“Lavalla kulki kuuluisuus toisensa perään ja hahmot oli luotu hyvin. Erikoismaininnan saa "Sopotin kapellimestari". ”     “Hurmaava esitys upeiden näyttelijöiden tähdittämänä. 1970-luvun alussa nouruuttani eläneenä koin esityksen koskettavaksi. Puvustuksessa ja maskeerauksessa onnistuttu loistavasti luomaan eri vuosikymmenten muoti ja tyyli. Niin loistava esitys että voisin mennä katsomaan uudestaan.”     “Kiitos, että sain kokea jotakin näin mahtavaa! Esitys oli aivan upea ja mukaansatempaava kokonaisuus. Voin todellakin suositella tätä kaikille.”     “Onnellinen, rentoutunut olo Kirka-esityksen jälkeen!! Kaikin puolin onnistunut esitys: upea, koskettava tunnelma, hyvät näytteljäsuoritukset, sopiva pituus ja hyvä rytmitys!! #Kultaposse-lipuilla ennakossa”     “Erinomainen, joka hetki sai nauttia ammattitaitoisesta esityksestä.”    

Matti Laine

Kirka - Surun pyyhit silmistäni

Suomen ensimmäinen rock-tähti

Ajankohtaista

Nicke Lignell tähdittää Lillanin uutta suomenkielistä parisuhdekomediaa

Lillanin kevätkauden toinen ensi-ilta on itävaltalaisen Daniel Glattauerin parisuhdekomedia Mieletön metodi (Die Wunderübung, 2014). Pariskunta tapaa ensimmäisessä istunnossaan parisuhdeterapeutin, jolla on varsin epätavanomaiset ja värikkäät keinot käytössä. Tämän terapeutin kyydissä yli 17 vuotta naimisissa olleiden Joannan ja Valentinin suhde saa railakasta kyytiä, ja katsojilleen tämä loistava komedia tarjoaa kaupungin parasta (ja edullisinta) terapiaa ihan kaikkiin vaivoihin.

Pitkää suhdetta selvänäköisesti ja verbaalisella huumorilla kuvaavassa komediassa pariskuntaa näyttelevät Nicke Lignell ja Pia Runnakko, terapeutin roolissa nähdään Joachim Wigelius. Lilla Teaternin taiteellinen johtajana Marina Meinander ohjaa sen yhdessä Kirsi Porkan kanssa, joka myös vastaa suomennoksesta. Esitys saa ensi-iltansa 9. maaliskuuta.

Nyt suomeksi nähtävää Mieletön metodia esitettiin Lillanissa nimellä Mirakelmetoden ruotsiksi tammikuun 2017 loppuun.

Seuraavaksi esitämme 28.02.2017

19:00 Lilla Teatern

RETRO

 
 

Lipunmyynnin aukioloajat

EERIKINKATU 2

ma–pe klo 9-18

la klo 11-18

Olemme avoinna la 25.2.17 poikkeuksellisesti klo 11-17!

TICKETMASTER

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18