Ajankohtaista

Kultaposse ja kahden euron teatteriliput

Iloisia uutisia hyvä Kaupunginteatterin ystävä!

Myymme valikoituihin ensi-iltansa saaviin esityksiin Kultaposse-lippuja 2 €:n kappalehintaan. Kultaposse-lippuja on myynnissä ensi-illan ympärillä (ennen ja jälkeen) oleviin näytäntöihin. Näin Kultaposse näkee esitykset ensimmäisten joukossa vain kahden euron hintaan, ja pääsee myös keskustelemaan, kommentoimaan ja mielipidevaikuttamaan ensimmäisenä.

Haluamme hemmotella Kultapossea edullisilla lipunhinnoilla ja vastineeksi pyydämme teitä nauttimaan esityksistä ja jakamaan kokemuksenne haluamallanne tavalla, joko sosiaalisessa mediassa (twitter, facebook, instagram, @hktfi, #kultaposse), jättämällä katsojakommentin esityksen kotisivuilla (hkt.fi), kirjoittamalla postikortin, kertomalla kaverille kahvikupposen äärellä tai vierustoverille bussissa.

Kultaposse-lippuja on myynnissä rajoitettu erä ja max 2 kpl/asiakas. Liput ovat ostettavissa lipunmyynnistämme Ensi Linja 2 tai nettikaupasta, rajoitetun ajan.

Ilmoitamme tarkempia tietoja uutiskirjeen tilaajille, kotisivuillamme sekä facebookissa, twitterissä ja instagramissa kulloisestakin Kultaposse-esityksestä: milloin liput tulevat myyntiin ja mistä niitä saa. Kannattaa siis seurata meitä ja tilata uutiskirje!

Kultaposse toimii näin:

1.     Seuraa meitä ja saat tiedon, milloin Kultaposse-liput tulevat myyntiin.

2.       Tiedon saatuasi toimi myyntipäivänä nopeasti, joko asioimalla  lippumyymälässämme Ensi Linja 2 tai nettikaupassa.

3.       Liput ostettuasi virittäydy tunnelmaan ja merkkaa esitys kalenteriisi.

4.       Esityspäivänä saavu liput ja seuralainen mukana teatterille.

5.       Nauti. Koe elämys.

6.       Esityksen jälkeen jaa kokemuksesi valitsemallasi tavalla.

Tervetuloa Kultaposseen!

tänään esitämme

19:00 Lilla Teatern

TVÅ MÄN I ETT TÄLT

 
 

19:00 Suuri näyttämö

RACE HORSE COMPANY: SUPER SUNDAY

 

 
 
In English ПО-РУССКИ