“Isä-näytelmä on hienosti toteutettu. Kaikki ratkaisut, lavastus ja puvut tukevat kuvaa päähenkilö Arnen muistin hapertumisesta. Jari Pehkosta nähdään harvoin näyttämöllä vakavissa rooleissa, mutta hän onnistuu taitavasti päähenkilö Arnen eli isän elämän muuttumisen esittämisessä. Kaikki ilmeet ja vapina, hyväntuulisuuden puuskat ja raivokohtaukset, ja pelko siitä, mitä tapahtuu, välittyy hienosti katsomoon. Näytelmässä on myös paljon lempeää huumoria ja empaatisuutta, joten katsominen ei ahdista vaan saa katsojan nauttimaan. Kiitos koko ensemblelle, onnistuitte kaikki mahtavasti!”     “Huikea pääosan esittäjän veto”     “Ajatuksia herättävä,toden tuntuinen,ajankohtainen ja kaikinpuolin erinomainen. Jari Pehkosen roolisuoritus isänä aivan loistava.”     “Hieno esitys vaikeasta ja kipeästä niin monia ihmisiä koskettavasta aiheesta. Erityisesti Jari Pehkonen ansaitsee suuren kiitoksen.”     “Viihdyttävä ja koskettava yhtä aikaa. Katsoja sai oivaltavasti kokea itse muustisairaan hämmennyksen. Hienot roolisuoritukset.”    

Florian Zeller

Isä

Kun jokainen päivä alkaa ihan alusta

Ajankohtaista

Suomen ensimmäinen rocktähti saapuu Peacockiin helmikuussa

Kansakunnan yhteistä musiikkimuistia luotaava teos ainutlaatuisesta artistista, jonka ääni on osa suomalaisuuden soundtrackia.

Musiikkinäytelmä Kirka – Surun pyyhit silmistäni saa ensi-iltansa ja kantaesityksensä Peacock-näyttämöllä 2. helmikuuta. Näytelmässä nähdään tuttuja henkilöitä Kirkan elämästä, kuullaan tunnettuja kappaleita koko Kirkan pitkän uran varrelta ja ihaillaan Helsinki-nostalgiaa. Musiikkinäytelmä Kirka on elämys kaikille aisteille. 

Suomalaisten sydämiin itsensä unohtumattomasti laulanut Kirka nähdään näytelmässä Kalle Lindrothin ja Heikki Rannan tulkitsemana. 

Lue lisää tästä

Seuraavaksi esitämme 24.01.2017

19:00 Studio Pasila

KIVIÄ TASKUSSA