Ajankohtaista

Ruostuneet hurmaustaidot uuteen nousuun

KATSO TRAILERI: https://www.youtube.com/watch?v=4JJ2s-rWIVo


Arena-näyttämön vuosi alkoi 22. tammikuuta ensi-iltansa saaneella lämminhenkisellä draamakomedialla Flirttikurssi 55+. Liisa Ryömän suomentaman näytelmän ohjaa Pentti Kotkaniemi. Nimensä mukaisesti näytelmässä harjoitellaan flirttailun alkeita oikein kurssimuodossa, ja oppilaiden rooleissa taituroivat Heidi Herala, Leena Uotila, Eija Vilpas, Heidi Lindén, Pertti Koivula, Jari Pehkonen, Tom Wentzel ja heidän opettajanaan Eppu Salminen.

Ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille oppimaan, miten valloitetaan kumppani ja saadaan haaviin jopa se suuri rakkaus. Kurssin yhdistämät lesket, ikisinkut, eronneet ja karanneet ovat kaikki samassa veneessä, uuden alun edessä ja valmiina parisuhteen pyörteisiin, mutta hieman ruostunein hurmaustaidoin. Mukaan yli 55-vuotiaiden flirttailun lyhyttä oppimäärää omaksumaan eksyy myös eräs nuorempi lemmennälkäinen. Ryhmän opettajana häärivän Jarin opetusmetodit herättävät epäilyksiä, ja kurssilaisissa alkaa kyteä kansalaisopistokapina. Onnistuisiko flirttailu sittenkin parhaiten ihan omin neuvoin?

Lavastuksen elämänmakuiseen näytelmään on suunnitellut Antti Mattila ja pukusuunnittelusta vastaa Irmeli Toivanen. Valosuunnittelija on Kari Leppälä, ja esityksen äänimaailman on suunnitellut Antero Mansikka. Maskeeraus- ja kampaussuunnittelusta vastaavat Henri Karjalainen ja Taina Tervo.

Flirttikurssi 55+ -ensi-ilta 22.1.2015 klo 19 Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä (Hämeentie 2)

Liput: 23-40 €

tänään esitämme

19:00 Studio Pasila

CLUB ACT!ONE

 
 

19:00 Studio Elsa

JEMINAN MONTA ELÄMÄÄ

 
 

19:00 Pieni näyttämö

VIELÄ EHTII

 

 
 

19:00 Suuri näyttämö

LADYKILLERS - SARJAHURMAAJAT

 
 

19:00 Arena-näyttämö

OTETAAS TOISET!

 
 
In English ПО-РУССКИ