“Suosalo vetää esityksen suvereenisti, ammattilaisen ottein. Samassa paketissa tulee hillitöntä hauskuutta ja syvälllistä synkkyyttä. Ei voi kuin ihailla näyttelijän taituruutta!”     “Taas kerran huikea esitys Suosalolta.Sai nauraa,mutta esityksessä mukana myös tummia sävyjä, sekä ajattelemisen aihetta meille kaikille katsojille.Virren veisuu katsojien kanssa todella mainio idea.Tätä ei voi kuin lämpimästi suositella teatterin ystäville!”     “Kiinnostava, viihdyttävä, osallistava, moniulotteinen. Viimeiseksi esityksen jälkeen mieleen jää kysymys siitä, mitä ihmisestä todella jää jäljelle, mitä yleisön eteen jää esityksen lopuksi; maatuskan ensimmäinen vai viimeinen kuorikko? Hotakaiselle tyypillistä kerrontaa, mustanpuhuvaa ja pikku asioille nauravaa yksilötason kerrontaa, johon kuitenkin nivotaan useamman yksilön tarina.Tarina kerrotaan moniäänisesti, matkien ja imitoiden. Hieno roolisuoritus, naishahmojen haperompi rakentuminen johtunee siitä, että rikosylikomissaario ei ole itse näyttelijä vaan matkija. Hieno kokemus.”     “Kari Hotakaisen teksti on tiivistä ja joka sanalla on siinä merkitys. Martti Suosalon tulkinta Hotakaisen tekstistä on hieno. Tragikoominen näytelmä nauratti, mutta antoi myös ajattelemisen aihetta ihmisluonteesta ja palvelemisesta. ”     “Odotukset ylittyivät, vaikka ne olivat aika korkealla nimekkään käsikirjoittajan ja esiintyjän perusteella. Niin tiukkaa tekstiä, että tekisi mieli myös lukea se, jolloin voisi pysähtyä yksityiskohtien äärelle vähän pidemmäksikin aikaa.”    

Kari Hotakainen

Palvelija

Kun auttajan hermot eivät enää pidä

Ajankohtaista

Shrekin dress along -näytäntö 7.10.

Pukeudu oman elämäsi satuhahmoksi!

Nyt friikkilippu liehumaan ja kaikki oman elämänsä satuhahmot juhlimaan erilaisuutta Shrekin kanssa! Järjestämme perjantaina 7. lokakuuta klo 17 alkaen Shrek-musikaalin dress along –näytännön ja erikoisohjelmaa! Isäntänä ja tanssinopettajana Keijukaisneuvos Koo (koreografi Jyrki Karttunen).

Satuhahmot saavat lippunsa erikoishintaan 30 € aikuinen ja 20 € lapsi (norm. 54 € ja 27 €). Liput voi ostaa joko lipunmyynnistämme  (Eerikinkatu 2) tai suoraan tästä.

Linnanmäen portit ja Peacockin ovet ovat auki klo 16.30 ja klo 17 pääsemme kaikki yhdessä saliin, jossa Shrek-tähdet ja monenkirjavat satuhahmot tulevat tervehtimään värikkäitä vieraitaan, ja musikaalin koreografi Jyrki Karttunen – tänä iltana tosin huikean Keijukaisneuvos Koon persoonassa – opettaa hienon koreografian, jonka kaikki yhdessä pääsevät tanssimaan katsomossa ja käytävillä musikaalin lopuksi kiitoksissa. Liity siis satuhahmojen iloiseen seuraan, tule opettelemaan Shrek-koreografia ja tanssi se esiintyjiemme kanssa musikaalielämyksen päätteeksi! Esityksen loputtua halukkaat voivat jäädä hetkeksi halailemaan, kuvaamaan ja jututtamaan esiintyjiä saliin.

Huom! Tanssinopetukseen ja lopputanssiin ei ole pakko osallistua, ohjelmasta ja tunnelmasta voi nauttia myös omalla paikalla istuen.

Erikoisohjelma ja tanssinopetus salissa kestää klo 18 asti, jonka jälkeen pääsee hetkeksi huilimaan ja kahvittelemaan lämpiön puolelle.  Itse Shrek-musikaalin esitys alkaa klo 18.30. Musikaalin kesto on noin 2 h 40 min.

Saavu siis hyvissä ajoin klo 17 mennessä paikalle ja vietä unohtumaton ilta Shrekin maailmassa!

Tilaisuudessa on teatterin puolesta valokuvaaja ja videokuvaaja, ja tätä materiaalia jaetaan HKT:n somekanavissa.

Toimi siis näin:

1.  Osta Shrek dress along -liput (à 30 €/20 €) itsellesi ja seurueellesi. Myynti omassa myymälässämme Eerikinkatu 2 ja verkossa.  

2.  Kurkista vaatekaappiisi, löytyisikö jotain satumaista, friikkiä tai ihan fantastista päällepantavaa. Myös muiden kuin oman vaatekaapin käyttö on meidän puolestamme sallittua.

3.  Saavu Peacockiin perjantaina 7.10. (portit ja ovet aukeavat klo16.30), klo 17 mennessä.

4.  Nauti erikoisohjelmasta salissa klo 17-18. Illan esityksestä pääset nauttimaan klo 18.30, ja esityksen lopussa te katsomon satuolennot pääsette näyttämään koreografianne ja tanssiliikkeenne ja yhtymään lopputanssiin katsomosta käsin.  Esityksen päätyttyä voit jäädä saliin tapaamaan musikaalin tähtiä ja kuvauttamaan itsesi satuolentojen kanssa.

tänään esitämme

18:30 Peacock-teatteri, Linnanmäki

SHREK

 
 

19:00 Pengerkadun näyttämö

LAVA-AMMUNTAA V

 

 
 

19:00 Studio Pasila

SYLVIA