“Ei täällä kukaan nyt missän vaiheessa tikahtunut nauruun tai "tipahtanut"" kuten eräskin kriitikko oudosti antoi ymmärtää, mutta hauska ja traagisisien tapahtumienkin käsittelystä huolimatta positiivinen esitys. Kiinnostava tarina kun päähenkilö on oikeastakin elämästä tuttu ja Kirkan musiikki tietysti toimii aina. Kaupunginteatterin taattua laatua, erityisesti bändi oli mahtava ihan näin maallikonkin mielestä. Peacockissa aina kiva tunnelma mutta katsojan kannalta haastava, kivikovat penkit ja huono akustiikka joka puurouttaa näyttelijöiden puheen. ”     “Hienoa duunia koko jengiltä, Kirka olisi ylpeä teistä. Mieletön musikaaliaikamatka, joka viihdyttää ja liikuttaa. Heikki Ranta teki äärettömän hienot kirkat.ja#10084;”     “Tänään käytiin päivänäytöksessä katsomassa Kirka: Kalle Lindroth oli aivan uskomattoman loistava, mahtava ääni. Lisäksi Sami Hokkanen Sammynä oli huippu ja Raili Raitalan (Muska) ääni yltäisi mihin vain. Lisäksi tietysti Jon-Jon Geitel, jonka takia ensisijaisesti näytelmää lähdin tyttären kaveriksi katsomaan. Uskomattoman hieno kokemus!”     “Hengailkaa tekin vaikka koko työporukka katsomaan. Kyllä kannattaa!”     “Meitsi diggas kyl täysii! Vielkää viikon pääst ei oo sjungit lähteny bollast. Ois siistii mennä tsiigaa uusiks! #kultaposse”    

Matti Laine

Kirka - Surun pyyhit silmistäni

Suomen ensimmäinen rock-tähti

Ajankohtaista

Rouhea parisuhdekomedia

Pariskunta tapaa ensimmäisessä istunnossaan parisuhdeterapeutin, jolla on käytössään varsin epätavanomaiset ja värikkäät keinot. Tämän terapeutin kyydissä yli 17 vuotta naimisissa olleiden Joannan ja Valentinin suhde saa railakasta kyytiä, ja katsojilleen tämä loistava komedia tarjoaa kaupungin parasta (ja edullisinta) terapiaa ihan kaikkiin vaivoihin. Ota sinäkin Mieletön metodi haltuun!
 
Pitkää suhdetta selvänäköisesti ja verbaalisella huumorilla kuvaavassa komediassa näyttelevät Nicke Lignell, Pia Runnakko ja Joachim Wigelius. Lilla Teaternin taiteellinen johtaja Marina Meinander on kääntänyt uutuusnäytelmän ja ohjaa sen yhdessä Kirsi Porkan kanssa. Ruotsinkielinen versio Mirakelmetoden sai ensi-iltansa 2. marraskuuta. Nyt tämä ruotsiksi naurattanut komedia nähdään suomen kielellä. Mieletön metodi ensi-ilta Lilla Teaternissa 9. maaliskuuta

tänään esitämme

19:00 Studio Pasila

CLUB ACT!ONE

 
 

19:00 KAAPELITEHDAS, Pannuhalli

JEMINA - THE GREAT AMERICAN SHOW

 
 

19:00 Peacock-teatteri, Linnanmäki

KIRKA - SURUN PYYHIT SILMISTÄNI

 
 

19:00 Lilla Teatern

RETRO

 
 

19:00 Arena-näyttämö

TENORIT LIEMESSÄ