAKKO

 

 
 

Lipunmyynnin aukioloajat

ENSI LINJA 2

vko 21: ma-pe 9-18 (helatorstai 25.5. suljettu)

vko 22: ma-pe 9-17

3.6.-23.7. suljettu

vko 30: ma-pe 10-15

vko 31: ma-pe 10-17

TICKETMASTER

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18