Ajankohtaista

Keijukaisneuvos Koon taikametsässä aika kulkee tanssina

 

Helsinki Dance Company tuo ohjelmistoonsa hauskan koko perheen tanssiseikkailun Keijukaisneuvos Koo. Teatterin taikaa ylistävän koreografian on suunnitellut ryhmän taiteellinen johtaja Jyrki Karttunen, joka myös esiintyy teoksen nimiroolissa.

Tanssijoina nähdään lisäksi seitsemää viikonpäivää edustavat Jenni-Elina von Bagh, Sofia Hilli, Kai Lahdesmäki, Heidi Naakka, Mikko Paloniemi, Eero Vesterinen ja Sofia Ylinen. Ensi-ilta on Helsingin Kaupunginteatterin studio Elsassa 9. lokakuuta.

Hyväntahtoinen, mutta hajamielinen Koo on ottanut tehtäväkseen suojella ja järjestää keijumetsän viikonpäivien toimintaa niin, että päivät toistuisivat samassa järjestyksessä ja sunnuntain jälkeen tulisi aina maanantai. Varsin pian katsoja kuitenkin huomaa, että keijukaisneuvos onkin itse jatkuvasti henkiolentojen suojelun sekä yleisön neuvojen ja avun varassa.

Luvassa on paitsi satumaisen kauniita kohtauksia myös slapstickiä ja farssia sekä toinen toistaan herkullisempia viikonpäivähamoja. Nähdään mm. starttiapatiasta kärsivä Maanantai, tennisottelu Torstain ja Perjantain välillä sekä valloittavaa tanssia tähtien kanssa.

”Inspiraationani ovat toimineet Chaplinin elokuvat, niiden arkinen fantasia, hyväntahtoisuus ja humaanius. Myös henkiolentojen vähäpuheisuus tuo mieleen mykkäfilmit”, kertoo Karttunen.

Musiikin lumoavaan keijumetsään on säveltänyt Tuomas Fränti. Lavastuksen ja valomaailman on suunnitellut William Iles. Puvut metsän asukkaille on suunnitellut Karoliina Koiso-Kanttila. Maskeeraussuunnittelusta vastaa Milja Mensonen.

Keijukaisneuvos Koo sopii kaikille kouluikäisestä alkaen.

Keijukaisneuvos Koo, ensi-ilta 9.10.2014 Helsingin Kaupunginteatterin studio Elsassa (Ensi linja 2)
Liput 9-27 €

tänään esitämme

11:00 Pieni näyttämö LÄMPIÖ

PAKO PÄIVÄKODISTA

 

 
 

13:00 Pieni näyttämö

VIELÄ EHTII

 

 
 

13:00 Suuri näyttämö

TARZAN

 
 

13:00 Studio Elsa

KEIJUKAISNEUVOS KOO

 

 
 

14:00 Lilla Teatern

MINNS DU MIG

 
 

19:00 Studio Pasila

CLUB ACT!ONE

 
 

19:00 Suuri näyttämö

LADYKILLERS - SARJAHURMAAJAT

 
 

19:00 Pieni näyttämö

VANJA-ENO

 

 
 

19:00 Arena-näyttämö

OTETAAS TOISET!

 
 
In English ПО-РУССКИ