Ajankohtaista

Kevääseen nauraen - helmikuu alkaa komediaputkella

Helmikuu alkaa tukevasti naurun saattelemana. Tenorit liemessä aloittaa komediakevään Arena-näyttämöllä 8. helmikuuta. 

Uutta ja kirpeää parisuhdekomediaa päästään maistamaan Pengerkadun näyttämöllä, jossa kantaesitetään Rakastetaan tietämättä mitään 16. helmikuuta. Tämän päivän ihmissuhteita, ilmiöitä ja ihmisiä terävästi ja kipakan osuvasti komedioivan näytelmän rooleissa ovat Laura Alajääski, Jouko Klemettilä, Ursula Salo ja Ville Tiihonen.

Studio Pasilassa vierailee Mikko Kivisen johdolla Saikkua, kiitos! Se on maailman hauskimman ihmisen, stand up -koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama riemastuttava esitys, joka irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua. Rooleissa Mikko Kivinen, Kalle Pylvänäinen ja Ville Keskilä. Pasilan vastaanotto avataan 10. helmikuuta ja se on auki 15 esityksen verran. 

Kyseenalaisen pariterapeutin kynsissä kiemurrellaan Lillanissa, kun Mieletön metodi saa suomenkielisen ensi-iltansa 9. maaliskuuta. Joachim Wigelius kuumottaa pariskunnasta Pia Runnakko ja Nicke Lignell esiin tahdon-sanan kaikki mahdolliset ja mahdottomat merkitykset.

Seuraavaksi esitämme 24.01.2017

19:00 Studio Pasila

KIVIÄ TASKUSSA