“Mestari nähty lauantaina ja miten sen nyt sanoisi lyhyesti ja ytimekkäästi? No kokeillaan vaikka näin... LOISTAVA! Taneli Mäkelän roolihahmo oli kaikessa ärsyttävyydessään aivan mahtava ja#128516; Pengerkadun näyttämö on aivan oikea osoite Mestarille! Kiitos ja#8234;#ja#8206;kultaposseja#8236; tästäkin esityksestä! /@facebook/hktfi”     “Mestarillista mentorointia. Hyvät näyttelijä suoritukset. Terävää, välillä purevan hauskaa valtapeliä. Kultaposselainen kiittää”     “Hieno näytelmä.Mestari Taneli Mäkelä!”     “Piitkästä aikaa Hyvä esitys ( aihe aika haastava) Lavastus napa10, Äänet 10, näyttelijät 10, ohjaaja no ei Hän ainakaan mokannut ;). HIENOA!”     “Mestari toi mieleen Tennessee Williamsin näytelmät ja oli kestoltaan erittäin kompakti. Taneli Mäkelän roolisuoritus ärtyisänä kirjailijana oli loistava ja Jouko Klemettilä toi myös sopivasti komiikkaa esitykseen. Muiltakin osin näytelmä toimi ja on katsomisen arvoinen. ”    

Daniel Kehlmann

Mestari

Komedia kirjaimellisesti

Ajankohtaista

Vampyyrien tanssi - veret seisauttava suurmusikaali

Suurilla tunteilla ja dramaattisilla sävelillä roihuava Vampyyrien tanssi on henkeäsalpaava musikaali, jossa eletään tunteet palaen, mitään säästelemättä. Vampyyrien tanssi on intohimoinen rakkaustarina, joka viettelee katsojansa mukaan hurmion pyörteisiin ja ihmismielen salattuihin sopukoihin. Verenhimoiset ja aistikkaat vampyyriteemat sytytetään hehkuvaan liekkiin ja herkutellaan hyvällä halulla. 

Peacockissa 3. helmikuuta ensi-iltansa saava Vampyyrien tanssi (Tanz der Vampire) perustuu Roman Polanskin elokuvaan Vampyyrintappajat. Musikaalin on sanoittanut ja käsikirjoittanut mm. Rebecca-musikaalista tunnettu Michael Kunze ja säveltänyt Jim Steinman. Helsingin KaupunginteatteriinVampyyrien tanssin ohjaa Billy Elliotista tuttu Markku Nenonen.

Päärooleissa vampyyrikreivi von Krolockina vuorottelevat Mikko Vihma ja Jonas Saari ja vaarallisen rakkauden houkuttelemana, nuorena Sarahina Raili Raitala ja Anna Victoria Eriksson. Dramaattisia säveliä ja suuria tunteita tulvivan musikaalin muissa rooleissa nähdään mm. Petrus Kähkönen, Miiko Toiviainen,Antti Timonen, Tuukka Leppänen, Sanna Majuri, Laura Alajääski, Vuokko Hovatta, Leenamari Unho, Kari Mattila, Risto Kaskilahti ja Samuel Harjanne.

tänään esitämme

18:00 Stoa, Teatterisali

KEIJUKAISNEUVOS KOO

 
 

18:30 Studio Pasila

KIMALLUKSEN KAUPUNKI

 
 

19:00 Arena-näyttämö

MINISTERIÄ VIEDÄÄN

 
 

19:00 Lilla Teatern

OM KÄRLEKEN

 
 

19:00 Peacock-teatteri, Linnanmäki

BILLY ELLIOT