“Kiitos hauskasta esityksestä! Tykkäsin kovasti ja naurattavia kohtia oli toinen toisensa perään. Näyttelijät oli myös tosi hyviä. #kultaposse”     “Kiitos Kultaposse! Hieno ja virkistävä teatterielämys. Suosittelen!”     “Mainio viihdepläjäys! Pakko kiittää, että oli hienosti lavastettu kohtaus toisella puoliajalla, mutta ei siitä tämän enempää:) Esitys piristi mukavasti lauantai-iltaa, hyvillä mielin sai poistua teatterista. Kiitos #Kultaposse !”     “Näytelmässä kiteytyy mainiolla tavalla - väärien parisuhde valuntojen ironisuus. Hyvällä huumorilla höystettynä, ei niiden raadollisuus tunnu niin pahalta. Tässä kohtaamisessa on kaikkien kannalta onnellinen loppu. Hyvää teatteria - jälleen kerran! ”     “Mielenkiintoinen, ajoittain suorastaan mystinen juoni vie äkkinäisiä käänteitä vilisevää tarinaa jouhevasti eteenpäin. Loistavia, heittäytyviä näyttelijäsuorituksia. Kiitoksia kultaposse !”    

Moritz Rinke

Rakastetaan tietämättä mitään

Tavarat vaihtoon

Ajankohtaista

Arena-näyttämöllä valmistaudutaan vuosisadan stadionkeikkaan

 

Ken Ludwigin oopperamaailmaan sijoittuva komediahitti Tenorit liemessä (A Comedy of Tenors, 2015) sai Euroopan kantaesityksensä Helsingin Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä 8. helmikuuta. Jaakko Saariluoman ohjaama, huippukoomikoiden tähdittämä uutuus tarjoaa illan täydeltä puhdasta riemua.

Ollaan 1930-luvun Pariisissa ja kolmen tenorin suuri stadionkeikka on juuri alkamassa. Kunnianhimoinen manageri tekee parhaansa pitääkseen langat käsissään ja saadakseen kaikki kolme taiteilijaa ajoissa lavalle. Aivan yksinkertaista tämä ei ole, sillä paikalle hotellisviittiin mahtuu myös erinäinen määrä vaimoja ja tyttöystäviä, väärinkäsityksiä ja mustasukkaisuutta sekä yllättävän tutunoloinen hotellin portieeri. Seurauksena on päätähuimaava sekaannusten sarja, josta ei puutu naurua, musiikkia eikä rakkautta.

Tapahtumien pyörteissä nähdään vakuuttava näyttelijäkaarti: Riitta Havukainen, Jonna Järnefelt, Oona Airola, Taneli Mäkelä, Iikka Forss, Eero Saarinen ja Santeri Kinnunen.

Lavastaja Katariina Kirjavaisen näyttämökuva toimii jatkumona esityspaikan, vuonna 1929 valmistuneen Arena-talon, arkkitehtuurille. Puvut 1930-luvun taiteilijamaailmaan sijoittuvaan näytelmään on suunnitellut Sari Salmela. Naamioinnista ja kampauksista vastaavat Jutta Kainulainen ja Taina Tervo. Valomaailman on suunnitellut Kari Leppälä ja äänet Eradj Nazimov. Näytelmän on suomentanut Reita Lounatvuori.

Stand up -koomikkona, näyttelijänä, käsikirjoittajana, ohjaajana ja juontajana tunnettu Jaakko Saariluoma vierailee nyt ensimmäistä kertaa ohjaajana Helsingin Kaupunginteatterissa. HKT:n lavalla hänet on aiemmin nähty näytelmissä Paavo 1,5 (2008) ja Ihmisen osa (2011) sekä studio Pasilan suosituissa stand up -illoissa Club act!one.

Tenorit liemessä -ensi-ilta 8.2.2017 ja esitykset 13.5.2017 saakka Arena-näyttämöllä (Hämeentie 2)
Liput 21,50 - 43 € (sis. pm)

Seuraavaksi esitämme 28.02.2017

19:00 Lilla Teatern

RETRO

 
 

Lipunmyynnin aukioloajat

EERIKINKATU 2

ma–pe klo 9-18

la klo 11-18

Olemme avoinna la 25.2.17 poikkeuksellisesti klo 11-17!

TICKETMASTER

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18