“Kerrankin esitys jossa katsoja joutui päähenkilön nahkoihin. Useamman kerran ajatteli, että onko se minun muisti joka tässä pettääkin. Upea kokemus! Jari Pehkonen oli loistava roolissaan!!! Esitys josta jää ajateltavaa seuraavaankin päivään. Käsikirjoitus on jännällä tavalla koukuttava. Ehdottomasti kannattaa mennä katsomaan!”     “Elämänmakuinen, koskettava, vaikeaa asiaa huumorinkin avulla käsittelevä näytelmä. Katsojana siirryin naurun kautta kyyneliin, suurumielisyydestä ymmärrykseen. Todella hienoa näyttelijäntyötä Jari Pehkoselta. Kiitos tästä elämyksestä, Kultaposselainen”     “Pitkästä aikaa esitys, jota jäi pohtimaan vielä seuraavanakin päivänä. Mikä on muistisairaan todellisuus ja maailma. Ja miten sen kokee omaiset. Jari Pehkosen isä oli erinomainen, realistisen koskettava ja humoristinenkin. Hieno käsikirjoitus ja toteutus.”     “Erinomaisesta käsikirjoituksesta ja ohjauksesta on saatu loistava esitys. Oivaltavalla tavalla on kuvattu muistisairaan ihmisen maailmaa; ei pelkästään sitä, että asiat unohtuvat, vaan kuinka ei enää oikein ymmärrä mitä ympärillä tapahtuu. Etenkin Jari Pehkosen äärimmäisen vaativa roolisuoritus on jo ennakkoesityksessä täydellinen ja uskottava. Valitettavan yleisen sairauden traagisuus tulee todenmukaisesti esille komiikan keinoilla höystettynä. Kuitenkaan ei sorruta halpaan, yleisöä kosiskelevaan huumoriin, mutta kyllä muistisairaudet tuottavat elävässä elämässäkin komiikkaa. Kokonaisuutena esitys kuuluu mielestäni parhaaseen luokkaan.”     “Kiitos taas hauskasta näytelmästä.. Pehkonen roolissaan tosi hyvä. Kiitokset myös muille näyttelijöille.”    

Florian Zeller

Isä

Kun jokainen päivä alkaa ihan alusta

Ajankohtaista

Suomen ensimmäinen rocktähti saapuu Peacockiin helmikuussa

Kansakunnan yhteistä musiikkimuistia luotaava teos ainutlaatuisesta artistista, jonka ääni on osa suomalaisuuden soundtrackia.

Musiikkinäytelmä Kirka – Surun pyyhit silmistäni saa ensi-iltansa ja kantaesityksensä Peacock-näyttämöllä 2. helmikuuta. Näytelmässä nähdään tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä, kuullaan tunnettuja kappaleita koko Kirkan pitkän uran varrelta ja ihaillaan Helsinki-nostalgiaa. Musiikkinäytelmä Kirka on elämys kaikille aisteille. 

Suomalaisten sydämiin itsensä unohtumattomasti laulanut Kirka nähdään näytelmässä Kalle Lindrothin ja Heikki Rannan tulkitsemana. 

Lue lisää tästä

Seuraavaksi esitämme 24.01.2017

19:00 Studio Pasila

KIVIÄ TASKUSSA