Ajankohtaista

Kimalluksen kaupunki kuplii fantasiaa ja seikkailua

Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilan syyskauden aloittaa uusi, fantasiaa kupliva koko perheen seikkailunäytelmä Kimalluksen kaupunki 22. elokuuta. Näytelmän on Ridleyn romaanista (Kasper in the Glitter) dramatisoinut Helka-Maria Kinnunen, ja sen ohjaa Kari Rentola. Huikean fantasian keinoin Kimalluksen kaupunki kertoo tärkeitä asioita ystävyydestä ja vanhemmuudesta. Rooleissa nähdään mm. Hannes Suominen, Aino Seppo, Iikka Forss, Jari Pehkonen ja Sanna-June Hyde.


Kimalluksen kaupunki kertoo ujosta 10-vuotiaasta Kasperista (Hannes Suominen), joka elää kahdestaan äitinsä Pumpun (Aino Seppo) kanssa kaupungin laitamilla ja haaveilee ystävästä. Eräänä päivänä Kasper kohtaa kotinsa puutarhasta ruusuja varastavan pojan, salaperäisen Hurmurin (Iikka Forss), ja lähtee tämän perässä kaupunkiin. Siitä alkaa hurja seikkailu, jossa Kasper tapaa Katujen Kuninkaan (Jari Pehkonen) ja hänen uskolliset palvelijansa, argonautit, sekä rohkean neidon, Tuutilullan (Sanna-June Hyde). Mielikuvitusta kutkuttavat hahmot tempaavat mukaansa ja heittävät katsojan keskelle klassista hyvän ja pahan taistelua.

Kimaltavan suurkaupungin pilvenpiirtäjineen ja välkkyvine mainosvaloineen sekä puvut toistaan jännittävämmille hahmoille on studio Pasilan näyttämölle suunnitellut lavastaja-pukusuunnittelija Katariina Kirjavainen. Naamioinnin on suunnitellut Aino Hyttinen. Valosuunnittelusta vastaa Teppo Saarinen ja äänisuunnittelusta Maura Korhonen.

Esitys sopii yli 8-vuotiaille.

Kimalluksen kaupunki -ensiesitys 22.8.2015 klo 14 Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5)

Liput: 14 / 27 €

Seuraavaksi esitämme 01.09.2015

19:00 Lilla Teatern

REVY Á LA AHLFORS

 
 

19:00 Studio Pasila

KIVIÄ TASKUSSA

 

 
 

19:00 Arena-näyttämö

MINISTERIÄ VIEDÄÄN